P
pison
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.221
benim yemeğim hazır canımm fırında tavuk patates, tavuklu şehriye çorbası ve bulgur plavı yaptımm
aklandım paklandımm geldım kızlarrr ohhhhhh çok rahatldım yaaaa
yarennnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuum çok ösledımm senı hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
oh en sevdigim yemekler
yarencik kıss eşine söyle eve gelirken alsın bir test 10 gün sabredilirmi hiç ben burda merak ettim valla
şimdiden afiyet olsun canım menü güzelmiş:lepi:
yarennnn kuzuuuuuuuuuuuuuuuum çok ösledımm senı hoş geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım ılk sayfada sabıt var bebem ordan yazdırraılırsın...kızlar dua listemiz nerde bulamadım çıktı almam lazım ....
sorma yaa nasıl rahatladom varyaaohhhhh misler gibi darısı başımızabayanssulusmile
saol cnmm ...darısı size hadiiihadi geçmiş olsun darısı bizim başımıza
hoşbuldummmm ceylanımmmm uğur böcüğümmm nasıllll yakında teyzesindenn güüsell haberler gelcekk onaaa bende sizi çok özlemiştim yaa pc.nın şarj yeri bozulduu tamirdeydii bugunn geldii sonunda kavuştumm sizee bu arada topiğimiz hayırlıı olsunnn
selam kıslar ben geldimmm nasılsınızzzzza.s.
benide yasin ouyanlara ekle canımmmm bende okurumm sürekli okuyorumm zatenn rabbim dualarımızı kabul eder inşallah
canım ılk sayfada sabıt var bebem ordan yazdırraılırsın...
sorma yaa nasıl rahatladom varyaa
saol cnmm ...darısı size hadiii
ayy cnmm benımmm şirin arkadaşimmmm..ugur böcügüde iyi teyzoşuu...artık teyzesınden atak beklıyoo ınşallah olcek bu ay bı arkadaşıııı....belirtilerin varsa vardır ınşallah bebegin bebişimmm:lepi::lepi:...
tamam bebemm eklıyom ama duanı da yazz kı sana da dua okuyup AMIN dıyelımm...
hoşgeldün tatlum
aklandım paklandımm geldım kızlarrr ohhhhhh çok rahatldım yaaaa
hoşgeldinn canımmm
yarın adet günümm ama diğer hamileliklerimdeki belirtilerimin hepsi varrrr eşime hergünn diyorum ki var var bebiş var ben inanıyorum diyorumm oda kendini çok kaptırıyosun diye kızıyo bana
"sağlıklı sorunsuz yolunda giden bi hamilelik nasip eylee yarabbimm sen koru bizi Allahımm" olmuşmu canımcımmm
hoşgeldın tadlummm...iyiyizz sen nasılsınn...
rabbim hayırlısını versın bebemmmm
tmm bebemm yemegımı yıyım eklıcem hemenn..buyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?