- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.421
yaaş yavaş mı gezım yanı:roflol:kız ezıyom başka bı iş yaptıgım yok:))
ede dandını şuan ayyy hıç yapasım da yokk..ay cnm zaman ne çabuk geçiyo yaa senın az kalmış beklenmeyen adeteee
kız ben de iş yapıyosun sandım hahahaha yavaş yavaş gez o zaman kaydirigubbakcemile3evet canım zaman cabuk geciyo az kaldı günüme inşallah bu ay hayal kırıklıgına ugramam yine icimden bir his bu sefer oldu galiba diyo ama hayırlısıbayanssulusmile
bugun hangı dızı vardı cnm yaa:uhm:
hmmm gönül çelen
kız bebek olunca bı daha böle elı kolu boş zor gezerımm tadını çıkaram bıras yaa:))HEHHHHHHHHHH KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SENİ KİM NE YAPSIN İKİNİZDE KAÇTUNUZZZZZZZZZZlülülülülülülülülülülülü
Ohhhhhhhhhh sonunda dİl Çıkarabİldİm
yaaş yavaş mı gezım yanı:roflol:kız ezıyom başka bı iş yaptıgım yok:))
ede dandını şuan ayyy hıç yapasım da yokk..ay cnm zaman ne çabuk geçiyo yaa senın az kalmış beklenmeyen adeteee
kız ben de iş yapıyosun sandım hahahaha yavaş yavaş gez o zaman kaydirigubbakcemile3evet canım zaman cabuk geciyo az kaldı günüme inşallah bu ay hayal kırıklıgına ugramam yine icimden bir his bu sefer oldu galiba diyo ama hayırlısıbayanssulusmile
[Bgezmek sorun olmuyoda şu otobuus ve mınubuslerdekı koku ve mıkroplar çok fecı kızlar yanınızda mutlaka dezenfekte edebılecek bışıler taşıyın bana ders oldu bugün...eşimin dukkanına zor attım kendımı kolanya falan ne varsa döktüm elıme çok dıkkat edelim valla..
:ecrin_bebek:
kız serap ben bundan bir yıl önce adet olamadım. Salak doktora gidiyordum. 10 daha bekleyelim 10 gün daha bekleyelim dedi durdu. Tam 1 ay geçti ama beni gör patlayacaktım nerdeyse. En son başka doktora gittim. Aaa dedi sende bi sürü kist var bilmem ne hemen ameliyat olman lazım balcalıya gitmen lazım beni bi korkuttu. O alttan bakıyorlar ya onunla bakmıştı. Anaa kalktım lavaboya bi gittim çok afedersin lapa lapa ama nasıl korktum. 1 gün sonra başka doktora gittim. Tertemiz dedi varsa atmışsın dedi. Ne ilaç kullandım ne bişey
kocaman kadın oldun artık çıkar şu emzıgı yaa....alsanaalsanasmile
pelıncım ayrıca hakkından hayırlısı neyse rabbım onu versın ınşallahhhhhhhhhhh...kendını çok kaptırma yınede ama bebem...oldugunda da süprüs olur hem sana:))
yaaaaaaa dimi benimkide geçer belkii ben artık ilaç istemiyom yaaa hormonları bozmaya başladı çenemde 2 tane tüğ çıkmış önceden yoktu erkeğe dönüştürüyolar laaaaaaa beniii
amin canım haklısın kendimi fazla kaptırmamam lazım ama ben iki sonucada hazırladım kendimi tatlım olursa sürpriz olcak zaten bebemolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?