Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

selam kızlarrr,bu gün uzunnn zamandır görmediğim arkadaşımın,8 aylık hammile olduğunu öğrenndimmm,,çok şaşırdımm,çok sevindiimm,darısı bebişş isteyenlerin başınaaa:Saruboceq:

selam kızlarrr,bu gün uzunnn zamandır görmediğim arkadaşımın,8 aylık hammile olduğunu öğrenndimmm,,çok şaşırdımm,çok sevindiimm,darısı bebişş isteyenlerin başınaaa:Saruboceq:
amin canım Allah dualarını kabul etsin, böyle güzel şeyleri paylaşın duyar duymaz arkadaşlarımızada moral olur böylece

polıyana oynayayım dıyosun yani:)) haklısın ama cnm

bitanem kötüşeyler düşünmektense poliyanacılık sizi daha çok rahatlatır , hem bir pskologtan dinemiştim insanın kendine olumlu telkinlerde bulunması zor zmanları atlatmasını saglıyormuş , böylece kendini daha rahat hissedip sitreside bedeninden uzaklaştırabilirmiş insan.

bugun eşimin yanına gittim sabah erkenden durum çok kritikmiş yaşam tehlikesi varmış

ya arkadaşım maden hastnede durumu krıtık olup da yatan bii eşin var senın o parmakların klavye ye basma gücünü nerden alıyor...
ben size inanmıyorum..lütfen muhabbetın ortasına lap diye düşüpte moralımızı bozmayın buna hakkınız yok tekrarı olursa moderotorlere bıldırecegım bılgınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…