Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

HEHHHHHHHHHH KÖRLER SAĞIRLAR BİRBİRİNİ AĞIRLAR SENİ KİM NE YAPSIN İKİNİZDE KAÇTUNUZZZZZZZZZZlülülülülülülülülülülülü
kız bebek olunca bı daha böle elı kolu boş zor gezerımm tadını çıkaram bıras yaa:))
otobüste bi kadın gördüm 1 yaşında kızı var kadının el kol nasıl dolu anlatamam çocugun çantası yok maması yok balonu cartıcurtu :)) sonra kızı agladı kadın cebınden oyuncak ayı çıkardı:1shok:ben böle kaldım:))allahım sabır versın yaa gözüm korktuu

Ohhhhhhhhhh sonunda dİl Çıkarabİldİm

aklinialirimsmile

kız serap ben bundan bir yıl önce adet olamadım. salak doktora gidiyordum. 10 daha bekleyelim 10 gün daha bekleyelim dedi durdu. tam 1 ay geçti ama beni gör patlayacaktım nerdeyse. en son başka doktora gittim. aaa dedi sende bi sürü kist var bilmem ne hemen ameliyat olman lazım balcalıya gitmen lazım beni bi korkuttu. o alttan bakıyorlar ya onunla bakmıştı. anaa kalktım lavaboya bi gittim çok afedersin lapa lapa ama nasıl korktum. 1 gün sonra başka doktora gittim. tertemiz dedi varsa atmışsın dedi. ne ilaç kullandım ne bişey

yaaaaaaa dimi benimkide geçer belkii ben artık ilaç istemiyom yaaa hormonları bozmaya başladı çenemde 2 tane tüğ çıkmış önceden yoktu erkeğe dönüştürüyolar laaaaaaa beniii

pelıncım ayrıca hakkından hayırlısı neyse rabbım onu versın ınşallahhhhhhhhhhh...kendını çok kaptırma yınede ama bebem...oldugunda da süprüs olur hem sana:))

evet cok dikkat etmeliyiz canım her yer mikrop dolu her yere tutmamız lazım ya da yanımızda ıslak mendil bulundurmalıyız

pelıncım ayrıca hakkından hayırlısı neyse rabbım onu versın ınşallahhhhhhhhhhh...kendını çok kaptırma yınede ama bebem...oldugunda da süprüs olur hem sana:))

amin canım haklısın kendimi fazla kaptırmamam lazım ama ben iki sonucada hazırladım kendimi tatlım olursa sürpriz olcak zaten bebemolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

yaaaaaaa dimi benimkide geçer belkii ben artık ilaç istemiyom yaaa hormonları bozmaya başladı çenemde 2 tane tüğ çıkmış önceden yoktu erkeğe dönüştürüyolar laaaaaaa beniii

benide kıız. yanlış ilaç yüzünden aşırı kilo almıştım bi kere ay çok zoruma gitmişti ama.

amin canım haklısın kendimi fazla kaptırmamam lazım ama ben iki sonucada hazırladım kendimi tatlım olursa sürpriz olcak zaten bebemolumunekankayizsmile:ecrin_bebek:

bende canım . ama ne olacak bacıııı alışığız yenilgilere.

Yaaa yasmın kullandım bı sene yan etkı yapmadı son 6 aydır ne ılaÇ verdılerse kullandım Şıncık bu etkıler ne anlamadım canım sıkılıyooo ama kısmettt artık ne olucak hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…