Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

eveeeettt...
ancak bebek varsa gelmes adet....
sultanın noldu..goguslerı sıstıydı noldu acep
http://[url=http://www.glitter-graphics.com] [/URL]

hosgeldin ezgi aramiza
kusura bakma bende hosgeldin diyemedim ama 2 hafta kadardir internetim yoktu bugun girebildim bende arkadaslarimi cok ozlemisim kime ne yazicagimi sasirdim
biraz gecmise bakarsan ne kadar sicak ve samimi bir topik oldugunu anlarsin zaten, melike iyi yapmis tavsiye etmis, bir alisirsan kopamiyorsun zaten burdan
bebisinde insallah daha fazla bekletmez seni
benimde bebisim 4. ayda geldi

inşallah canım hani bu ay olmasa bile bu tarz bi durumda hamile kalan birilerinin olduunu bilmek güsel
topiği de bulabilirsen sewinirim ama acelesi yok

ezgicim sen geldiğinde herkes sana tek tek hoşgeldin demişti
dündü galiba
sende çok duramamıştın gayet iyi hatırlıorum
biz kimleri alıos aramıza sora sapık bile çıkıo düşün yani

pison canım sen eyleme msj atmamış demişsin ama
sen topiğe girdiğinde nie netin geldiğini haber vermedin
bende sorup duruorum
kimse olmasa da bi msj atsaydın sabah görürdük

inşallah canım hani bu ay olmasa bile bu tarz bi durumda hamile kalan birilerinin olduunu bilmek güsel
topiği de bulabilirsen sewinirim ama acelesi yok

2-3 ay oldu canim bu olali buraz geride kalmistir konu ama bos bir zamanimda bulucam senin icin
pko olupta hamile kaliniyo iste
bu yuzden sen calismalari birakma yumurtlama zamani gecti diye adet gunu hamile kalmis dusunsene, hic belli olmuyo iste ne zaman yumurtlayacagin

ayy dilek kızmassan o böcekten bende bi garip oldum :)

ahh kuşum nıye kızayımm..sılerım sımcik....

benım oglan dun bır kurbaga yakaladı ...üstüne atladı resmen eve getırdı bırde..ellerınde gezdırdı zıplattı yakaladı...
hiçç tıksınmıyo kııı...ben ıgrenıyom...:dilcikar:

pison canım sen eyleme msj atmamış demişsin ama
sen topiğe girdiğinde nie netin geldiğini haber vermedin
bende sorup duruorum
kimse olmasa da bi msj atsaydın sabah görürdük

aklima gelmemis demekki canim, hic oyle dusunmedim bugun kizlari gordum hemen yazdim iste

ayy kurbaamiii
iyi kertenkele yakalamamiş ne diim kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…