Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

asnil birsen hoşgeldiniz kızlar
asnil özlettin kndini canım
azldımı işlrin

günaydın bitanem , yok azalmadı aslında ama sabahtan başlamadan önce bir sizlere bakayım dedim bende özledim sizleri çünkü :) pek sık takip edemiyorum ama fırsat buldugumda okuyorum sizleri

kızlar dilayın kanması noldu haberi olan varmı
gülşahta yok bilgisayarı ne zman gelir ki
pisondaa yok
oooooooooooooooo akannehir

kıyamam ben sana canım ya çokmu acıyor, akşamlarımı yapıyorsun sen çiçegim kollarınamı , nasıl kolaymı yapılışı kendi kendine yapabilirmi insan.

kızlar dilayın kanması noldu haberi olan varmı
gülşahta yok bilgisayarı ne zman gelir ki
pisondaa yok
oooooooooooooooo akannehir

çok geçmiş olsun , dilayın ne kdarlıktı bebegi canım oda bizim gibimiydi yanı pıltılaşmamı vardı yoksa normal bir hamilelikmiydi

kıyamam ben sana canım ya çokmu acıyor, akşamlarımı yapıyorsun sen çiçegim kollarınamı , nasıl kolaymı yapılışı kendi kendine yapabilirmi insan.

canım ben iğne, serum konusunda pek bi kibardım
kürtaj olana kadar serum yememiştim
evlenene kadar kan vermemiştim
o yüzden iğnenin her tüürlüsü canımı yakıo ama belki sende acımıcak

ben asla kendime yapamam.eşim yapıo.
oda bi kere hemşireden öğrendi
sora kendi yapmaya başladı.
hemşire nerelere yapabileceğini gösterdi.
hergün aynı saatte vuruo ama cıs die acıo sora hemen geçio
geçen kolum ascık yeşerdi geçti
bence yakında morarır

çiçekim senn kanı sıvıtsın diyemi iğne kullanıyonn benmki tetenoız aşısııı iki dozda vurulcakmııışşş ayy kocann vuruyo dımekki ay ben iğne yapılırken bakamammmm hiççç bizim gelinde göbekten vuruluyodu sankii öle bi iğne

Canım benim olsun nasıl olsa hepsi 7 ay sonra gececek:) bak 9 ay demedim yacaş yavaş geçiyor zaman korkma sakın canım bir bakmışsın yarılamışsın :) sağlıkla gelecek bizim yegencik

bende biraz tırsagım senin gibi kalbim duracak gibi oluyor kan verirken igne olurken:) ama bebiş için katlancaz

kuşum ne güsel dion valaaaa
inşalaaaah dediğin gibi olur

sende ödleksin dimek naniknanik
ama dediğin gibi işe yarasında öenmli diil gerçketen
bide naz yapıon kocaya işe yarıo o açıdan da kaydirigubbakcemile3

valla bende ötlegin tekiyimkafamçokkarıştı kendi kendime yapabilecegimi hiç sanmıyorum o yüzden bende akşamları yaparım heralde en güzeli ol olur , hep aynı saattemi yapıyoruz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…