Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Eylemcım annıŞe selam sÜle sÖzÜnÜde dınle arada gel bak ıstırahat et sen kafanada Çok takma oyalanacak bıŞıler bul kendıne kendımden bılıyom takıntı halıne gelıyo yoksa doktora gıdene kadar olmazsa sabır tesbıhı Çek allahım neyse hayırlısı onu yazsın alnına

Aman artık ıÇım dıŞım bır oldu sıkıldım aynı muhabbetten kıstten ılaÇlardan bu ay saldım gıttı sınırlerde gıttı artık en azından bı eve kafa yorayım barım dıyorum

kusura bakma serapcım bi daha sormam canım haklısın aynı şeylerden sıkılıyo insan

YOK TATLIM BENİM SENİN İÇİN DEMEDİM SAKIN YANLIŞ ANLAMA BEN KENDİ KENDİME ŞU 4 AY HEP KİSTLE GEÇTİ ÇOK ÜZDÜ BENİ AMA TABİKİ TAKDİR ALLAHIN VE HAKKIMDA HAYIRLISI BUYMUŞ DİYORUM AMA İÇİM SIKILIYO BİDE DOKTORDA RAHAT DAVRANINCA BANA HEPTEN DARAL GELİYO BEN HAÖİŞ OLMAK İÇİN DOKTORA GİDİYOM O BANA DOĞ.KONT.HAPI VERİYO DUMUR OLUYOM YA kafamçokkarıştı

AYNI MUHABBET DERKEN KıST ıÇıN DEDıM BEN KıMSE BENı YANLIŞ ANLAMASIN TAMAMMI KIZLAR eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…