Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

sen gerdin bencede hatta hala geriyosun yazma lütfen artık ben söylemekle hata yapmışım ben topiğe baktım geçmişi okudum kapatmadan arkadaşlardan kim var diye baktım yattım kızlarda seni sorunca söyledim olay bu keşke söylemeseymişim yoksa ceylanımda 1.30 da online olmuş yazmamış dedi zaten..sen oku geçmişi bence..sende sağol gerdiğin için gerçekten şuan ençok ihtiyacım olan şeydi doğrusu..buda bu konuda son msj ım yazmam artık sen istediğini söyle

geldim kızlar
cts akşam benimde misafirim var şimdi belli oldu
ve hamile olduğumu bilmiolar saklıoruz
hemide yatılı of offfffffffffffffffffffffff:umursamaz:
oo kolay gelsin çiçeem hastayım fln dersin o zaman bulursun bi bahane
yorma sakın kendini yataklarını da bırak kendileri toplasın kaydirigubbakcemile3

dur bende öpem sakinleşimmŞeniz

kuşum benım...
ikinizde çok ıyı ınsanlarsınız orası kesın...
yanlıs anlasılma olmus...
lutfen bırbırınızı üzmeyın....
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bız ölumune kankayız...Şeniz

dilekcim cvp yazamadım ama
doktorada sormadan içiom bi şişe vala
napim yanıooooooooooooooooooom
az az içiom hemen bitmesin die

kızlar lütfen gereksız bı konuyu bu kadar uzatmayınnnnnnnn...bebişlerinize yazık yaa germeyın kuzularıklava:

bir azar isitmedigim kaldi sanirim burda eylemin sayesinde bunuda yasadim
evet bebislere yazik konuyu nerden nereye cekti
Allah askina nohut sen soyle ben kotu niyetlemi yazdim ya ne yaptim ben anlamadim
bir girdi basladi saydirmaya
2 haftadir yoktum bugun kizlari gorur gormez yazdim neerde yanlis yaptim biri soylesin Allah askina

elif kız sen nie duygulandın anamadım

yaaaa eylem kuzu helede sen yapma bebişi bilion her bişi ona yansıo unuttuk
sen gazlı bişiler içiomusun ben güne 1 tane içiom

geldim kızlar
cts akşam benimde misafirim var şimdi belli oldu
ve hamile olduğumu bilmiolar saklıoruz
hemide yatılı of offfffffffffffffffffffffff:umursamaz:
offf
olamaz
gelmesınler...
stoppp:tomato:
kuşum ama gelınce soyle...kendı işlerını kendılerı gorsun..benım gıbı yataklarını toplama sakın..benımkıler tanımadıgım ınsanlardı...umarım senınkıler akrabalarındır..ve sevdıklerındır kuşummm

kızlar acıkcası ben eskıden bu sayfada ıken dırek kapatıp çıkıyordum..offlıne yapmıyordum...sonradan baktım onlıne gorunuyorum..kızlar ordayım sanıyor.ben kapatıyoruma artrık...
oo kolay gelsin çiçeem hastayım fln dersin o zaman bulursun bi bahane
yorma sakın kendini yataklarını da bırak kendileri toplasın kaydirigubbakcemile3
hihoyyyt
evet toplama kuşum sen..

ayyy mihlamaaaaaa cokacimcoook

herkes çok güsel şeyler yapio bugüüünnn

4,5 aldim bile kaydirigubbakcemile3
olsun kuşummm

dilek yatağı toplarlarda birsi gelince zaten bana bişiler oluo telşelanıom
bu halde napcem bilmiom
pazar sabah kocişle kahvaltı hazırlarız akşam yemeğe çıkarırız die düşündüm
cts akşam kalıo bişiler yapcem artık pof

eylem ben kızartmanın üstüne domatesli sarımsaklı sosa bayılırım azcık kimyonda atın güzel oluo
ama bugün gene yemek yiyemiorum
istiom ama midem kabul etmiio

sen ne diyosun yaa benmi suçlu oldum yeter nerden söyledim gördüğümü germe beni adımıda kullanıp demogoji yapma kaç gece girdin iyiyim diye yazsaydın ozaman allah allahhhhhhh hay dilim tutulaydı bananeyse..lütfen uzatma lütfen diyorum pison

elif kız sen nie duygulandın anamadım

yaaaa eylem kuzu helede sen yapma bebişi bilion her bişi ona yansıo unuttuk
sen gazlı bişiler içiomusun ben güne 1 tane içiom
Canım pison bana pkolu olup adetin gecikmesine rağmen hamile kalan birinin açtığı topiğin linkini werdi de
o topiği okuyorum ondan çok duygulandım kız tedavi sürecini neler yaşadıını süpris hamileliini fln anlatmış

eylem ben kızartmanın üstüne domatesli sarımsaklı sosa bayılırım azcık kimyonda atın güzel oluo
ama bugün gene yemek yiyemiorum
istiom ama midem kabul etmiio

kimyonu denemedim kuşum denerimm az az yemeye çalış..misafirlerin gelincede dikkat et.söylemeyi düşünmüyosan belim ağrıyo falan de çok çalıştırmasınlar seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…