- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #23.941
serap hoşgeldinnn cnm
dilay hoşgeldin kuzum nasılsın
cnm çok haklısınn daha önce anlattıklarındaa olmaması gereken şeylerdii belkide ikinizide biraz ara iyi gelir eşinin aklı başına gelirrr sen ailenin yanınamı döndünn off yaaa çok kötü oluyo bölee nasıl anne baba ki onlarr eşin nasıl kanıyoo onlaraaa bu dahada ilginçç
sultan canım huzurun yoksa ayrıl tatlım
yaa benim ablamın başından da aynı şeyler geçti ben kimseye ayrıl falan demem diyemem de ama ablamda 3 ay evli kaldı ayrıldı çok zor günler geçirdi şimdi çok mutlu sultan canım benim seni çok severim biliyosun en doğru kararı kendin verirsin sinirle yada inatla yapmıyacağını düşünüyorum
merhaba kızlar sultancım yazdıklarını okudum sakın ama sakın sınırle ofkeyle bı karar aslıp sonra pısmanlık duyma canım cok uzuldum sızın sahsı kararınız esınle bıze karısmak dusmez ama sen yınede cok ii dusun bı tanem
allahımın izniyle çıkmaz kuşum yat dinlen canım
canımsın çok sağol ama inanki o kadar yaptığım şeye rağmen bu sözü duyuyorsam boşunaymış herşey. pişman olacağımı sanmıyorum. çünkü pişmanlığım benim onun için yaptıklarıma
günaydın kızlarr...
gunaydın canımmm
tabiki canım sen daha ii bilirsin o insanla sen yasamıssın bı evde sen vakıt gecırmıssın dogru kararlar alıcagından emınım sadece uzulmenı ıstemem sen nasıl mutlu hıssedeceksen ole yap tatlım
sultan canım yazdıklarını okudum...
ama inan nedicemi bilemiorum..
hani allah korusun boşanmadan ziyade ufak ayrılıklar yaşayın bence..
ne bilim 3 hafta 1 ay falan görmeyin bakalım birbirinizi..
ozaman muhtemelen özlicek ve bu fikrin nekadar yanlış oldugunu düşünüceksnz..
ha o ayrılıkta fayda vermediyse...
ozaman istediğini yap canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?