Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

AĞla kız elıfım ohhhhhhhhhhh ne gÜzel bı haber bu yaaaa acaba eŞımı arasam arkadaŞım hamıŞmı desem :))))))))))))))))))))))))))) hehehehehe

güle güle elifcimm allah yardımcın olsuun
ağda yetişmezse jilete başvur bi kereden bişicik olmass kuzumm
sevincini yaşa kötü şeyler düşünme bebem hamilesin işte

AĞla kız elİfİm ohhhhhhhhhhh ne gÜzel bİ haber bu yaaaa acaba eŞİmİ arasam arkadaŞım hamİŞmİ desem :))))))))))))))))))))))))))) hehehehehe

bende aramamak için zor tutuyorum kendimi ama sewincini yanımda görmek istiyorum
işten 4 gibi gelicek inşallah o saate kadar bende doktor işini halletmiş olurum canım
ben çıkıyorum kızlar benimle sevinen herkesden Allah razı olsun hepimize bu sevinci yaşatsın inşallah görüşürüüsss

kıss serap hadi sıra bizde şu incir sana iyi gelecek allahın izniylee
bende bu ay olayım bitsin bakalım başlarım belkimmm
içim çoşuyo böyle güzel haBERLERı ALINCAA

ayyyy kızlar kahvaltıdan sonra ilacı içip uyumuştum
2 de kalktım valaaa
ben uyurken neler olmuşşşşşşşşşşşşşşş
aaaay allahım çok sevindim gerçekten elifcim
nasıl bi duygu bu yaaaa çok etkilenio insan
bebişin sağlıkla büyüyüp kollarına gelsin inşallaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

kızlar kimse yok ama yaziim
doktordan geldim şimdi daha erken olduğundan kese gözükmez haftaya bakıcaz dedi
ptesi günü tekrardan kan testi yaptır değerinin iki katına yakın artmış olması lasım dedi değer hesaplamalarını yazdı
folik asite başla dedi
endişelenicek bişey yok sakin olup bikaç günün geçmesini bekliicez dedi
rahatladım biras farlutaldan, lekelenmeden, kasık ağrısından korkma dedi
içim rahatladı yani

çook saol çiçeem bende çok sevindim şaşkınlığım gitti biras en azından ağlamıyorum
şimdi sıra babaya söylemekte işte hala gelsin evimize gidince söyliicem

canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız...biz dünden beri eve giremiyoruz diyebilirim kocişle gezip duruyoz..birazdan çıkçaz yine okuyum geçmişi dedimm elif hamişmişşşş çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı isteyen tüm arkadaşların başınaa 1 sene sonrada benim inşallahhh..hepinizi öpüyorumm iyi haftasonları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…