Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar asitli içecekler hamileyken yasak ama
günde 1 tane meyveli soda içiorum bişi olmaz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
içim yanıo

kızlar asitli içecekler hamileyken yasak ama
günde 1 tane meyveli soda içiorum bişi olmaz demiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
içim yanıo

kuşum olmaz 1 tyeneden fazla ıçme..sodada tuz var..şişirir..doktora sordunmu sen içiyimmi diye..

ben arkadaşlardan online varmı diye baktım seni gördüm ama topiğimize yazmadığın için bende yazmadım,sen niye yazmadınki bize ben sen yazmıyosun diye yazmadım

ben arkadaşlardan online varmı diye baktım seni gördüm ama topiğimize yazmadığın için bende yazmadım,sen niye yazmadınki bize ben sen yazmıyosun diye yazmadım

3 gundur var internetim canim onlarca kez girdim kimseyle karsilasmadim
bugunde kizlari gorunce hemen yazdim
ne demek istiyonuz gercekten anliyamadim?
sucmu isledim sikayet eder gibi
istemesem bugunde yazmazdim dimi ama?
ben zaten bu topikten baska bir topige yazmiyorum sadece buraya yaziyorum digerlerini sadece okuyorum

ben kim online kim degil nasil goruluyo bilmiyorum zaten topige girip bakiyodum kimse olmayinca baska yerleri okuyodum
o yuzden dedim eylem neden yazmamis diye madem gormus beni bende burdayim gel topige diye demek istedim ama herseyim suc oluyo benim nedednse

pison canım sen eyleme msj atmamış demişsin ama
sen topiğe girdiğinde nie netin geldiğini haber vermedin
bende sorup duruorum
kimse olmasa da bi msj atsaydın sabah görürdük

Şeniz evet pison mesajın biraz tuhaf moralimi bozdun..arkadaşlar seni merak ediyodu bende söyledim..yazmammı lazımdı sen zaten bikaç gece geç saatlerde girdin hep!!!

canım alinma hemen ya
takilio kizlar sana
merak etmişler nerelerdesin die.
iyimisin die.
kötü bişe diil ki buuu
hatta ne güzel bişii :teselli:

çok saol pison okurum ben o topiği de bakalım o konuda da bilgim olsun
canım merak ettik seni ondan ööle diyolardır iyimisin bişiy mi oldu die de bikaç konuştuk sen yokken
Seni merak ettiimizden yani

bende seni anlamadım arkamdan öyle madem görmüş niye yazmamış demişsinde o an topicteydim ben nasıl görmedinki..neyse bizde okuyoruz diğer topicleri ama senin yazmayıp bende özel msj beklemen hata olmuş sanki!!

Şeniz evet pison mesajın biraz tuhaf moralimi bozdun..arkadaşlar seni merak ediyodu bende söyledim..yazmammı lazımdı sen zaten bikaç gece geç saatlerde girdin hep!!!

hangi msjim tuhaf anlamadim eylem, kusura bakma ama sen yazis seklinle benim moralimi daha cok bozdun
sucmu isledim gec saatte girdimde anlamadim ne demek istiyon aciklarmisin?
buraya iki muhabbet edip sevincimizi uzuntumuzu paylasmak icin giriyoruz ne gerek var boyle biseyle sayfalari doldurmay?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…