- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #2.361
eylemcım merhaba nasıl oldun canım
iyiyim canım benim rahatladım biraz yaa öldüm öldüm dirildim valla ama bi çok insan benim gibiyken doğurmuş benim 2 bebiş gitti keşke daha önce yaptırsaymışım bunları..
bu arada bende senı bıraz daha rahatlatıyım benım halamda 3 tane olu dogum yaptı 4. ise senın dedıgın gıbı yatak ıstırahıtıyle dunyya geldı yalnız 8 aylık erken dogum yaptı bı tek ole oldu senın ıcın halamı arayıp sordunm aynı senın gıbı aynı sorunlarla karsılasmıs merak etme sekerım
slm kissslaarr eylem59 cnm okadar rahatladimk bende,,,oglen oyle sen otobusde cama yaslandim sessiz sessiz agliyorum dediginde cok uzuldum inanki o asistanda masallah kara haber tellali gibiymis aslinda varya bu asistanlarin cogu kendilerine bisey soyleme gorevi verildiginde kendilerini doktor havasina sokup o edada konusabiliyolar hic dusunmuyolar o an karsisindakinin durumunu ,,,o an sadece doktorluk havasindalarya bilgilendirme yapiyolarya hastalara o anki zevkten karsisindaki insanin hayallerini yikktiklarinin farkina varmiyolar,,,(hepsi degil tabiki iyi ve dusunceli olanlar tenzih ediyorum) cnm hic uzulme bak prof,bile demis duzeltilmicek bisey deil diye bebisin sag salim hayirlisiyla gobisine konsun da 9 ay sen yat etrafindakiler senle ilgilensin onemli olan bebisinin sag salim sana seninde ona kavusmandir tatlim,,,suandan itibaren stres yapma tatlim ki hormonlarinda etkilenmesin,,,opuyorum seni cnm kendine dikkat et,,,
ayyy cnm yaa ne guzel konusmussun topikimizin bi melegide sensin tatlim ,,,ins ins ins isteyen herkes biran once hayirlisiyla 9 aylik maratona baslar ve hayirlisiyla sagsalimkucagina alir bebislerini,,,,saol cnm sende sizlerde iyiki varsiniz,,,ben simdi herkesi teselli,destek moral durumundayim cunku benim bebis derdim yok simdilik,,,kisaca kendimi tanitayim sana...yahu bütün melekler bu topicte,inşallah hepimizin bebişleri biran önce gelir utunuruz bugünleri..çok sağol canım iyiki varsınız..senin durumun ne şimdi?
ayyy cnm yaa ne guzel konusmussun topikimizin bi melegide sensin tatlim ,,,ins ins ins isteyen herkes biran once hayirlisiyla 9 aylik maratona baslar ve hayirlisiyla sagsalimkucagina alir bebislerini,,,,saol cnm sende sizlerde iyiki varsiniz,,,ben simdi herkesi teselli,destek moral durumundayim cunku benim bebis derdim yok simdilik,,,kisaca kendimi tanitayim sana...
6 yil 8 aylik evliyim,,,
5 sene turkiyede bekledikden sonra 1.5 yil once esimin yanina gelebildim 20 ay deli gibi bebis icin ugrastim cok istedik doktorlara gittik esimde hic bi problem cikmadi hatta jinekologum normal sInIr 20 milyonken snein esininki 150 milyon cikmis hareketlilikde normal durumda niye olmuyo anlamadim demisti,,bendede bi problem yok sukur sadece baslarda bi prolaktin (sut hormonu) yuksekligi cikti az bisey onuda ilacla dusurmustuk hersey yolundaydi ama bebisimiz olmuyodu,,,birden bire icime gelen asiri bi isteksizlik sonucu esimle konusarak tekrar korunmaya gectim yani suan kesinlikle bebis istemiyorum en azindan okulum bitene kadar,,,hatta bugun adet oldum sevincliyim acikcasi,,,rabbim once siz isteyenlere versin ins ins ins,,,
kaydirigubbakcemile3 amma kisaca tanitim oldu demi cnm,,,
ben kabul etttim tatlim arkdslik istegini,,,ama resmim yok benim albumumde hemen koyayim bi iki tanede dunya gozuyle bi cirkin gorun
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kızlar arkadaşlık isteği yolladım yollayamadıklarımda bana yollarmı acep,resimleriniz varsa bakarım çok merak ediyorum sizi
merhaba welcome nasılsın canım
nasıl olayım iyiyim canım sen nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?