Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

he kızlar üzüerinde türk gıda kodeksine uygundur diyo ama domuz yağı katkıları yoktur yazmıyo

hoşgeldın tadlummm...iyiyizz sen nasılsınn...

rabbim hayırlısını versın bebemmmm

tmm bebemm yemegımı yıyım eklıcem hemenn..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

iyim cnm ya iyi diyelim iyi olalım iş güç uğraşıyorumm ee tabi bide allahın izniyle bebiş olsun diye uğraşıyoz

benim eşim birazdan gelcekk kıslarrr ben çıkıyımm artıkınnn yarın görüşmek üzere kendinizeee çok dikkat edinn kocaman öpüyorumm gece yasinimi okumayıı unutmucammmmm

benim eşim birazdan gelcekk kıslarrr ben çıkıyımm artıkınnn yarın görüşmek üzere kendinizeee çok dikkat edinn kocaman öpüyorumm gece yasinimi okumayıı unutmucammmmm

ceylan listeye baktım da mervam listede var..ama duası yazılmamış..kafama takıldı

cnm o duasını yazmamış sadece yasın okurum dıye göndermişti mesaj..o nedenle yazmadım canım...

sakın unutmaa bebemm şimdi eklıcem senı lısteye

Kızlar bi makarna tarifi versenize değüşük

sucuk severmısınız cnm vaya sosıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…