Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

gunaydın arkadaşlar....
Serapcım kanaman bitmiş.git akşam bi doktora bakalım ne dicek..bence kist eridi öyle hissediyorum...

öylemi deysünüz ben gitmek istemiyom sankim bu ay

evet serabım bencede bi git bakalım doktor ne diicek belki erimiştir ya da küçülmüştür inşallah

sendedemi get deysün elifim poffff eşimde gidelim diyo ama ben istemiyorum

slm canım ne yapalım sen neler yapıyorsun nasıl oldun anlat bakem

napiim canim ya işler çom youn bu ara
accaip zorlaniorum çalişmakta çünkü sürekli uyukluyorum.
hata yapmaktan korkuyorum bu yüzden :kedi:
c.tesi gittik dr.a herşey yolunda maşallah
yine gitcez 3 hafta soora
haftaya da troid muayenem war.inşallah o da normal çikar.
çok korkutuyo beni :Saruboceq:
sen napion bebeişin nasil olumunekankayizsmile

ah canım bende sizlere soracaktım evet neler yaptınız yada yapacaksınız ben bugün tazefasulye pirinç pilavı salata ve ayran yaptım kocamı beklıyorum birde muzlu pudingimiz var

ya bende daha mutfağı toparlamadım bu kadın menüyü pişirmişş hazırlamışş valla brovaa bende mercimek çorba bide kuskus var yanınada cacık

GetttÜÜÜÜÜÜÜ ama Çok ıŞım var pek aranızda olamayacaĞım benım yemek bellı bezelye pılav bıde salata var dÜn annemden aldım bu hafta erken 7 de Çıkıcam yemek ıŞı yattı gene allah ne verdıyse

iyiym canım maşallah rahat bir hamilelik geçiriyorum evdeyım zaten geziyorum yürüyüş yapıyorum 10 mayısta gididcem bende 2 li tetsle ense kalınlıgı testi yapılacak sen yaptınmı bu tetsleri 11. ve 13. haftalar arasında yapılıyor

ya bende daha mutfağı toparlamadım bu kadın menüyü pişirmişş hazırlamışş valla brovaa bende mercimek çorba bide kuskus var yanınada cacık

aklım yemekten başka bişeye calışmaz oldu hamıle kaldıgımdan beri allahtan cok kilo almadım sen kaç haftalık oldun bacım kılolar ne durumda ben 65 le hamıle kaldım aynıyım

biliorum canım.down sendromu için yapiolar.
ama bi dahaki kontrole dedi.
8 mayista benimde randewum.
ayni zamanda dourcaz zaten kismetse hayirlisiyla :Saruboceq: olumunekankayizsmile

aklım yemekten başka bişeye calışmaz oldu hamıle kaldıgımdan beri allahtan cok kilo almadım sen kaç haftalık oldun bacım kılolar ne durumda ben 65 le hamıle kaldım aynıyım

benimde ööle kizlar yaa..sürekli yiyesim war maşallah.
62 gibiydim hamile kaldiimda
şimdi 66yim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…