Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eed canım dr tahmınde bulunduu ben cok ısrar edıncee kesın dııl dedıı bakalımmhayırlısıı..benımıcıme hepp kız doguodu zateee

sen napıonn bulantılarr gectımı

kızlar acil yardım????dr gittik baktı karından kalp atışını gördük ama bradikardik yani sayısı biraz az..alttan bakalım dedi kese büyümüş bebek aynı kalp atımı göremiyo bebeği bile zor gördü çok kayıyo kese içinde dedi şok olduk nedir böyle anlam veremedik bişey diyemem cuma gene gel dedi netleşir dedi..böyle bişey yaşayan duydunuzmu toparlarmı bebişim..??????:Saruboceq:

alkisalkisalkis
ah canım cok sevindim umarım bişey olmaz bebişine hadi bakalım rabbim sana tutunmasını nasip etsin ama bir bilgim yok bu konuda sen dinlen dr gidene kadar

sat 21 şubat canım ama geç döllenmede olabilir dedi..çok manyak oldum şimdi ben canım bende duymadım ceylan ama umut dünyası neden böyle oldu bilemiyorum karından görüyoruz alttan yok normalde tam tersi olur aslından napçam ben ya

çok
enteresan gerçekten normalde altdan görünür ultrasondan gözükmez...yiyecek rızkı varsa rabbım ne yapar eder dunyaya gelmesını saglar cnm...hayırlısı lsun ınşallah cnm yaa.. geç döllenme mantıklı geldı sanki bana yaa olabilir hee:uhm:

gÜnaydın kızlar
eylemcım ınŞallaaaah yaaaa
mucızemı acebaaaa ne gÜsel olur bebıŞımız yaŞıosa
ben sana sÖlemıŞtım bÜyÜklÜĞÜnÜ kafaya takma geÇ dÖllenme olmuŞsa dıe
hatta sen baya geÇ ÖĞrenmıŞtın canım
Çok mutlu oldum gerÇekten ınŞallaaah devamıda gelır

allahımm şok oldum yaaaaaa....
kız mucize gibi birşey bu..
canım benim inşallah meleğin oralarda bi yerlerdedirde naz yapıodur annesine..
ayy hadi hayırlısı yaa bak gerçekten çok sevindim...
üff valla ne dicemi şaşırdım bebeğim yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…