Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

valla nohut en iyisini sen yapmışsınn benimde oturma odası koyu bordo renktee salon turuncuu yeşil

benim oturma odası koltuklarım da kılıflı
hawlar iyice açsın yazlığa götürüp kaynanamla yıkiicaz onları makinede kaydirigubbakcemile3 Salon koltuklarım da bordo onların da pek leke derdi yok zaten hep kapalı salonum
Bi kardeşimin odasındakiler silinmek isteyebilir ama orayı da pek kullanmadıımızdan henüz gerek yok

birsen onlarda ucuza yıkamıolarmış ama
yakınlarında olan yok mu hemncik yıkayıp verirsin

ya bi arkdşta var ama eyvallah etmem onaaa çok aram ii değil ölee yani ben uzak durmaya çalışıom yapıştımı fena yapışıyolardaa napim cnm pahalı mahalı yaptırcazz daha yeni yıkatıcam zatenn 5 senedee neler çıkıcak içinden bilmimm :d hep sildim ama slmeyle yıkama farklı oluyo

he seninki iyiymiş kuşum onları çok iyti anlatıyolarrr
benım de halamda ve amcamın eşinde var 5 yıl önce 1.200 almışlardı...gerçekten çok güzl temizlik yapıyo fakat parçaları kırıldınmı falan çok pahalıya degiştiriyorlar yaa..fiyat olarak uçuk yanii
kız nohutttt senin gibi düşmanım olsun 1 trilyon borcum olsun kızz :sm_cool:
aklinialirimsmile ölemi dersin..mikemmelim demiilülülülülülü

hee kızzzzzzzzz mikemmelll şahsıyett

elifff sennde mevlüte yaparsın cnmmm çok derin temizliğii benim heryıl badana apıldığı için mecbur yapılıyo herşeyyy bu yıl sadecee koltuklarıda yıkatıcam

hehehehe en temiz benimki zati bi köşe takımı var evde gövdesi deri sil temizlensin kılıflarıda çıkıyo tirtemiz pis pis

elifff sennde mevlüte yaparsın cnmmm çok derin temizliğii benim heryıl badana apıldığı için mecbur yapılıyo herşeyyy bu yıl sadecee koltuklarıda yıkatıcam
kız benim ew aldı başını gitti mewlütü beklersem oohooo
Bidahaki ay bakalım annemi teyzemi bide belki kaynanamı çarırım bi el atarıs diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…