Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar hamişler çoğalaınca topik skinleşio
çünküm bitkin düşüoz
bide pison dlay hala yok
dilayın kanamalarını merak ediom vala
serapta ekranı patrona çevirdi
evet yaa:umursamaz:
ahh canım benım kız bız senın gıbısını nerden buluruk özet geçiyon dedektıflık yapıyonn ohooooolumunekankayizsmile
slm kızlar nasılsınız
slm cnm hoşgeldın
ceylaaaaaaaan ben çok hastayım yaaa. grip oldum adet oldum sinir oldum oldumda oldum. ne olacak benim sonum

öncelıkle ne kadar uyumlu yazmışsın bebemaklinialirimsmile
canımcım sendemı kırmızı kartı gördün...neyse siz serapla birlikte süprü yapcaksınız bıze herhal...canım bol bol c vıtamını al bende şekilde yol yakınken kurtuldum grıpden..dinlenmeye çalış cnm yaa:teselli:

tostim alınma datlum
kalabalık olunca oluo öle
sen bide misafir mia ğırlıon canım
yorma kendini
sende kasık sızlamaları oluomu

helede gögüslerin en formda olduğu zaman da dimi kuzukaydirigubbakcemile3
senden önce gögüslerin tikat çekmeye başaldı diooo :hulya:
aynen canm yaaakaydirigubbakcemile3
v
benım de kasıklarımda batma oluyo ama ben zaten belırtılere çok takılmıyorum cnm...sadece gögsümdeki hassasiyt azalınca korkuyorum oda düzeldi şükür yine acıyo eskisi gibi:))

ne güzelll bizimkide geçen ay 177 gr dı bakalım bu ay kaç gr olucakkk ayy benmki şuan pıt pıt atıyoo sol tarafımdaaa hadi sizde gelin bu zamana hissedin kızlar çok diğişik oluyo insan
ayyyyyyyyy inşallahhhhhhh

sağol canım evet uyumlu kadınımdır canım. evet gördüm sabahleyin. inşallah yaparız ama ben tüp bebek için başlıycam kısmetse randevu aldım 4 mayısa bakalım artık. canım yoldan dönemedim ben tam grip oldum

ewet nohudum aynen valaaaa
bulantılar geçince paniklemiştim senin gibi hemen gittik ultrasona girdik
sora takip çizelgeme gögüslerimi aldım onlara çok dikkat ediom
yürürken bile ağrıolar çok seviniom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…