Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar ben pek ii diilim..
kötü üşütmüşüm..
bgn burada çok fena yoğun çok giremicem kusuruma bakmayın emi canlarım..

ayyyy birsen nie sevmiooon hele geçen bölümü süperdi
çok güldüm gerçekten
aslında ben daha çok irmanı biğeniorum

kız bırak insan sinirmanyağı olluyoooo reklam aralarında bakıyom ben kahva makinası elindee löp löp gezıyo ama geçen bölümde neden diğer komşular onlar gibi olmuş onu çözemedim tam izleyemediğim için irmanıı hiç sormaaaa o tamamen bi ekoll :roflol:

kızlar ya bişi sorucam size hiç bu halı yıkamacılara koltuklarınızı yıkattınızmı benim salon turuncudaa mevlüt için yıkattırmayı düşünüyorum nasıl oluyo acaba

ivet ivet ivet
kuzuları kendilerinden tiksindirmek için onlar gibi olmaya çalıştılar
tesadüf kuzulardada o gün canlı tv çekimi vardı

çok uzun zmandır öle gülmemiştim gerçketne

ivet ivet ivet
kuzuları kendilerinden tiksindirmek için onlar gibi olmaya çalıştılar
tesadüf kuzulardada o gün canlı tv çekimi vardı

çok uzun zmandır öle gülmemiştim gerçketne

heee anladım şincikk zorla kibar olmakta çok zormuşş çiçek sen düş sormuşsuın kuzummm asitli içiyonuzmu diee meyveli soda içiyomuşsunya bideneden bişicik olmazzz korkmaa ay ben fanta fruko içiyomyaaa eve almıyoz ama görümcelerde olunca yada kayınvalidede toplanınca alıyoz içiyozz dayanamaıyommm napimmm eskisi kadr çok içmiyorum ama içiyorum gene çiçek bide snaa bi tavsiye normal soda iç hergün iki şişe mineralli maden sularından bebeğin kemik yapısına çok iyi gelıyomuş ama en fazla iki şişe içiceksinn

birsencim koltukları evdeki halı yıkama makinasıyla yıkatıos
halı yıkamacılara hiç yıkatmadım
benimkiler beyaz düşün yaniiiiiiiiiiii aklinialirimsmile

ama canım normal sodalar
gerçek maden suyu değil ki nasıl faydası olcek
yoksam asitli şeyler çok rahatlatıo

benim azcik işim war kizlar..
gelirim bi yarim saate saniyorum.
mikemmel şekilde halledicem işlerimi
bi de ekispiresso aliim geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…