Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

aynı eylemim dılşarı çıktı ama çok işim var zati grip geçmedi bide bulantım var çok yaa ne yesem içim aynıı

allahımdan umut kesilmez canım ya sende dikkat et kendine allahım ne gelirse artık ama umut vermek istemiyom ama sankim içime iyi şeyle olucak gibi geliyo allahım yüzüne güler inş.tatlım ya

hımmm çok gecmiş olsun canımcımm rabbim sna bagıslasın inşallah melegini....:Saruboceq:

Aferını Önermıyo doktorlar canım ya acaba ben bebıŞle kafayı yedımde kendı kendıme mıdememı vurduruyorum dıyom

tekrar selam kizlaar.
geldim yemekten,azcik işim wardi onlarida hallettim.
çok kaçirdim yine yemeği sanirim :)
neyse ki cuma çalişmiorum.ama misafirim gelcek.pazar da başka misafir gelcek.
bi c.tesi kalcak banada

allahımdan umut kesilmez canım ya sende dikkat et kendine allahım ne gelirse artık ama umut vermek istemiyom ama sankim içime iyi şeyle olucak gibi geliyo allahım yüzüne güler inş.tatlım ya

ben cumartesi gecesi kalbinin attığını gördüm rüyamda ağlayarak uyandım gerçek olsa dedim..inşallah allahım hepiniz dua ettiniz bana kabul olur benim dualarımda sizinle..bak sana bişey diycem benim arkadaşım var soğan suyuna başlamıştı dün geldi onunda kanaması olmuş 5-6 gün sürmüş dr gitmiş dr inanamamış kisti gitmiş senin kist kaç canım hadi inşallah

eylemcim dularimiz seninle canım.
Rabbim hayirlisini wersin inşallah:Saruboceq:

selam kızlar bügün eşimin dogum günü belki ona sürpriz olur diye test yaptım ama yine negatif cıktı daha günüme 4 gün var bidaha ki aya kaldı artık hayırlısı olsun diyorum ve sabırla bekliyorum:ecrin_bebek:

Brnım kıdt 5 cmdı canım gıttımı bılmıyom ama kasık aĞrım hıÇ kalmadı canım ya Çok ŞÜkÜr pazar bı ara acayıp battı aĞrıdı sonrada aĞrı kalmadı

Eylemcım dualarımız senınle allahım ınŞ.yÜzÜnÜ gÜldÜrÜr senı sıkıntılardan kurtarır bebıŞıne kavuŞturur bu dÜnyada cennetı yaŞatır sana canım

annem kızıyo yaa pc le oynamama diye..sonra ona sizleri anlattım msj larınızı gösterdim çok hoşuna gitti hepinize selamı var..ama genede çok izin vermiyo biraz ara ver sonra bak dedi..çıkayım gelirim gene..öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…