Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ne mutlu sana valla bebemm.....
Benım üst kattakı açlıkdan ölsem bı kap yemek getırmes..
Senın kadar şanslı diilim bu konudaa

ayy o konuda çok iyiler canım ya geçen akşam ne yiycen diye geldi ne seviyosam diyo bu var şu var diye yeşil yercimek gönderdi sonra bide yıkanmış çamaşırlarım vardı topladı katladı onlarıı

kizlar ben gidiom artik..
bana yarinki doktor görüşmem için ii şanslar dileyin..
ancak p.tesi girebilirim bi daha diye tahmin ediyorum.
ne olur kendinize çok çok ii bakin.
öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

ama kilo almadim dion yaa
ben 4 kiloyu geçtim :)
alla görenler aldıgımı söylüyor ama bu tartılar yanlış sanırım..
ayy o konuda çok iyiler canım ya geçen akşam ne yiycen diye geldi ne seviyosam diyo bu var şu var diye yeşil yercimek gönderdi sonra bide yıkanmış çamaşırlarım vardı topladı katladı onlarıı
ne guzel valla allah razı olsun hepsından...
kizlar ben gidiom artik..
bana yarinki doktor görüşmem için ii şanslar dileyin..
ancak p.tesi girebilirim bi daha diye tahmin ediyorum.
ne olur kendinize çok çok ii bakin.
öpüyorum hepinizi.. opuyorumnanaktan

görüşürüz cnmm...

Offfffffffffffffff kızlarrrrrrrrrrrrr yaaaaaaaaaa bebıŞımızın kalbı durmuŞ poffffffffffffffff eylem Çok kÖtÜÜÜÜÜ

ya çok üzüldüm yaaaaaaaa. nasıl anlatırım bilmiyorum ama geçmişe döndüm sanki. bende bu anı yaşamıştım 2 kere. kalp atışları için gittiğimizde yoktu. kanamam vardı. çok kötü yaaaaaa. Allahım kimseye yaşatmasın. onada bi daha yaşatmasın Rabbim.

Ayyyyyyyyyyyyyy canım yaa vallahıı ben bu haberı vermekten dolayıda Çok ÜzgÜnÜm bana dÜŞtÜÜÜ bu haberı vermekkkk eylemım canım yanındayız tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…