Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

şu topıc de elfella kadar hzlı cevap yazan biri daha yok arada dilek de hemen cevap yazııyo gerçi..hızınıza yetişilmez haaa..tabi elif hanım geçmiş okumuyorsa:icecream zaman çabuk yazıyor

ooff kuşum yavas yavas...acele etme...egzersız yapar gıbı..tek tek...
markette ne mamalar aldın..
babamda akrep kardeşimde,teyzemde :)
inatçi ve tutkulu olurlar.dediim dedik.
zorla bişe yaptirmazasin aklinialirimsmile
yandik yani :1shok:
akannehirakannehirakannehirakannehir

şu topıc de elfella kadar hzlı cevap yazan biri daha yok arada dilek de hemen cevap yazııyo gerçi..hızınıza yetişilmez haaa..tabi elif hanım geçmiş okumuyorsa:icecream zaman çabuk yazıyor

:roflol::roflol: bi sabah ilk geldiimde okuyorum gece yazılanları kız o da artık zor olmuyo kaydirigubbakcemile3 kalanında hep takip ediyorum zaten

ooff kuşum yavas yavas...acele etme...egzersız yapar gıbı..tek tek...
markette ne mamalar aldın..

akannehirakannehirakannehirakannehir
bugun marketın sbze için halk günü cnm taze getırıyolar herşeyi o gun..bende domatesım falan bitmişti onları aldım...
off afıyet olsun..kardesın sendemı selam sööllee:gitme:
saol cnm evet yanımda....sölerım bebemm
:roflol::roflol: bi sabah ilk geldiimde okuyorum gece yazılanları kız o da artık zor olmuyo kaydirigubbakcemile3 kalanında hep takip ediyorum zaten

kaydirigubbakcemile3

bız senlen tanışmaduk emme..sempatiksalakcinni

tanısalım canım ben dun katıldım aranıza bır yıllık evlıyım 3-4 aydır bebek ıstıyoruz ama yok sımdılık bakalım hayırlısı.. burdakıler sonra ıclerıne kmseyı almıyorlar galıba 1-2 kısı dısında slm veren olmadı melıkem tavsıye etmıstı bıurayı sohbetlerınızın samımıyetınzın cok ıyı oldugunu soylemıstı bende o yuzden katıldım aranıza...bakalm slm verır herkez sanırım zamanlabuyrunnnnnnnnn

Hadi yaa duymamıştım ööle bişiy iyiymiş aaah ah ne güsel olurdu
Test yapalı 10 günü geçti söktürücü biteli de 3 gün oluyo
10 gün içinde söktürmesi normalmiş daha önce kullandığımda 8.günde gelmişti sanırım

çikiim dolaniim biraz şirketin bahçesinde uyicam yoksa

memnun oldum..sen yaz kuşum burda herkes ıyıdır..ama bazen mesajlar hızlı ılerlıyor..takıp etmek zor oluyor..mesajlar gozden kaçıyor...sana karsı yapılmıs hiç bırsey yoktur emin ol...
hosgeldın ozaman sende..bebegın gelsın yakında..çok bekletmesın senı ınşallah..

Canım boş zamanlara denk geldin ondan ööledir yoksam herkes çok sıcaktır bu topikte
Sabah meselaa çok kalabalıktık güsl güsel sohbet ettik ama herkes işine dağıldı

evet canim o zaman herkes cok sasirmisti ama oluyo iste
hatta bu arkadas bir topik acmisti bu olayi anlatan bulabilirsem sana yollucam sayfasini
ama daha 3 gun olmus senin bekle biraz daha belki gelir
zaten bu hapi icince er gec geliyo, gelmessede bebis yuzunden gelmiyo iste
hadi insallah sende boyle bir suprizle karsilasirsin

sagol canım ınsallah Allah ısteyen herkese verır ınsallah..:ecrin_bebek:

allah allah..eftellam...bakam doktora ne zaman gıtcen..doktor gel baslayalım yumurta takıbıne demıstı sana demı..

afiyet olsun nihutum
benimde istahim bir acildi bir acildi
bende esimi bekleyemedim koydum yiyorum:)
oooooo
afıyet olsun...

Canım boş zamanlara denk geldin ondan ööledir yoksam herkes çok sıcaktır bu topikte
Sabah meselaa çok kalabalıktık güsl güsel sohbet ettik ama herkes işine dağıldı

evetttttthihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…