Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

hoşgeldin evet canım yeni öğrendik
evet hamile kalmakla da bitmiyo ne yazıkki

meraba kızlar hepinize çok teşekkür ederim..p.tesi tekrar gideceğiz sanırım kürtajı konuşmak için çağırdı..akıntım geçmişti çoktan akşam ve bu gün hatta şuan bulantılarım devam ediyor ama malesef bebeğim gelişmemiş ve kalp atışı alınamadı..ben bu durumu 3.kez yaşıyorum..önümde uzun ve acılı bi süreç var ama hepinizi çok sevip üzmek istemediğimden birsüre aranızda olamıycam..sakın olmuyo diye üzülmeyin benim olduda neoldu sanki..hepsi hüsran..kendinize bebişlerinize iyi bakın..hepinizi öpüyorum

rabim herşeyın hyırlısını versın cnm
eylemm cnm ne denır ne yapılır bılmıyorum tek bıldıgım çok üzgünüm...rabbimde bizleri bu şekılde sınıyor demekkı..
cnm başka bi doktora daha gıtmeyı düşüüyormusun ben emın olamayıp başka bı doktora daha gitmiştim..ne bilim umutlar dünyasında yaşıyoruz cnm rabbım ne vverıyorsa hayırlısını versın

ayrıca eylemcım burdan uzak kalmanı istemiyorum kendı adıma...bu durumun üstesinden beraber gelelım tatlım...destek olmak için hep yanındayız bız tatlım ...sakın kendını çok dınleme olurmu sıkıldıında gır ve paylaş bizimle belkı çok bi yararımız dokunmaz uzakdan ama kafanın dagılmasına yardımcı oluruz el birligiyle bu gunlerınde üstesinden gelırız canım benım

Eylem nohuta katılıyorum geçen de demiştim başka bi doktora git o kadını hiç iyi duymadım die
Noolur noolmas iyi bi doktora daha gözük en azından bundan sonrası için de yardımcı olabilir belki
Her zaman ikinci bi fikir almak daha garantidir
Çiçeğin de ilk gittiği doktor progestan vermeye gerek duymamıştı, içi rahat etmedi bir doktora daha gitti
Tedbir almak en iyisi

elifim geldimmmmmmmmmm cnm aşağıdaydım benn görümce ordaydıı dikişten anlıyo o onu sıkıştırdımm bebişe battanıye falan yaptıı benimde paçası kesilcek kolları kesilcek giysiler vardı onları hallettirdimm özledinmiii kuşum beniii opuyorumnanaktan

ay eyleme çok üzüldümmm yaaaa öff moralimm bozulduu allhımmm yardım etsinnn keşkee daha önce gitseydı dr yee

evet cnm bızde çok üzüldük...az önce yazdı ama tahmınımce moralı sıfırdı...rabbim bıze herşeyin hayırlısını ver rabbımmm sen herşeyin iyisini bilirsinnn:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…