Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Ahahahaahhahaha bı olsam zatıı bu ay soĞan kÜrÜ yapıyom onlar yumoŞ yapmaz zatı baŞkada bıŞı yapmıyom o yÜzden bu ay maraton yok

Afıyet olsun canım Öylemı dersın gıtmıŞmıdır kıstler ÇıÇek senın bulantılar bana geÇtı acayıp mıdem bulanıyo Çok fena ÜŞÜttÜm bu sefer ben ya bır tÜrlÜ atamıyom

SaĞon suyu kıstı erıtıyo dıyolar rahmı temızlıyo dıyolar ama baŞka ne ıŞe yarıyo bılmıyorum

soğan suyu rahimi temizlediği içinn hamile kalmayı kolaylaştırıyoo serapçığımmm bende aşımı oldumm geldim kızlarrr ayy kol ağrısı yapıyomuş bayaaa

SaĞon suyu kİstİ erİtİyo dİyolar rahmİ temİzlİyo dİyolar ama baŞka ne İŞe yarıyo bİlmİyorum

günaydın canım nasılsın, benimde bildigim aynısı ender saraçoğlumu ne birde maranki diye biri televizyonda dinlemiştim beyaz sogandan yapılıyormuş , kistleri yok ediyormuş idrar yollarınıda temizliyormuş iltihaplara akıntılara çok iyi geliyormuş. ama şahsen ben kendim yapmadım canım yapıpta fayda gördüm diyenleri biliyorum.

birsen akşam kocişe öptür geçsin

bana her akşam kociş vuruo
kollarıma vurduruorum
göbeğim acıo
bacağıma da henüz yaptırmadım korkuom
kollarım morrınca mecbur başka yerlere geçecez :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…