Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

yokk kısss sadece kabızlıkk ilişki sonrası başladııı göğüsler ve gaz problemi son 2 gündür var idrarda bugun başladıı o kadarda kuru kayısı yiyorumm emme fayda etmiyoo benim bağırsaklarım iyi çalışır pek kabız olmazdımmm inşallah belirtidendirrr

inşallah belirtidir seninki canım öyle gözüküyo ama benim adetime daha var sabırla bekliycem artık bu topikte pozitif düşüncez oyle söz verdik birbirimize sende pozitif düşünki bebiş gelmekte gecikmesin:ecrin_bebek:

bende felaket pozitiflik var zatennn hergün eşimin kulaklarını kurutuyommm içime doğuyooo bak gör var diyommm oda diyo bu kadar kaptırma kendiniii sonra üzülürsünn diyoo amma ben inanıyommmm

bende felaket pozitiflik var zatennn hergün eşimin kulaklarını kurutuyommm içime doğuyooo bak gör var diyommm oda diyo bu kadar kaptırma kendiniii sonra üzülürsünn diyoo amma ben inanıyommmm
ben de eşime senin dedigin gibi diyince aynısını o da bana diyo üzülürüm diye hatta her adet oldugumda hayal kırıklıgına ugruyorum o teselli ediyoŞeniz
ne yemek var bugun kıslarrrr

ben de ne yapsam diye düşünüyorum sen ne yapcan canımcokacimcoook

kısslar bir merhaba diyebildim nete bişeyler oldu ben iyiyim
yarencik canım senin belirtin %90 hamilelik gibi. benim de ilk başlarda senin gibi oldu abdestimi tutamıyordum. ondan farkettim hamile olduğumu zaten

benim yemeğim hazır canımm fırında tavuk patates, tavuklu şehriye çorbası ve bulgur plavı yaptımm

kısslar bir merhaba diyebildim nete bişeyler oldu ben iyiyim
yarencik canım senin belirtin %90 hamilelik gibi. benim de ilk başlarda senin gibi oldu abdestimi tutamıyordum. ondan farkettim hamile olduğumu zaten

benimde net gidiyo canımm ben iki hamilelik daha geçirdimm ikisinde de böle olmuştuu hadi hayılısı bakemmm senin bebiş varmı canımm??

burda eczane yokk canımm test yapamıcammm eczane olsaydıı şimdiyee çoktaannn yapmıştımm adetimden bi en az 10 gün geçsinde öyle doktora giderim diyorumm

nasil dayanicaksin ya tatlim daha 10 gun? eczane yoksa tabi yapilacak bisey yok.
tabi normalde duzenliyse adetlerin gecikince anlarsin hamile oldugunuda doktora gidene kadar meraktan catlarsin heraldelülülülülülü

benimde net gidiyo canımm ben iki hamilelik daha geçirdimm ikisinde de böle olmuştuu hadi hayılısı bakemmm senin bebiş varmı canımm??
evet var benim bebek ben de geçen sene bi hamilelik daha geçirdim sonuç kötü oldu 7 aylık doğdu kaybettim o zaman da aynı belirtiler olmuşru. o yüzden diyorum ki sen büyük ihtimalle hamilesin:ecrin_bebek:

nasil dayanicaksin ya tatlim daha 10 gun? eczane yoksa tabi yapilacak bisey yok.
tabi normalde duzenliyse adetlerin gecikince anlarsin hamile oldugunuda doktora gidene kadar meraktan catlarsin heraldelülülülülülü

diğer ikisinde çok aceleci davranmıştım hemen dktora gitmiştim daha çok moralimi bozmuşlardıı yok değerin düşük diyee bu sefer bekliyim diyorumm sizlerle vakit geçiririm artıkınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…