Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yarennnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuum çok ösledımm senı hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hoşbuldummmm ceylanımmmm uğur böcüğümmm nasıllll yakında teyzesindenn güüsell haberler gelcekk onaaa bende sizi çok özlemiştim yaa pc.nın şarj yeri bozulduu tamirdeydii bugunn geldii sonunda kavuştumm sizee bu arada topiğimiz hayırlıı olsunnn

kızlar dua listemiz nerde bulamadım çıktı almam lazım ....
canım ılk sayfada sabıt var bebem ordan yazdırraılırsın...
ohhhhh misler gibi darısı başımızabayanssulusmile
sorma yaa nasıl rahatladom varyaa
hadi geçmiş olsun darısı bizim başımıza
saol cnmm ...darısı size hadiii

ayy cnmm benımmm şirin arkadaşimmmm..ugur böcügüde iyi teyzoşuu...artık teyzesınden atak beklıyoo ınşallah olcek bu ay bı arkadaşıııı....belirtilerin varsa vardır ınşallah bebegin bebişimmm:lepi::lepi:...

yarın adet günümm ama diğer hamileliklerimdeki belirtilerimin hepsi varrrr eşime hergünn diyorum ki var var bebiş var ben inanıyorum diyorumm oda kendini çok kaptırıyosun diye kızıyo bana

selam kıslar ben geldimmm nasılsınızzzzza.s.

hoşgeldın tadlummm...iyiyizz sen nasılsınn...
yarın adet günümm ama diğer hamileliklerimdeki belirtilerimin hepsi varrrr eşime hergünn diyorum ki var var bebiş var ben inanıyorum diyorumm oda kendini çok kaptırıyosun diye kızıyo bana

rabbim hayırlısını versın bebemmmm
"sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik nasip eylee yarabbimm sen koru bizi Allahımm" olmuşmu canımcımmm

tmm bebemm yemegımı yıyım eklıcem hemenn..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…