- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.541
hoşgeldin canım eylemin bebeginin kalbi durmuşmafoldumben
hoşgeldin evet canım yeni öğrendik
Aaaaa...Bugünmü oldu bu olay...Çok üzüldüm yaaa...Sadece hamiş kalmakla bitmedğini birkere daha anladım şimdi...eyvahedigeldismileCanım benim ya kimbilir ne haldedir şimdi...Allah sabır versin ona ve eşine...
rabim herşeyın hyırlısını versın cnmKızlar ben geldim...
Doktora gittim...Doktor yumurtalarıma baktı...Sağ yumurtan çok güzel dedi ama solda bişey yok...Yani tek yumurtam var...17 19 21 23 günlerinde çalışma verdi...Eğer adet olursan 3. günü gel dedi ilacın dozunu artırırız dedi ama olmazsan adetin geçerse 1 hafta içinde beni ara dedi...Sanırsam hastaneye çağıracak ozaman kan testi isteyecek...
Zaten adetim bittiği gibi 1 dolu 1 boş çalıştık tempo bozulmadanda böyle devam edeceğim çalışmalara...Doktorun verdiği günlerde zaten benim çalışma günlerimle aynı gün...
İnşallah bu ay tutar...
eylemm cnm ne denır ne yapılır bılmıyorum tek bıldıgım çok üzgünüm...rabbimde bizleri bu şekılde sınıyor demekkı..meraba kızlar hepinize çok teşekkür ederim..p.tesi tekrar gideceğiz sanırım kürtajı konuşmak için çağırdı..akıntım geçmişti çoktan akşam ve bu gün hatta şuan bulantılarım devam ediyor ama malesef bebeğim gelişmemiş ve kalp atışı alınamadı..ben bu durumu 3.kez yaşıyorum..önümde uzun ve acılı bi süreç var ama hepinizi çok sevip üzmek istemediğimden birsüre aranızda olamıycam..sakın olmuyo diye üzülmeyin benim olduda neoldu sanki..hepsi hüsran..kendinize bebişlerinize iyi bakın..hepinizi öpüyorum
Eylem nohuta katılıyorum geçen de demiştim başka bi doktora git o kadını hiç iyi duymadım die
cnm başka bi doktora daha gıtmeyı düşüüyormusun ben emın olamayıp başka bı doktora daha gitmiştim..ne bilim umutlar dünyasında yaşıyoruz cnm rabbım ne vverıyorsa hayırlısını versın
patık hoş geldın cnm..
insanın becerıklı görümcesının olmsı ne guzel
ay eyleme çok üzüldümmm yaaaa öff moralimm bozulduu allhımmm yardım etsinnn keşkee daha önce gitseydı dr yee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?