Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

neyse kızlarrr ben şimdi şeker yüklemesine gidiyorum gelince görüşürzzz sultancığım hakkında hayırlısı neyseee o olsunn o ailede kafayıı yıyeceğinee bari ailenle huzurlu yaşarsın

yaa benim ablamın başından da aynı şeyler geçti ben kimseye ayrıl falan demem diyemem de ama ablamda 3 ay evli kaldı ayrıldı çok zor günler geçirdi şimdi çok mutlu sultan canım benim seni çok severim biliyosun en doğru kararı kendin verirsin sinirle yada inatla yapmıyacağını düşünüyorum

merhaba kızlar sultancım yazdıklarını okudum sakın ama sakın sınırle ofkeyle bı karar aslıp sonra pısmanlık duyma canım cok uzuldum sızın sahsı kararınız esınle bıze karısmak dusmez ama sen yınede cok ii dusun bı tanem

canım bugün gidecem işte. Allah yolunu açık etsin. onun aklı başına gelmez. mümkün değil. kadın para bol geliyor diye neler yaptırıyor bilemezsiniz. ama ben neler çekiyorum o paraları kazanana kadar. ve ne evimiz ne barkımız var. adamın umrunda bile değil. sadece onlar onlar onlar.

sultan canım huzurun yoksa ayrıl tatlım

canım çok haklısın öyle haklısınki. sinirle falan değil inan. bunu çok önce yapmam gerekiyordu. yanlış yaptım çok taviz verdim. ama inan bunları hiç haketmedim.

canımsın çok sağol ama inanki o kadar yaptığım şeye rağmen bu sözü duyuyorsam boşunaymış herşey. pişman olacağımı sanmıyorum. çünkü pişmanlığım benim onun için yaptıklarıma

tabiki canım sen daha ii bilirsin o insanla sen yasamıssın bı evde sen vakıt gecırmıssın dogru kararlar alıcagından emınım sadece uzulmenı ıstemem sen nasıl mutlu hıssedeceksen ole yap tatlım

sultan canım yazdıklarını okudum...
ama inan nedicemi bilemiorum..
hani allah korusun boşanmadan ziyade ufak ayrılıklar yaşayın bence..
ne bilim 3 hafta 1 ay falan görmeyin bakalım birbirinizi..
ozaman muhtemelen özlicek ve bu fikrin nekadar yanlış oldugunu düşünüceksnz..
ha o ayrılıkta fayda vermediyse...
ozaman istediğini yap canımm

tabiki canım sen daha ii bilirsin o insanla sen yasamıssın bı evde sen vakıt gecırmıssın dogru kararlar alıcagından emınım sadece uzulmenı ıstemem sen nasıl mutlu hıssedeceksen ole yap tatlım

canım benim çok sağol inanki beynim allak bullak neden böyle oldu soruları hep kafamda. suçum ne biliyormusun ona herkesten çok değer vermek. çünkü insan değer görmek için bişeyler yapar. benim için bişey yapmasına gerek bırakmadım. ama onlar hep parayla değer verdiler aldılarda. para para para hayatta en nefret ettiğim şey. ama uğruna neler yapıyor insanlar

canım bizde o olmaz. bide gitmeyi çok denedim tamam dedi değişecek dedi düzelecek dedi. ama başladığımız yere çok döndük. o yüzden başka çare yok . hepinize çok çok çok teşekkür ederim inanın çoktan yapmalıydım bunu. diyorum ki bak çok ileri gidiyorsun herkes yine iyi kötü evi var biz ne olacak diyorki biz evi napacaz. derdi annesinin üst katına ev yaptırıp oraya taşınmak. bu kadar mutluysa niye evlendi yaaa. kalsaydı yanlarında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…