- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #22.961
Saol canım ewet hep sinir stres yapıyo şişlik yapıyoanladim canım..geçmiş olsun ne diim.
sıkıntılı bi dönemdir sökülmemek saniyorum.
Allah kolaylik wersin.
ooff kuşum yavas yavas...acele etme...egzersız yapar gıbı..tek tek...dilekkk naber tatlım...ohh emir uyumuşş uyusun da büyüsün bakalım paşaa...
bende markete gittim hem yürüyüş hemde bi kaç bişey aldım ayy çok yoruldum ama yaa nefes nefese kaldım..daha şimdiden böyleyım sıcak havalarda düşünmıyorum bıle kendımı yaa
akannehirakannehirakannehirakannehirbabamda akrep kardeşimde,teyzemde :)
inatçi ve tutkulu olurlar.dediim dedik.
zorla bişe yaptirmazasin aklinialirimsmile
yandik yani :1shok:
kızlarr biz kardeşimle bi melemen yapalım acıktım sanırımm....yemegimizi yiyelim gelırız yınee...
şu topıc de elfella kadar hzlı cevap yazan biri daha yok arada dilek de hemen cevap yazııyo gerçi..hızınıza yetişilmez haaa..tabi elif hanım geçmiş okumuyorsa:icecreamzaman çabuk yazıyor
fairylıke allah kolaylık versın cnm...benımde evın tadılatı bıtsın bırsürü misafir agırlmam gerekıcekk oyy oyy bakalım nasıl altından kalkıcam
bugun marketın sbze için halk günü cnm taze getırıyolar herşeyi o gun..bende domatesım falan bitmişti onları aldım...ooff kuşum yavas yavas...acele etme...egzersız yapar gıbı..tek tek...
markette ne mamalar aldın..
akannehirakannehirakannehirakannehir
saol cnm evet yanımda....sölerım bebemmoff afıyet olsun..kardesın sendemı selam sööllee:gitme:
:roflol::roflol: bi sabah ilk geldiimde okuyorum gece yazılanları kız o da artık zor olmuyo kaydirigubbakcemile3 kalanında hep takip ediyorum zaten
hıımmm.haklıısn sen sabırsızlanmada kım sabırsızlansın kuşumm..
cınsıyetını gorur o zamna 2 hafta sonna demı..
hemde nasil canim, simdi sadece kalp atislarini dinledik o kadar ama 2 hafta sonra ensesini kolunu bacagini olcucek doktor
sende bilirsin tabi oglundan ama ilk defa yasayinca boyle inanilmaz heycanli oluyo
babamda akrep kardeşimde,teyzemde :)
inatçi ve tutkulu olurlar.dediim dedik.
zorla bişe yaptirmazasin aklinialirimsmile
yandik yani :1shok:
of inatci deme bana canim kendimde inatciyim gercekten yandik galiba biz
yaptım 10 gün önce fln sonra başladım söktürücüye zaten bişiy yok
benim adetim zaten düzensiz arkadaşlar
anormal bi durum diil benim için
ilaçsız adet olamıyorum pek pkolu olduumdan
canim kac gun oldu sokturucu biteli?
adet duzensizligi olanlarin ne zaman yumurtladigida belli olmuyo
baska topikte bir arkadas adet olmasi gerekn gun yumurtlamis ve hamile kalmisti ondan sordum o da sokturucu icmis bitmis ama adet olmuyodu
insallah sanada supriz yapar bebisin
bız senlen tanışmaduk emme..sempatiksalakcinni
çikiim dolaniim biraz şirketin bahçesinde uyicam yoksa
canim kac gun oldu sokturucu biteli?
adet duzensizligi olanlarin ne zaman yumurtladigida belli olmuyo
baska topikte bir arkadas adet olmasi gerekn gun yumurtlamis ve hamile kalmisti ondan sordum o da sokturucu icmis bitmis ama adet olmuyodu
insallah sanada supriz yapar bebisin
kızlarr biz kardeşimle bi melemen yapalım acıktım sanırımm....yemegimizi yiyelim gelırız yınee...
çikiim dolaniim biraz şirketin bahçesinde uyicam yoksa
tanısalım canım ben dun katıldım aranıza bır yıllık evlıyım 3-4 aydır bebek ıstıyoruz ama yok sımdılık bakalım hayırlısı.. burdakıler sonra ıclerıne kmseyı almıyorlar galıba 1-2 kısı dısında slm veren olmadı melıkem tavsıye etmıstı bıurayı sohbetlerınızın samımıyetınzın cok ıyı oldugunu soylemıstı bende o yuzden katıldım aranıza...bakalm slm verır herkez sanırım zamanlabuyrunnnnnnnnn
Canım boş zamanlara denk geldin ondan ööledir yoksam herkes çok sıcaktır bu topiktetanısalım canım ben dun katıldım aranıza bır yıllık evlıyım 3-4 aydır bebek ıstıyoruz ama yok sımdılık bakalım hayırlısı.. burdakıler sonra ıclerıne kmseyı almıyorlar galıba 1-2 kısı dısında slm veren olmadı melıkem tavsıye etmıstı bıurayı sohbetlerınızın samımıyetınzın cok ıyı oldugunu soylemıstı bende o yuzden katıldım aranıza...bakalm slm verır herkez sanırım zamanlabuyrunnnnnnnnn
Hadi yaa duymamıştım ööle bişiy iyiymiş aaah ah ne güsel olurdu
Test yapalı 10 günü geçti söktürücü biteli de 3 gün oluyo
10 gün içinde söktürmesi normalmiş daha önce kullandığımda 8.günde gelmişti sanırım
memnun oldum..sen yaz kuşum burda herkes ıyıdır..ama bazen mesajlar hızlı ılerlıyor..takıp etmek zor oluyor..mesajlar gozden kaçıyor...sana karsı yapılmıs hiç bırsey yoktur emin ol...
hosgeldın ozaman sende..bebegın gelsın yakında..çok bekletmesın senı ınşallah..
allah allah..eftellam...bakam doktora ne zaman gıtcen..doktor gel baslayalım yumurta takıbıne demıstı sana demı..Hadi yaa duymamıştım ööle bişiy iyiymiş aaah ah ne güsel olurdu
Test yapalı 10 günü geçti söktürücü biteli de 3 gün oluyo
10 gün içinde söktürmesi normalmiş daha önce kullandığımda 8.günde gelmişti sanırım
ooooooafiyet olsun nihutum
benimde istahim bir acildi bir acildi
bende esimi bekleyemedim koydum yiyorum:)
Canım boş zamanlara denk geldin ondan ööledir yoksam herkes çok sıcaktır bu topikte
Sabah meselaa çok kalabalıktık güsl güsel sohbet ettik ama herkes işine dağıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?