- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.341
eylem ben sen söylediğinden beri hala inanamıyorum sanki bebişin seninle canım yaa
niye saskınsın bitanemmmbilmiyorumkismile
canım önce zarzor bi kalp atışı duyduk alttan..sonra dopler yapıldı ultrason falan yok dedi başka dr..dün kendi dr umda karından gene yavaşta olsa duyduk alttan yakalayamıyoz fırıl fırıl bebiş..gene gelişimi yavaş..ondan şaşkınız işte
aynı eylemim dılşarı çıktı ama çok işim var zati grip geçmedi bide bulantım var çok yaa ne yesem içim aynıı
allahımdan umut kesilmez canım ya sende dikkat et kendine allahım ne gelirse artık ama umut vermek istemiyom ama sankim içime iyi şeyle olucak gibi geliyo allahım yüzüne güler inş.tatlım ya
hımmm çok gecmiş olsun canımcımm rabbim sna bagıslasın inşallah melegini....:Saruboceq:
ben cumartesi gecesi kalbinin attığını gördüm rüyamda ağlayarak uyandım gerçek olsa dedim..inşallah allahım hepiniz dua ettiniz bana kabul olur benim dualarımda sizinle..bak sana bişey diycem benim arkadaşım var soğan suyuna başlamıştı dün geldi onunda kanaması olmuş 5-6 gün sürmüş dr gitmiş dr inanamamış kisti gitmiş senin kist kaç canım hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?