- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #21.661
şimdilik yatıyorsun ya cnm o yuzden zaman geçmiyo..3 ay geçsin sonra bak nasıl hızlı geçiyo...arabanda ar artık avm leri gezer gezer durursun bı bakarsın aaaaaa dogum zamanı gelmişşbana da zman geçmiomuş gibi gelio
nohudum serap nerde
herkeş gezio mu ya ben yatakdayım dışarda yaz havası boshayallersmile
ilahi nohudum
kıs insanın gözünde bişi olmuo vala bebişden başka
günaydın nohudum nasılsın , geçmişi biraz okuyum dedim ama yarım bıraktım , bebişn nasıl keyfi yerindedir şimdi onun ekmek elden su gölden:)
ay ben grıp oluyorum sanırım yaaa..dun mınübüste falan oraya buraya tutuldum ıslak mendıl de almamışım yanıma o kadar dıkkat ettım kolanyayla dezenfekte ettım falan ama işe yaramamış sanırım mıkrobu kaptım yaa
amin allahım ne zormuş
Hoşbuldum çiçeem canım benim yaa içini ferah tutmaya çalış sen
Eylemle ya da başkasıyla kıyaslama. Evet senin de var kötü anıların ama inşallah bu sefer olacak.
kız bi asnil bi an hamiş ol emi
yazın gezeme emi
ozman görüm sen
ama desteğin için saol canum
polıyana oynayayım dıyosun yani:)) haklısın ama cnmcanım benim sizleri anlamaya çalışıyorum bende zamanında benzer korkular yaşamıştım ,ama şimdi sizin durumunuz farklı sizler birer bebek bekliyorsunuz daha az olumsuz şeyler düşünmeniz lazım aklınıza olumsuz bir düşüncenin geldigini hissetiginiz anda bebeginizin dogdugunu kucagınıza aldıgınızı düşünün bu durumda pskolojide çok önemli çünkü , moral sizin için en degerli olanı , komik ama gercekten çok faydalı yapmanızı tavsiye derim aklınıza nerde ne zaman kötü bir düşünce geldiginde tam tersini düşünün ve daha çok konstre olmak içinde hayalinizdede olumlu şeyler canlandırın , eminim bebeginiz bu hayellerinizi hissedecektir. mesela şimdi boşuna evham yaptım de şuan çok saglıklıyım:)
ayy dogrudur valla çiçegem valla arabadan iner inmezaklıma dırek kolanya geldı ama dıkka ederım artık sagol bilgilendırdıgın için cnmceylanım aklında bulunsun
dezenfekte için asla kolonya kullanmayın
kolonya sabunla iyice temislenmiş ele ve yüze sürülmeliymiş
yıkanmadan direk kolnya döktüğün zaman mikropları daha çok yapıştırırmış
ben bunu öğrendikten sora hiç kullanmadım canım
sizede söleyim didim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?