- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.921
çook saol çiçeem bende çok sevindim şaşkınlığım gitti biras en azından ağlamıyorum
şimdi sıra babaya söylemekte işte hala gelsin evimize gidince söyliicem
canım arkadaşlarımmmmm nasılsınız...biz dünden beri eve giremiyoruz diyebilirim kocişle gezip duruyoz..birazdan çıkçaz yine okuyum geçmişi dedimm elif hamişmişşşş çok sevindim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..darısı isteyen tüm arkadaşların başınaa 1 sene sonrada benim inşallahhh..hepinizi öpüyorumm iyi haftasonları..
günaydın kızlar nasılsınız?ben çok hastaydım daha bugün düzeldim işbaşı yaptım. eyleme çok üzüldüm ama inşallah sağlıklı bi bebeişi olacak çok yakında. bana gelince artık bebek özlemi değil hayali bile yok. biz ayrılıyoruz çünkü. kaynanamlar ve eşimin onlar için çabası sağolsun.
sultannnnnnn ne dıyosunnnnn cnm sen yaaaaaaaaaaaaa kayınvalidenler yuzundenn mı bu kararı aldınızzz bence sinir halinde söylüyosun bunu iiyi düşün kocanla mutluysann onları sokma arana
canım 5 yılın birikimi kocamın hala beni hayatında bi yere koyamaması. onlar sayesinde hepsi. ve artık bankamatikleri olmaktan bıkmam. ama en önemlisi eşim dediğim insanın bana onlar yüzünden yaptıkları ve söyledikleri. neden dedim hayatındaki herşeyi ailen biliyor bana tek kelime anlatmıyorsun. bana biz ailemiyizki sana bişeyler anlatayım dedi. o kadar insanlığıma aldığım cevap bu. biz ailemiyizki.herkes huzurlu mutlu uyuyor şimdi. ne diyeyim Allahtan bulsunlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?