- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.361
maaşallah maşallahhhhkızlar biz bugun 15 hFTALIK OLDUK DR SON ÖYLEDİGİNE GÖRE...BIR AN ÖNCE BI HAFTA GEÇSİN İSTİYORUMMMM..hayırlısıyla tabi
kızlar biz bugun 15 hFTALIK OLDUK DR SON ÖYLEDİGİNE GÖRE...BIR AN ÖNCE BI HAFTA GEÇSİN İSTİYORUMMMM..hayırlısıyla tabi
kızz bak bööle geç kalma merak ediyorum aaaa yoklamana yazarız bak kaydirigubbakcemile3
benimde içimde bişi yüzüomuş gibi oluyo.
Allahtan kusamiorum :))
nohutumm günaydın cnmm paşa iyidir inşşş pıt pıt tepişiyoooo ctesi görücez kısmetseee ay midee annenin midesini bulandırmasa daha iyi olucak ama yok çaresiii o öle zevk alıyo
kızlar biz bugun 15 hFTALIK OLDUK DR SON ÖYLEDİGİNE GÖRE...BIR AN ÖNCE BI HAFTA GEÇSİN İSTİYORUMMMM..hayırlısıyla tabi
allah yrdımcın olsun cnm yaa..ben ikikere çıkardım şimdiye kaar ölüyorum sandım..çiçegem o dedigin titreme bende de oluyodu..korkudan sanırım:jeyyar:
ayy cumartesi görücen kuzun ne güzell cnm yaa
nakadan güzellllll
iiyim canım bende saol.
uyukluyorum okadarcik.
işten kowcaklar ohaoldumsmile
heh şööle kaydirigubbakcemile3 mazeretin warmış ama olar o zamankuzummm sen yğenine söleee anneyıın midesini bulandırmasın ben o zaman erkekn gelirimm :d akşam yorgun düştümm ondann böle geç kaldımm özürr öğrtemenim bi daha olmas kaydirigubbakcemile
buda değişik bi tabir oldu
benimdde nasıl anatsam mide dolu olduğu halde guluk guluk yapıo
bide ağırlık var gibi hafiflemesi lazım gibi ne bilim yaa
heh şööle kaydirigubbakcemile3 mazeretin warmış ama olar o zaman
aman siz ii olun da
normal cnm içinde bi can büyüyo agırlık yapıyo oda sana:CüvCüv:
ohhh bi maşşallah da paşayaoyyy kuzumaaa maşallhh büyümüş annesi ooooo geçer cn geçerr baksana ben 20 yi bitirdimm
nohudum devamıda gelir inşallah
bende görsem o günleri sonrasını
ayy sorma ben hem sinirleniyorum hem seyrederken eglenıyorum...abiyee hanımkaydirigubbakcemile3nakadan mikemmelim bennnbayanssulusmile hemen kendıme bi ekspresso yapmalıyımmmnakadan güsel
:roflol:
ahahahaaaahaaa
kıs o dizi çok güzel
irmaaaaan
aman 2-3 ay soora çikcam zati işten.
burda geçmez hamişlik :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?