Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

serapcım ben yanlış anlamadım canım benim sordugum sorunun üstüne yazınca yazdım yoksa üstüme alınmadım tatlım

pelüün hoşgeldin diyemedim tatlım hoşgeldin
hoşbulduk canım nasılsınŞeniz
hoşgeldin canım.
slm vermez olurmuyuz hiç aşkolsun.
ben sürekli online ım ama hep açip bakamiorum kusura bakmain nolur.
azcik younum çünküü

ya kızlar kusuruma bakmayın alınganlıgım üstümde test yaptım yine olmayınca üzüldüm işte hoşbulduk canım nasılsınŞeniz

hoşbulduk canım nasılsınŞeniz

ya kızlar kusuruma bakmayın alınganlıgım üstümde test yaptım yine olmayınca üzüldüm işte hoşbulduk canım nasılsınŞeniz

üzme kendini şekerim ya.Allah büyüktür.
O ne derse o olur.
NE zaman yazdiysa alnina anne olmayi o zaman olucan inşallah.

Pelinim anlarım canım test yapılan tek çisgi görülen günler kötü oluyo insan
evet canım öyle ama adetime dört gün var erken yaptım yanı allahtan umit kesilmez ama gercekten üzülüyo insan eger cıksaydı eşime cok güzel dogum günü hediyesi olcaktı
üzme kendini şekerim ya.Allah büyüktür.
O ne derse o olur.
NE zaman yazdiysa alnina anne olmayi o zaman olucan inşallah.

haklısın tatlım hayırlısı olsun diyorum artık şimdi daha iyiyim adetime daha var umidimi yitirmiycem sabırla bekliycem

bende diorum ki vakit çabuk geçse ağustos olsada
bende bi an önce çiksam işten.
ewde yaşayim istiorum bu günlerimi.
tembellik yapayim.
uzanayim dinleniim

nerdeeeeeeakannehir

slm kızlar şöle bi baktım neler yapıonuz die
çok durmucam
serap doktor sendromu kötü ama git canım soru işretlerini kaldırmış olrsun
öpüorum hepiinizi

EVET KOÇıŞıM BENZETME YAPTI MORAL OLDU BAŞIN AĞRIYO DıYE ÖNEMSEMEZSıN DıYO AMA Bı BAKMIŞSIN BEYıN KANAMASI GEÇıRMıŞSıN HASTANEDESıN MORAL OLDU BANADAakannehir

yaa netten cumaya kalsayı isliyorum
Haluk bilginer nie ööle bi şiweyle konuşuyo anlamadım yaa
Henüz dizinin orjinaliyle bi bağlantı bulamadım

slm kızlarr ya ben bu ara yıne çok yogunum ve şuan sinirden çatlıyorum desem yeri(
su tadiletını yaptırmıştık şimdi de oranın kalıntılarıyla ugraşıyoruz....
yatak odamın e anremın parkelerı degişecek çok sinirliyim yaa off bununla iki oldu yaa evlendım 1 hafta sonra su borusu patladı parkelerı degiştik şimdi yine aynııı bir kez daha olursa kımse benı bu evde tutamaz kocama olan sevgim bileeealsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…