Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

amannn keşke şehir hayatından uzakta bi göl kenarında müstakil bahçeli bi evim olsaydı.
ekmeğimi kendim yapsaydım..
tavuklarım olsaydı onların yımırtalarını yeseydim..
koyunlarım olsaydı sütlerini sağsaydım..
bahçem olsaydı domates yetiştirseydim...
arada yağmur yagsaydı o güsel toprak kokusunu içime çekseydimmm..
çiçeklerim olsaydı onları sulasaydım...
akşam bahçemde eşimle beraber mangal keyfi yapsaydık..
hamakta sallansaydık..
üffff ne güsel olurdu dimi..

kızlar bu arada yasdıımk adaçayı yağı olayını bilen war mı?
Denesem mi acaba die düşünüyorum

hergün suyun içine bikaç damla atıyosun canım içiyosun ama yumoş zamanı adaçayı zararlı ya o yüzden akibeti ne olur bilmem bu tamamiyle adet düzensizliğiyle ilgili

FatoŞŞŞŞŞŞŞ hamıŞ kalmayı kolaylaŞtıran kÜr

altınotu cıvanperÇemı sarı ballıbaba karıŞımı kÜrÜ

onlar nerden çıktı kızzz öle artık köydekiler dahaa kibarr beeee ben şanslıyımmmm gerçi annişim köyde bn köy çocuğuyummm yumurtam köyden gelıyooo kayınvalidelerinde köyde bahçesi var herşeyi orda yetiştiriyolar bişiye para vermıyoz yazınnn erikler meyvelerrr oof yaz gelsee

hergün suyun içine bikaç damla atıyosun canım içiyosun ama yumoş zamanı adaçayı zararlı ya o yüzden akibeti ne olur bilmem bu tamamiyle adet düzensizliğiyle ilgili
Yok canım onu da duymuştum da alttan pamuğa sürülüp adetliyken koyuluyomuş ya
soğansuyu tarzında etki ediyomuş içi temizliyomuş die duydum
Ama denemeye cesaret edemedim ya yakarsa fln die isolde 2 kera yapmış yakmış meselaa

sultancım ben sana cevap yazdım ama görmedin galiba sende mi adet oldun aynı anda olduk yanı olsun canım napalım sabırla bekliycez allahım inşallah en kısa zamanda bizlerede nasip eder:Saruboceq:

üfff hep içimde var öle biş yaa..
küçüklükten beri en güzel hayyallerimden biri..

aaa onu bilmiyom içileni biliyom

hee yaktı vallaaa.
ama öle amaan aman diill yani.
ben korktumda devam edemdim..
kokusu çok fena bide..

ısolde ben dayanamam öööle hayata koyundu inekti tawuktu
korkağımdır ben ama dedemler köyden gönderiyo kaynanam herşeyi ekiyo
ben arada keyfim gelince bahçeyi sularım taze sebze meyve toplarım mangalda yaparlar yerim
Öylesi güzel kalanıyla uğraşamam bayanssulusmile

kızlar yakı dediginiz şey ne bel cektirmeyi ben de duydum hatta cektirenlerden bazıları o ay hamile kalmış başka bi topikte okumuştum annemede sordum varmış öyle bişey ama sana gerek yok dedi

oohhhh ne güzel az kaldı yazaa canım yaa erikler çıkar biraz daha

tembel gelin seniii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…