- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.421
en güzel benım koltuklar desenıze:))
sök kılıflarını at makınaya geri kalan yerlerie deri zaten...
ama oturma odam daki köşe takımım öle yıkanmıyo onu da sılıyorum lifle...bide rengi sıyah zaten kır bellı olmuyonaniknanik
benim oturma odası koltuklarım da kılıflıen güzel benım koltuklar desenıze:))
ama oturma odam daki köşe takımım öle yıkanmıyo onu da sılıyorum lifle...bide rengi sıyah zaten kır bellı olmuyonaniknanik
birsen onlarda ucuza yıkamıolarmış ama
yakınlarında olan yok mu hemncik yıkayıp verirsin
benım de halamda ve amcamın eşinde var 5 yıl önce 1.200 almışlardı...gerçekten çok güzl temizlik yapıyo fakat parçaları kırıldınmı falan çok pahalıya degiştiriyorlar yaa..fiyat olarak uçuk yaniihe seninki iyiymiş kuşum onları çok iyti anlatıyolarrr
aklinialirimsmile ölemi dersin..mikemmelim demiilülülülülülükız nohutttt senin gibi düşmanım olsun 1 trilyon borcum olsun kızz :sm_cool:
Görüşürüz çiçeemkızlar bende müsadenizi isticem
öpüorum hepinizi
benım de halamda ve amcamın eşinde var 5 yıl önce 1.200 almışlardı...gerçekten çok güzl temizlik yapıyo fakat parçaları kırıldınmı falan çok pahalıya degiştiriyorlar yaa..fiyat olarak uçuk yanii
aklinialirimsmile ölemi dersin..mikemmelim demiilülülülülülü
birsenim ozman tirtemiz olur gör bak makinalarının içine nasıl çekio kiri.görünüooo
en güzel benım koltuklar desenıze:))
Ama oturma odam daki köşe takımım öle yıkanmıyo onu da sılıyorum lifle...bide rengi sıyah zaten kır bellı olmuyonaniknanik
Patİk dÜn bardak vurdurdum eŞİm tırstı odadan Çıktı canım yanıyo sandı
kız benim ew aldı başını gitti mewlütü beklersem oohoooelifff sennde mevlüte yaparsın cnmmm çok derin temizliğii benim heryıl badana apıldığı için mecbur yapılıyo herşeyyy bu yıl sadecee koltuklarıda yıkatıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?