Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

anliyorum canim herkesin isleri
ay seraba yazik ya kim ne kadar sinir oluyodur bu duruma
bende gecen hafta cok halsizdim hep yattim
simdi iyiyim iyi oldugum zamanda kendimi gezmege atiyorum
bu arada yemegimide yaptim firinda pisiyo simdi esim erken geliyo sonrada gezmege gidicem:)

oooh ne güsel benim yerime de ges wallaa

slm kizlar nasilsiniz?
uzun suredir yoktum, birkac gunden beri de kimseye rast gelemiyorum topikte kac kez girdim baktim

pisonnnnnnnnnnnn nerelerdesın sen bakımmmm
insan topıc e ugrar kımse olmasada açıklama yazar ve gider aşk olsun yaa bizde birbirimize srup duruyoruzzz..benim bu ara ev işleri falan biraz yogun oluyo gezme yasagım kalktı gezmeye falan gidiyorm pek giremedim gerçi ondan....
ee bebişin pıt pıtlarıda duymuşsunn ohhh ne guzel rabbim kucagımıza almayıda nasıp etsn ınşallah canım... hoşgeldın tekrardannnnnnn

ben 8 mayista gidicem bi daha kismetse

akrep burcu mu olcak bebiklerimiz hayirlisiyla

21 kasim sanirim gunumuz o zamana kadar dogarlarsa akrep oluyolar heralde
bak hic burcunu dusunmemistim
ailedede hic akrep burcu yok tanidigimda yok fazla insallah hayorli evlat olurlar

dilekkk naber tatlım...ohh emir uyumuşş uyusun da büyüsün bakalım paşaa...
bende markete gittim hem yürüyüş hemde bi kaç bişey aldım ayy çok yoruldum ama yaa nefes nefese kaldım..daha şimdiden böyleyım sıcak havalarda düşünmıyorum bıle kendımı yaa

21 kasim sanirim gunumuz o zamana kadar dogarlarsa akrep oluyolar heralde
bak hic burcunu dusunmemistim
ailedede hic akrep burcu yok tanidigimda yok fazla insallah hayorli evlat olurlar

babamda akrep kardeşimde,teyzemde :)
inatçi ve tutkulu olurlar.dediim dedik.
zorla bişe yaptirmazasin aklinialirimsmile
yandik yani :1shok:

fairylıke allah kolaylık versın cnm...benımde evın tadılatı bıtsın bırsürü misafir agırlmam gerekıcekk oyy oyy bakalım nasıl altından kalkıcam

nohutum sukur kavusturana ya
ozlemisim vallahi hepinizi
kac kez girdim kiz hep buralardadim ama inadina sanki ben girince kimse olmuyodu, birini gorunce yazarim dedim hep
ama serapla pazar gunu msn de konustuk o da dememis bisey
neyse canim buralardayim artik
gez canim gez iyi yapiyosun ne kadar evde oturdun hakkindir simdi gezmek

yaptım 10 gün önce fln sonra başladım söktürücüye zaten bişiy yok
benim adetim zaten düzensiz arkadaşlar
anormal bi durum diil benim için
ilaçsız adet olamıyorum pek pkolu olduumdan

anladim canım..geçmiş olsun ne diim.
sıkıntılı bi dönemdir sökülmemek saniyorum.
Allah kolaylik wersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…