Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yuvasından mı düşmüşş

kuşum bır bayanın elındeydı..ahhh dedım ben nasıl gormedım...ben eve gotururdum dıdım...eşim veterıner..hayvan sever..şimcık damlalıkla besledı.akşam çıkıp böcek kurt topluycak kuşa....
yuvası çok yuksek..koymak ınkansız..zatten koysanda kuşların bır çogu o yavruyu bırdaha beslemıyor kusum....açlıktan ölüyorlar...

iyiyim ceylancım,nezle olmuşum,sen napiyosunn?
geçmiş olsun canım bende grıp olmanın kıyısından dönmüş gibiyim iki gündür brun akıntım hapşırma falan oluyordu ama şükür geçti bugun...c vıtamını al bol mıktarda cnm

ahh kıyamam onaaaa:teselli:

kızlar mısafırlerım çokk ılgınçtı...gece 3 te yattılar...4 kışı geldı...2 bayan 2 erkek...
ve yatıya geldıler pjamasız...adamlardada yoktu pjama..
ve yataklarını toplamadılar...2 tanesı harıç..2 tanesı nıspeten daha sıkıldı durumdan...
ama karı koca olanlar yatak toplamadı yaaaaaaaaa..........çarsafları nereye koycakmıs ..sen topla ben mutfak toplayım dedı..bulasıları makınaya koydu yanı....
yataklarını kocamla ıkımız topladık...lmaz:

ve oğlum onlar gelınceye kadar" nezaman gelcekler anne "dedı durdu..ama onları bekleyemedı uyudu..sabah oda kapılarında bekledı. mısafırı çok sever oglummmm
oysa onlar oğluma bır gofret dahı getırmeyı akıl edemedı...kiii onlar kendı pjamalarını bıle çantalarına koymayı akıl edememış..onlardan ogluma ufak bır gofret getirmelerını beklemem hataydı...
ve denız kenrına gıttık...kadın kocasına ""benı gene getırrrrr buraya"" dedı durdu..bıze soran yok..sankı kocasının evı..yada evım benım pansıyon..lmaz:
kocasıda ""ben yolu ögrendım 1-2 ay sonra gene gelırım.ben yüzsüzüm gelırım ""dedı...pesss...hep aynı seyı soyledı durdu..yenıden kapak atcak eve...yasakkelime

ve dışardan geldık ben kahve yapayım dedım..ama evde koşturuyorum sağa sola...elımdekı seylerle korıdordan hızlı geçıyordum ayagıma bırsey takıldı düştüm...anam dedım bır baktım kadının çantası...kol çantasını fırlatmıs korıdora gıtmıs koltuga uzanmış...
ooohhhhaaaaaaaaaaa

ve gıderken pogacalardan almayı unuttugu ıçın benı yukarı çıkarttı "aklım kalır yemem lazım "dedı..:uhm:

ve bu kadının 3 yasında oglu var..ama getırmemıs ıyıkı getırmemıs....zatten ev hanımı olmasına ragmen çocugunu 3 gun kayınvaldeye yolluyormus...:uhm:

yanı çok saçma sapan seyler oldu anlatsam sayfalar tutar...
ama kocama dedım bırdaha gelırlerse kapıyı kılıtler gıderım evden...
tamam tamam dedı..ben sokmam zatten dedı...:çok üzgünüm:

yanı ne insanlar var aklım şaşştı...
ve sıgaraların bırı yanıyor bırı sonuyor...balkonda ıçtıler ama gıren çıkan koku içerı gırdı...pöfür pöfür..baca gıbıydı balkon..marıfet gıbı yarıstılar vallah...
ve gece 3 de balkonda konusma muhabbet..rahatsızlık duymadılar komsularınız rahatsız olur dıye..artık kociş uyardı...
bu zamanda böyle ınsanlar...:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

Son düzenleme:
Dilekçim wallaa hayretlerle okudum cidden o kadarına da yuhh hattaa çüşş
Güzelim onlar yüzsüzse bidahaki sefere siz de uakala olun ewde yokuz yada işmiz war fln die bi bahane sallayın
Önümüz yaz ayakları bi alışırsa pansiyona dönersiniz resmen
Nasıl insanlıktır anlamadım pess

yatıya gelen misafirin yatagını toplamamasına çok bozuluyorum bende...benım de görümcem gelıp bizde kalmıştı hamileydim o zaman da sabah kalktım onlar kalkmadan kahaltı hazırladım uyandı elını yuzunu yıkamadan geldı sofraya oturdu içeri girdim bi baktım yatak öylece duruyo:1shok:kendım kaldıgım yerlerde o tarz şeyler yapmadıgım için çok şaşırdım önce sonra yatagı topladım..şimdi düşünüyorum da ne salakmışım o zaman yaa bahanem de varmış nıye toplamışsam.....bı dahada zaten yatılıya zor gelırler....tahammülüm yok karşı tarafı hizmetçi gibi gören misafirlere:mymeka:

adilemir,
çok geçmiş olsun.
sonsuza kadar ewde yokuz deseydin uğurlarken.

ay kıslar benım ocam zattti yüzsüz olan adamı sevmezdı."anam dur bakalım nedır bu ""hele bı gelsınler "dedi..dedı...baktı kı ben çok sınırlendım .bahane bulmam musaıyt degılız derım dedı..açıklama yapmam gerekmez dedı...
ama adam çok acayıptı...çay doldurdum herkese..sordum ...çayları doldurdum...cevap vermeyene doldurmadım artık..zatten kahvehane gıbı çalıstım...balkonda içtıler ruzgara karsı çaylarını...
kadının kocası ne dedı bılıyon mu"""ben kendı çayımı kendım doldurayım bariii""""
sordum cevap virmedi sonrada kendım doldurayım dedi..hemide imalı....
içimden dedim ki..."doldurursan doldur lennn..uşagın yok....kalkta kıçın erisin azıcık."..sempatiksalakcinni

aynen elif yaa yazın pansiyon gıbı kullanırlar alla:))
yazlık bi mekanda eım iyiki yok diyorum her zaman insan ne tatıle gidebiliyo ne bişi çünükü fırsat bulamadan kalıcı misafir damlıyor hemen...

evde ayakta gezınırken pogaca yedı bı tanesı...çocuk gıbı ""bır yere oturda ye"" demek geldı içimden..:mymeka:

aynen elif yaa yazın pansiyon gıbı kullanırlar alla:))
yazlık bi mekanda eım iyiki yok diyorum her zaman insan ne tatıle gidebiliyo ne bişi çünükü fırsat bulamadan kalıcı misafir damlıyor hemen...
Kaynanamların deniz kıyısında evi war tekirdağda yazın cümbüşü görmeniz lasım misafir hiç eksik olmuyo
Akrabaları geliyo kalıyo ama neyseki böyle yüzsüzüyle hiç karşılamadım
Hepsi evin işlerine yardım da ederler kayınpederim izin wermese de ewe bişeyler de alır gelirler
Hele yatak toplamamamak nasıl bişiydir yaa ben artık annemde kalırken bile utanıyorum, uyanır uyanmaz toparlıyorum ki acayip dağınıktım bekarken
Çok ayıp çok ne diim dilekçim neyseki eşin de mantıklıymış

Benim daha bitmedi
Ben dükkana da bi yatak mı getirsem acabaa daha pratik olur ewe gitmeye gerek kalmas
Gece gündüz haftasonu fln hep burdayız nasılsa

h.sonu çok yoruldum bu akşam 6da çıkçam diyodum ama yemek yemeye vakit olmadı ki erken çıkmak....
Kargoya geç kaldıımız için kocacıımı yolladım siparişleri yetiştirsin diye ben de dinleniim biras boshayallersmile

Bu arada serabım ben senin ekranının yeni yönünü hiç sewmedim yaa
nerde bizim serabımız aaaa
Kanaman da dewammış bakalım git doktora ne diicek inşalllaah o iğrenç soğan suyu atıyodur kist fln ne warsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…