- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.381
abiye hanım benım büyük görümceme çok benzıyo bu arada ayyyyklava:
abiye hanım benım büyük görümceme çok benzıyo bu arada ayyyyklava:
ne biliim canım aklıma o geldi kaydirigubbakcemile3elüff kız sbah sabah pazarda napicem öğleden sonra giderim gidersemmm çamaşır attım makinaya beyazarı yıkıayaım hava iyikenn
ayy sorma ben hem sinirleniyorum hem seyrederken eglenıyorum...abiyee hanımkaydirigubbakcemile3nakadan mikemmelim bennnbayanssulusmile hemen kendıme bi ekspresso yapmalıyımmm
inşallah cnm hamişligin tadını çıkarırsın
kızlar ben pek ii diilim..
kötü üşütmüşüm..
bgn burada çok fena yoğun çok giremicem kusuruma bakmayın emi canlarım..
ayyyy birsen nie sevmiooon hele geçen bölümü süperdi
çok güldüm gerçekten
aslında ben daha çok irmanı biğeniorum
kızlar ben pek ii diilim..
kötü üşütmüşüm..
bgn burada çok fena yoğun çok giremicem kusuruma bakmayın emi canlarım..
ne biliim canım aklıma o geldi kaydirigubbakcemile3
ay ewet hawa açtı nihayet ama ben haaalaa üşüyorum
kız bırak insan sinirmanyağı olluyoooo reklam aralarında bakıyom ben kahva makinası elindee löp löp gezıyo ama geçen bölümde neden diğer komşular onlar gibi olmuş onu çözemedim tam izleyemediğim için irmanıı hiç sormaaaa o tamamen bi ekoll :roflol:
ivet ivet ivet
kuzuları kendilerinden tiksindirmek için onlar gibi olmaya çalıştılar
tesadüf kuzulardada o gün canlı tv çekimi vardı
çok uzun zmandır öle gülmemiştim gerçketne
heee anladım şincikk zorla kibar olmakta çok zormuşşçiçek sen düş sormuşsuın kuzummm asitli içiyonuzmu diee meyveli soda içiyomuşsunya bideneden bişicik olmazzz korkmaa ay ben fanta fruko içiyomyaaa eve almıyoz ama görümcelerde olunca yada kayınvalidede toplanınca alıyoz içiyozz dayanamaıyommm napimmm eskisi kadr çok içmiyorum ama içiyorum gene çiçek bide snaa bi tavsiye normal soda iç hergün iki şişe mineralli maden sularından bebeğin kemik yapısına çok iyi gelıyomuş ama en fazla iki şişe içiceksinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?