Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar geldiğimde kaynanam ve kayınpederim aç olarak karşıladıkları için beni giremedim,sonrada pc yi arkuat rahim ve mthfr c677t homozigotuyla ilgili hatmettim veeee burdayım..bu arada çiçeğim ve serap hsg hiç acımadı muhakkak yaptırın çünkü dr tekrar hamile kalsamda düşeceğini yada öleceğini söyledi..bende çalışıyom saf saf nise bide mthfr homozigot varmış onun içinde aspirin100 ve folbiol 5mg verdi..yarın hsg filmim heyete girecekmiş sonucu 2 den sonra arayıp öğrencem ameliyatla düzeltilebiliyomuş 4 aybekliycekmişim gebe kalırsam ya full istirahatle hamilelik ya bebek kaybı olabilirmiş..arkuat rahim çok kötü bişey değilmiş bunu başka bi dr aradı eşim acıbademden prof. muş o söyledi o tekrar deneyin kan sulandırıcı b vitamini ve folik asit kullanın,gebe kalırsa iğnesine geçelim yatak istirahati ile bişeycik olmaz demiş..ama doğum kesin sezeryan olacakmış..en kötü ihtimalle ameliyatla düzeltilir demiş ama kayıpları homozigota bağlamışş..dünyam başıma yıkıldı cerrahpaşadaki asistan salağı mümkün değil dedi bana yaaaa ama rahatladım şimdi..bu gece boool bool dua etçem ha bu arada tiroid hormonun yüksekti oda normale inmiş benden bukadar eee siz napıyonuz geçmişide okuyamadım hemen okuycam şincii

iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..

keske canım ıhmale gelmıyo maalesef bende 1.5 yıllık evlıyım son 1 senedır hıc korunmadıgımız halde olmadı cocuk bugun doktora gıttım daha once gıttıgımde sol yumurtalıkta 10 cm buyuklugunde kıst vardı bugun gıttıgımde sol yumurtalıktakı gıtmıs ama sag yumurtalıkta 3.5 cm buyuklugunde baska bı tane olusmus maalesef bunun temızlenmesı gerekıyor once dedı doktor o temızlenene kadar da kılolarını ver dedı ondan sonra dedı kısmet ıste evdekı hesap carsıya uymuyo maalesef sekerım rahatladıgına sevındım

bu arada bende senı bıraz daha rahatlatıyım benım halamda 3 tane olu dogum yaptı 4. ise senın dedıgın gıbı yatak ıstırahıtıyle dunyya geldı yalnız 8 aylık erken dogum yaptı bı tek ole oldu senın ıcın halamı arayıp sordunm aynı senın gıbı aynı sorunlarla karsılasmıs merak etme sekerım

kızlar ben daha bugün giremem..yasini okuyacam inşallah...benii unutmmayın dualarınızda...Allah kabul etsin....yarın görşrzz

slm kissslaarr eylem59 cnm okadar rahatladimk bende,,,oglen oyle sen otobusde cama yaslandim sessiz sessiz agliyorum dediginde cok uzuldum inanki o asistanda masallah kara haber tellali gibiymis aslinda varya bu asistanlarin cogu kendilerine bisey soyleme gorevi verildiginde kendilerini doktor havasina sokup o edada konusabiliyolar hic dusunmuyolar o an karsisindakinin durumunu ,,,o an sadece doktorluk havasindalarya bilgilendirme yapiyolarya hastalara o anki zevkten karsisindaki insanin hayallerini yikktiklarinin farkina varmiyolar,,,(hepsi degil tabiki iyi ve dusunceli olanlar tenzih ediyorum) cnm hic uzulme bak prof,bile demis duzeltilmicek bisey deil diye bebisin sag salim hayirlisiyla gobisine konsun da 9 ay sen yat etrafindakiler senle ilgilensin onemli olan bebisinin sag salim sana seninde ona kavusmandir tatlim,,,suandan itibaren stres yapma tatlim ki hormonlarinda etkilenmesin,,,opuyorum seni cnm kendine dikkat et,,,

sağol canım yaa inşallah tez zamanda sende şifa bulup bebeğine kavuşursun,valla süpersin canımcım tekrar sağol

yahu bütün melekler bu topicte,inşallah hepimizin bebişleri biran önce gelir utunuruz bugünleri..çok sağol canım iyiki varsınız..senin durumun ne şimdi?

yahu bütün melekler bu topicte,inşallah hepimizin bebişleri biran önce gelir utunuruz bugünleri..çok sağol canım iyiki varsınız..senin durumun ne şimdi?
ayyy cnm yaa ne guzel konusmussun topikimizin bi melegide sensin tatlim ,,,ins ins ins isteyen herkes biran once hayirlisiyla 9 aylik maratona baslar ve hayirlisiyla sagsalimkucagina alir bebislerini,,,,saol cnm sende sizlerde iyiki varsiniz,,,ben simdi herkesi teselli,destek moral durumundayim cunku benim bebis derdim yok simdilik,,,kisaca kendimi tanitayim sana...
6 yil 8 aylik evliyim,,,
5 sene turkiyede bekledikden sonra 1.5 yil once esimin yanina gelebildim 20 ay deli gibi bebis icin ugrastim cok istedik doktorlara gittik esimde hic bi problem cikmadi hatta jinekologum normal sInIr 20 milyonken snein esininki 150 milyon cikmis hareketlilikde normal durumda niye olmuyo anlamadim demisti,,bendede bi problem yok sukur sadece baslarda bi prolaktin (sut hormonu) yuksekligi cikti az bisey onuda ilacla dusurmustuk hersey yolundaydi ama bebisimiz olmuyodu,,,birden bire icime gelen asiri bi isteksizlik sonucu esimle konusarak tekrar korunmaya gectim yani suan kesinlikle bebis istemiyorum en azindan okulum bitene kadar,,,hatta bugun adet oldum sevincliyim acikcasi,,,rabbim once siz isteyenlere versin ins ins ins,,,

kaydirigubbakcemile3 amma kisaca tanitim oldu demi cnm,,,

destan yazsanız okurum valla heeeç mühim değil,allah istediğin zaman verir inşallah ozaman,ne güzel probleminizde yokmuş kocişinlede kavuşmuşsun inşallah herşey çok güzel olur ben daha 1,5 yıllık evliyim yaşımda 25 senin 6 yıl olmuş maşallahh allah mutluluğunuzu daim etsin canım:Saruboceq:

kızlar arkadaşlık isteği yolladım yollayamadıklarımda bana yollarmı acep,resimleriniz varsa bakarım çok merak ediyorum sizi

saol canm benim evet benim evlilik biraz erken oldu ama sevdim iste napim,,,yasim tutmadigi icin hollanda kanunlarina gore gelemedim esimin yanina simdi 22 yasindayim 23 oldum sayilir bu ayin sonunda giricem insallah allah izin verirse,,,1.5 sene once iste anca gelebildim kanunlar yuzunden,,,simdilik hersey yolunda allah bozmaz insallah,,,dil okulumu bitirdim ehliyetimi aldim hatta esimide gaza getirdim oda aldi(ona kalsa simdiye kadar hic hevesi olmamis :) )
simdi dil seviyesi yukseltme kursuna basvurdum ordan cvp gelince oraya gidecegim orayi bitirince guvenlik gorevliligi bolumune baslicam ordanda allah nasip kismet ederse polis akademisine ve polis olucam ins ins ins (okadar cok istiyorumki polis olmayi inanamassin cnim,benimde tek dilegim bu simdilik rabbimden,,,seninde mutlulugu daim etsin rabbim ins ins ins ve mutlulugunuza en kisa zamanda bebis(ler)le katmerlendirsin :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

ben kabul etttim tatlim arkdslik istegini,,,ama resmim yok benim albumumde hemen koyayim bi iki tanede dunya gozuyle bi cirkin gorun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ben kabul etttim tatlim arkdslik istegini,,,ama resmim yok benim albumumde hemen koyayim bi iki tanede dunya gozuyle bi cirkin gorun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ayyy inşallah olursun canım benim,bende ambulans hemşiresiyim eskiden yoğunbakımdım 1 senedir ambulanstayım devlette..bizde tocamla 5 sene çıktık 32 yaşında oda..aslen ikimizde edirneliymişiz ama tesadüf burda karşılaştık çok komikti..edirnede karşılaşınca beni takib etti sanıp havaya girmiştim meğer adam karşı mahalledenmiş

bizim kalbimiz güzel yaa gerisi boşş kurban olsunlar bize..

kızlar arkadaşlık isteği yolladım yollayamadıklarımda bana yollarmı acep,resimleriniz varsa bakarım çok merak ediyorum sizi

İyi akşamlar canım.Seni yeni görüyorum burda yoksa daha önce giriyormuydun aslına bakarsan benimde daha 15 gün olmamıştır bu siteyi keşfedeli.Tekirdağlı yazdığını görünce sevindim birden bende tekirdağlıyım merkezmi peki bende sana arkadaşlık yolluyorum canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…