Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

birsencim koltukları evdeki halı yıkama makinasıyla yıkatıos
halı yıkamacılara hiç yıkatmadım
benimkiler beyaz düşün yaniiiiiiiiiiii aklinialirimsmile

hımm bende kendim siliyodum hep tee mevlüt için yıkatayım diyorum badanadan sonra ama senin halı yıkama şu robotlardan mı hanii ihlasın mı ne var baya pahalıı

ay ben hangi birini yapıcam bende halı yıkama makinası yok zaten kayınvalidede var oda pii tarıhinden kalmaa bu halıcılara yıkatırımmm yıkatan birini bulucamm memnunsa o şirketi ararım gelip yıkasınlar dün bi yere sordum açık renkleri 80 e yıkıyolarmışş koyu renkler 60 mışş biraz daha araştirimde şu boya işleri bittken sonra yıkatırımm merak ettim aranızda yıkatan varmı die

ıyyyyyyyy öle bi görümceeeeeeeeeeeeee yirim onu yirimmmmmm benden uzakkkk düşmana yakın olsn kız ohaoldumsmile
o düşman ben oluyorum o halde bi haylli yakınkaydirigubbakcemile3
ayy öölemi konuşuyo yoksa bi de :)
sonradan görmelıklerı aynı..oda bazen özünü unutup kibar olayım derken batıyrıyokaydirigubbakcemile3
kızlar ben pek ii diilim..
kötü üşütmüşüm..
bgn burada çok fena yoğun çok giremicem kusuruma bakmayın emi canlarım..
izin almadınmı cnm
kız nohut ben ossam o görümceylenn çok takılırım
eğlenir insan
nakadan mikemmel görümce
takılmadıgımızı kım sölüyo benden çok eşim çok dalga geçiyo ben saygısızlık olmasın diye bıyık altı gülüyorum sadecekaydirigubbakcemile3
benim azcik işim war kizlar..
gelirim bi yarim saate saniyorum.
mikemmel şekilde halledicem işlerimi
bi de ekispiresso aliim geliyorum

:roflol:sevvalciğinin zilinide bi çal bakalım ne yapıyörler

bilmiom ki ne kadar..annem almişti çeyizime ama pahaliya aldim diodu
bayaa bi parçalari filan war.
3 ya da 2 kutu.
ööle duruyo odada :)
kim uuraşcak onla sök çikar

o ihlasınkisiyse cd si falan varmış arkdşta vardı bizimdee mikroplarıı alıyomuş çok iiiyi bebekolunca ii olur senin için bende istemiştim ama çok pahalı diee niyet etmedk

en güzel benım koltuklar desenıze:))
sök kılıflarını at makınaya geri kalan yerlerie deri zaten...
ama oturma odam daki köşe takımım öle yıkanmıyo onu da sılıyorum lifle...bide rengi sıyah zaten kır bellı olmuyonaniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…