Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

nutkum tutuldu benım yaaa..çok şaşkınım..
Eylemın belırtılerı armıydı kızlar ben uzun amandır düzenlı tkıp edemedıgım için bilmiyorum
onda da kahwerengi lekelenme wardı canım
devletteki bi doktorun özeline gidiyodu rapor almıştı
doktor yatçaksın fln demiş bide gelişimi zayıf demiş geçen gün
ona üzülüyodu hatta ultrason boyutlarını karşılaştırdınız ya
bide progestan kullanıyodu ama dozu çiçeğinkinden daha az vermiş sanırım doktor

Bıde sanırım karından duyamamıŞlardı kalp atıŞını alttan duymuŞ doktor bıraz
keŞke ıyı bı doktordan gÖrÜŞ alsaydı ama olacaĞın ÖnÜne hıÇbıŞey geÇemıyo ıŞte

ah cnm benım yaa tesellısı yok bu işin yaşadıgım için bılıyorum(
insanlar ne söylerse söylesınler duymuyo o ana insan...
hakkından hayırlısı buymuş demekkı eylemcım rabbim bı yol çiziyor bide o yolda yürüyoruz..o herşeyın iyisini bilir belkide dogdugunda daha farklı birşey olacaktı daha çok üzülecektım ben diyerek kendımı tesellı etmiştim ben ....ona sıgınmakdan başka çaremız de yok ..rabbim hakkımızdan hayırlıını versın ınşallah cnm
mafoldumben
ne denirki bilmiyorum yaaa
bu ara çok da yogunduu kayınalıdesı efat ettı falan yolculuk yaptı kaç kez ınlenemedı de dogru dürüst pufffffffffffffff:çok üzgünüm:

evet canım olacagın önüne geçilmiyor malesef....
inan şuan 5-6 ay öncesıne döndüm....başma agrı gırdı...:çok üzgünüm:

evet canım olacagın önüne geçilmiyor malesef....
inan şuan 5-6 ay öncesıne döndüm....başma agrı gırdı...:çok üzgünüm:
bENİM HİÇ BAŞIMA GELMEDİ AMA ÇOK FENA OLDUM EN KORKTUĞUM DURUMLARDAN BİRİ ÇÜNKÜ
O NEDENLE HAMİLE KALMAYI BAŞARABİLİRSEM ACAYİP PİMPİRİKLİ BİŞİY OLURUM MUHTEMELEN
ALLAH KİMSEYE ACISINI YAŞATMASIN
AMA DEDİĞİN GİBİ BELKİ HAYIRLISI BÖYLEDİR BİZ BİLEMEYİZ
DERDİ VEREN ALLAHIM SABRINI DA VERİR

öyle cnm....rabbim bırdaha hiç birimize yaşatmasın ınşallah...
yaşamayanlarda böyle bi tecrübeyle sınanmasınnn

hoşbulduk canım ya cok üzüldüm eyleme valla öyle bişey hic yaşamadım allahta yaşatmasın kimseye ne denir bilmiyorumki kelime bulamıyorum yaaaaaa offfffff:gitme:

Kızlar ben geldim...
Doktora gittim...Doktor yumurtalarıma baktı...Sağ yumurtan çok güzel dedi ama solda bişey yok...Yani tek yumurtam var...17 19 21 23 günlerinde çalışma verdi...Eğer adet olursan 3. günü gel dedi ilacın dozunu artırırız dedi ama olmazsan adetin geçerse 1 hafta içinde beni ara dedi...Sanırsam hastaneye çağıracak ozaman kan testi isteyecek...
Zaten adetim bittiği gibi 1 dolu 1 boş çalıştık tempo bozulmadanda böyle devam edeceğim çalışmalara...Doktorun verdiği günlerde zaten benim çalışma günlerimle aynı gün...
ınşallah bu ay tutar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…