Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çook saol çiçeem bende çok sevindim şaşkınlığım gitti biras en azından ağlamıyorum
şimdi sıra babaya söylemekte işte hala gelsin evimize gidince söyliicem

canım ya çok merak ediorum eşine nasıl sölediğini
böle güzel haberlerin devamı gelir inşallaah
ama benden tavsiye canım lekelenmen oldu sonuçta bunun da en iyi çözümü dinlenmen kendini yorma sakın.dikkate almanı tavsiye ederim
henüz bebiş çok yeni sen dinlen ki ooda sana skıca bağlansın canım

canım benim en güzeli vala gezin dolaşın havlarda süper
tadını çıkarın aşkınızınŞeniz oooooooooooooooh

kızlar ben şimdiden söleyimde
bugün pazar topikte birilerini yakalamak zor olabilir
ben yarın annemlere gidiorum
yatak moduma orda devam edicem
değişiklik olsun dedim
1 hafta gelemicem haberiniz olsun
duyanlar merak edenlere sölerse sevinirim öpüorum hepinizi

elüfümmmmmmmmmmmmmmm hamişşşşşşşşşşşşşşşş ahh cnm benimmm ay benim pc de bozulcak zamanı bulduuu bu güzel anı kaçırdımm hayırlısı olsun arkidşimee darısı diğer arkdşlara en kısa zamanda inşşşşşşş

elifcimmm çokkkkkkk sevindimm cnmmm çokkkk.....bi bebiş daha gelıyooo yuppııııııııııııııııııııııııııı:))
çok güzel bi paar süprüsü oldu bu bana yaaa:))

çiçegemm annene giiyouşsunn yaa niye net yok orad( dinlen cnm bol bol..ama çok özlücem seniiii:a015:

günaydın kızlar nasılsınız?ben çok hastaydım daha bugün düzeldim işbaşı yaptım. eyleme çok üzüldüm ama inşallah sağlıklı bi bebeişi olacak çok yakında. bana gelince artık bebek özlemi değil hayali bile yok. biz ayrılıyoruz çünkü. kaynanamlar ve eşimin onlar için çabası sağolsun.

sultannnnnnn ne dıyosunnnnn cnm sen yaaaaaaaaaaaaa kayınvalidenler yuzundenn mı bu kararı aldınızzz bence sinir halinde söylüyosun bunu iiyi düşün kocanla mutluysann onları sokma arana

sultannnnnnn ne dıyosunnnnn cnm sen yaaaaaaaaaaaaa kayınvalidenler yuzundenn mı bu kararı aldınızzz bence sinir halinde söylüyosun bunu iiyi düşün kocanla mutluysann onları sokma arana

canım 5 yılın birikimi kocamın hala beni hayatında bi yere koyamaması. onlar sayesinde hepsi. ve artık bankamatikleri olmaktan bıkmam. ama en önemlisi eşim dediğim insanın bana onlar yüzünden yaptıkları ve söyledikleri. neden dedim hayatındaki herşeyi ailen biliyor bana tek kelime anlatmıyorsun. bana biz ailemiyizki sana bişeyler anlatayım dedi. o kadar insanlığıma aldığım cevap bu. biz ailemiyizki.herkes huzurlu mutlu uyuyor şimdi. ne diyeyim Allahtan bulsunlar.

cnm çok haklısınn daha önce anlattıklarındaa olmaması gereken şeylerdii belkide ikinizide biraz ara iyi gelir eşinin aklı başına gelirrr sen ailenin yanınamı döndünn off yaaa çok kötü oluyo bölee nasıl anne baba ki onlarr eşin nasıl kanıyoo onlaraaa bu dahada ilginçç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…