Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canını sıkma kuşum...benım eşimte çok fazla okuyorsun herseyı DIYOR...
her okudugun sende olcak degıl ya dıyor kızıyor...çok etkılenmemek ıçın farklı sıtelerede bakıyorum ben..yemek sıtelerı pasta borek sıtelerı..facebook...
başka yerlere de takılırsam kafam boşalıyor bıraz...
ama kuşum sen sıkma canını...gel öpemm.. Şeniz

Son düzenleme:
canım yaaaaaaa. çok sevindim yaaa. darısı bizlere olsun inşallah. Rabbim sağlıklı bi hamilelik ve sağlıklı bi evlat nasip etsin. adetime var canım ama göğüslerim hala çooooooook acıyorrrrrr

AY KUŞUM SAOL..DARISI SIZLERE VE BANA.İNŞALLAH HERKESIN OLSUN..BENIM KIZ KARDESIMIN 4 AYDIR OLMUYORDU...4 AYDA DOGUM KONT.HAPI KULLANDI..8 AYLIK EVLI...
BEBEK ISTIYORLARDI..AMA EŞİ 10 YASINDA ÇOK AGIR KABA KULAK GEÇIRMIŞ...
VE ILERI YASLARDA AGIR KABAKULAK KISIRLIGA NEDEN OLUYORMUS..BENDE KARDESIM SAYESINDE OGRENDIM...
SONRA O DA KORKUYORDU...HAZIRANDA DOKTORA GITMEYI PLANLIYORLARDI...DOKTORA GITMEYE GEREK KALMADI ÇOK SUKUR...
ALLAH HERKESE NASIP ETSIN..AMA ÇOKK MUTLU OLDUM DÜNNNN..
ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIPO ETSIN...SİTEDE RUS CINSIYET TESTINI ÇOZDUM ONUN IÇIN..OĞLU OLCAK ÇIKTI..ALLAH SAGLIKLA KUCAGINA ALMAYI NASIP EDER INSALLAH...
HEPIMIZE İNŞALLAH..
:lepi:

nohudum bugün bulantım çok yok
ama ellerim sürekli gögüslerimde senin gibi kontrol yapıorum
midem az bulanıo falan die paranoya durumlarındayım
hafta içinde bende bi doktora gidim diorum
kont yok ama gitcem
piskolojik olarak pek iyi değilim
eğer bişi olursa die düşünüp nasıl atlatcağımı falan planlıorum
kafayı yicem ama kimseye belli edemiorum
herkes olumsuz düşünüorum die bana kızıo yaaaaaaa
yaşadıklarımı unutuolar

günaydın kızlar ben de dün hic uyuyamadım eyleme cok üzüldüm ya allahım herkeze saglıklı bebekler nasip etsin şunu anladımki sadece hamile kalmakla olmuyo şimdi sadece dualarım saglıklı hayırrlısıyla bir bebek nasip etsin hepimize eylemede en kısa zamanda saglıklı bir bebek nasip etsin ceylanım cicegim patigim dilayım allahım bebeklerinizi saglıkla kucanıza almayı nasip etsin dualarım sizinle canlarım:sinifsinif:

cicegim üzülme canım allahımın izniyle hic bişeycik olmıycak bebişine kötü düşünme lütfen moralini yüksek tutki bebeeginde etkilenmesin bebem allahım bir daha yaşatmasın böyle bişeyi eylamin yaşadıkları hepimizi etkiledi dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden malasef lütfen üzülme olurmu hepinizi cok seviyorum Şeniz

ufff çiçek valla hem pozitif olmaya çalışıyorum herşey yoluna girecek diye süreklı kendımı oyalıyorum..
rabbim yaşatmasın inşallah bir daha hiç birimize...eşme de bellı etmesen çıldırıcaktım çiçek gögüserimi elliyorum yumuşacık sankı bı kaç gun öncekı bana ait olan şeyler degıl agrı sızı yok kii çok sızlardı...göbegımde hani esnedıgımde falan oluşan bı his oluyordu dıyodum ya oda olmuyo çok korktum ınan sabah 4 gıbı kahvaltı ettık haa ışık olur olmaz da hastaneye gıttık yoksa o kşku benı öldürecekti...dr da güldü bana ama umrumda degıl hiç bişey bebegimin saglıgından önmlı degıl benım için şuan..
sen de sakın kendını yıpratma tam o hafta içine girik diye falan bu kez igne vuruluyorsun çok farkı ar unutma canım benım

erken saatde girmiştim dayanamadım çıktım gözlerım kapanıyordu resmen ıkı saat uyudum da kendıme geldım...bugun temızlık yapıcaktım detaylı...nasıl yapıcm hiç ilmiyorum gerçi bebegın ıyı olugunu görunce çok mutlu oldum..çiçek bebek elını gözünün tam önünde oynatıyordu biz tam idrak edemedık ama dr bakıp öyle söyledi..elleri flan ıyıce bellı olmuşben bu gunlerı bıle görecegimw inanmıyorum yaa..
rabbimize ne kadar şükretsek azdır

kuzuuu ne mutllu sana içini rahatlattın
senin bebişinden yana benim gönlüm çok ferah artık üzme kendini
boşver temizliğide keyfini çıkar güzel haberin

ben iğnelere güveniodum tabi
ama eylem yıktı beni
hem kendi için üzüldüm hem benim umudumu kırıldı
sağlıklı olmazsa iğnelerde boş
sen 2 li testini de yaptırdın korkma artık
bebeğin şükürler olsun sağlıklı
üzme kendini benim daha çok yolum var
dermansızlıktan duada okuyamamdım

çiçek tatlım eyleme dr gelişiminin yavaş oldugunu söylemiş önceden elif özetcim öyle dedi...şükür senınde o konuda için rahat olmalı cnm benım..8 haftaya giriyorsun tatlım ne çok yolu zaman çok çabuk geçiyor ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…