- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.201
evet canım her yerde farklı okunuyo zaten canım bu saydıgın belirtilerin hepsi ilişkiden 3, 4 sonramı başladı şu an ben de hic belirti yok kabızlık var ama onu belirtiden saymıyorum zaten ben de o sorun hep vardı inşallah doktora gitmeden hamiş kalırım bu ay:Saruboceq:
yokk kısss sadece kabızlıkk ilişki sonrası başladııı göğüsler ve gaz problemi son 2 gündür var idrarda bugun başladıı o kadarda kuru kayısı yiyorumm emme fayda etmiyoo benim bağırsaklarım iyi çalışır pek kabız olmazdımmm inşallah belirtidendirrr
inşallah belirtidir seninki canım öyle gözüküyo ama benim adetime daha var sabırla bekliycem artık bu topikte pozitif düşüncez oyle söz verdik birbirimize sende pozitif düşünki bebiş gelmekte gecikmesin:ecrin_bebek:
bende felaket pozitiflik var zatennn hergün eşimin kulaklarını kurutuyommm içime doğuyooo bak gör var diyommm oda diyo bu kadar kaptırma kendiniii sonra üzülürsünn diyoo amma ben inanıyommmm
ben de eşime senin dedigin gibi diyince aynısını o da bana diyo üzülürüm diye hatta her adet oldugumda hayal kırıklıgına ugruyorum o teselli ediyoŞenizbende felaket pozitiflik var zatennn hergün eşimin kulaklarını kurutuyommm içime doğuyooo bak gör var diyommm oda diyo bu kadar kaptırma kendiniii sonra üzülürsünn diyoo amma ben inanıyommmm
ne yemek var bugun kıslarrrr
ne zaman test yapmayi dusunuyom tatlim?
ben de eşime senin dedigin gibi diyince aynısını o da bana diyo üzülürüm diye hatta her adet oldugumda hayal kırıklıgına ugruyorum o teselli ediyoŞeniz
ben de ne yapsam diye düşünüyorum sen ne yapcan canımcokacimcoook
kısslar bir merhaba diyebildim nete bişeyler oldu ben iyiyim
yarencik canım senin belirtin %90 hamilelik gibi. benim de ilk başlarda senin gibi oldu abdestimi tutamıyordum. ondan farkettim hamile olduğumu zaten
kızlar dua listemiz nerde bulamadım çıktı almam lazım ....
burda eczane yokk canımm test yapamıcammm eczane olsaydıı şimdiyee çoktaannn yapmıştımm adetimden bi en az 10 gün geçsinde öyle doktora giderim diyorumm
evet var benim bebek ben de geçen sene bi hamilelik daha geçirdim sonuç kötü oldu 7 aylık doğdu kaybettim o zaman da aynı belirtiler olmuşru. o yüzden diyorum ki sen büyük ihtimalle hamilesin:ecrin_bebek:benimde net gidiyo canımm ben iki hamilelik daha geçirdimm ikisinde de böle olmuştuu hadi hayılısı bakemmm senin bebiş varmı canımm??
benim yemeğim hazır canımm fırında tavuk patates, tavuklu şehriye çorbası ve bulgur plavı yaptımm
nasil dayanicaksin ya tatlim daha 10 gun? eczane yoksa tabi yapilacak bisey yok.
tabi normalde duzenliyse adetlerin gecikince anlarsin hamile oldugunuda doktora gidene kadar meraktan catlarsin heraldelülülülülülü
aklandım paklandımm geldım kızlarrr ohhhhhh çok rahatldım yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?