- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.021
bende seni anlamadım arkamdan öyle madem görmüş niye yazmamış demişsinde o an topicteydim ben nasıl görmedinki..neyse bizde okuyoruz diğer topicleri ama senin yazmayıp bende özel msj beklemen hata olmuş sanki!!
ooo canım benım...olumunekankayizsmileağustosta 30 olcam kismetse yerimseniben
hangi msjim tuhaf anlamadim eylem, kusura bakma ama sen yazis seklinle benim moralimi daha cok bozdun
sucmu isledim gec saatte girdimde anlamadim ne demek istiyon aciklarmisin?
buraya iki muhabbet edip sevincimizi uzuntumuzu paylasmak icin giriyoruz ne gerek var boyle biseyle sayfalari doldurmay?
bende seni anlamadım arkamdan öyle madem görmüş niye yazmamış demişsinde o an topicteydim ben nasıl görmedinki..neyse bizde okuyoruz diğer topicleri ama senin yazmayıp bende özel msj beklemen hata olmuş sanki!!
hangi msjim tuhaf anlamadim eylem, kusura bakma ama sen yazis seklinle benim moralimi daha cok bozdun
sucmu isledim gec saatte girdimde anlamadim ne demek istiyon aciklarmisin?
buraya iki muhabbet edip sevincimizi uzuntumuzu paylasmak icin giriyoruz ne gerek var boyle biseyle sayfalari doldurmay?
hoşbuldumm canım annem yanımda p.tesi geldi senin oğluşunun maceraları çokk şimdiden annesi,büyüyünce kızların canını çok yakçak anlaşılan
canım alinma hemen ya
takilio kizlar sana
merak etmişler nerelerdesin die.
iyimisin die.
kötü bişe diil ki buuu
hatta ne güzel bişii :teselli:
merak etmissiniz tamam canim ama boylede yazilmazki Allah askina yani
buraya kimse kimsenin moralini bozmak icin girmiyo
sonucta haber verdim size internetim yok olunca giricem diye
simdi sucmu oldu yok gece gec saatte girmisim buraya yazmamisim
kimse yoktu ne yapiyim yani?
uzatmayalım pison kızlar seni merak ediyolardı bende söyledim bukadar..gereksiz bi konu bencede. sana özel msj olayımı açıkla diycem ama oda gerçekten gereksiz.zaten hepimizin derdi kendine yetiyo böyle şeylerle gerilmeyelim germeyelim insanları
gel öpem kuşum senı...Şeniz
yakcak galıba ne bılem...akannehirakannehirakannehir
bizde karışık kızartma ve şehriye çorbası ve salata olcak bidenem sende ne var
hoşgeldınn ezgiiiiiiiiiivereliniortaktanısalım canım ben dun katıldım aranıza bır yıllık evlıyım 3-4 aydır bebek ıstıyoruz ama yok sımdılık bakalım hayırlısı.. burdakıler sonra ıclerıne kmseyı almıyorlar galıba 1-2 kısı dısında slm veren olmadı melıkem tavsıye etmıstı bıurayı sohbetlerınızın samımıyetınzın cok ıyı oldugunu soylemıstı bende o yuzden katıldım aranıza...bakalm slm verır herkez sanırım zamanlabuyrunnnnnnnnn
:roflol:dogru sapıkları bıle barındırıyoruz:roflol:ezgicim sen geldiğinde herkes sana tek tek hoşgeldin demişti
dündü galiba
sende çok duramamıştın gayet iyi hatırlıorum
biz kimleri alıos aramıza sora sapık bile çıkıo düşün yani
ben dün yapmıştım bu menüyü..bizde karışık kızartma ve şehriye çorbası ve salata olcak bidenem sende ne var
bencede yüklüsünüz ikinizde gerilmeyin kıslar yanlış anlaşılma deyip geçelimkızlar lütfen gereksız bı konuyu bu kadar uzatmayınnnnnnnn...bebişlerinize yazık yaa germeyın kuzularıklava:
bende kahvaltı..muhlama ..patlıcan kızartma...bizde karışık kızartma ve şehriye çorbası ve salata olcak bidenem sende ne var
akannehirakannehirakannehir 10 kılo mu....ay gerildim.
gidiim bişiiler yiyim bari ohaoldumsmile
3 aylik olmadan 10 kilo alcam kaydirigubbakcemile3
ne yemek yapioz akşaaam..
tarhana çorbasiii
firinda tawuuuk
kabak salatasiiiii
bende dee dolma, patikimin tarifiyle düğün çorbası,çoban salata, tavuklu pilav we kocabeğendi war kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?