Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyim tostim
bulantım yok gibi
ama olmasına alıştım galiba korkuom olmayınca
eline sağlık canım
hamuru fırından mı alıosun

Evet canım vakıt kaybetmemek lazım demÜ 1 gÜn havuÇsuz ıÇtım bı tek ama umut yok sankı ateŞımde hep dÜŞÜk

iyiyim tostim
bulantım yok gibi
ama olmasına alıştım galiba korkuom olmayınca
eline sağlık canım
hamuru fırından mı alıosun

korkma canım inş. rahat gecer bundan sonra
yok bacım kendim yapıon cok kolay
malzemeleri hamurun: bir cay bar. süt,bir yemek kş yogurt,az tuz, bir yemek kaşıgı sıvı yag,yarım paket yaş maya. bu kadar bu hamuru yapıyom 5 dk bekletıp tepsiye seriyon cok bekletırsen ekmek gibi olur altı üzerinede ketcap karabiber biraz kekik az yag ve tuz bu karışımı sürüyom hamura artık geriside sana kalmış ne koyarsan malzeme olarak ben kaşar sucuk domates biber zeytin mantar mısırlı yapıyom 170 dr fırında 20 dk pişiriyon bu kadar

bu tostiyi topiğe aşçı tutacam az kaldı
maşallah yawru ya
hem hamarat hem iştahlı
ben heç hamuru yapmam fırından aldırım

bu tari %100 tutan güzel bir tarif çiçegim sen kendini toplayınca yap bu tarifi canım memnun kalcan ne fırından alıyon yap mis gibi evde

günaydın kızlar nasılsınız bakim..çiçeğimm güle güle canım güzelce dinlen çok özletmeden gel amaa.
sultana çok üzüldüm hakkında hayırlısı ama araya kimseyi sokma kavgada etseniz konuşşanızda kendiniz yapın bunu..biz 1 kez tartıştık eşimle babam duydu biz barıştık babam ikna olmadı bitürlü zor anlattık sonra kızdı bize çocuk oyunumu bu diye..
dilay korkma kuzumm geçicek bol bol yattt
serap ve fatoşum siz çalışıyonuz kolaylıklar canlarımmmmmm
tosti tarifi aldım bidenem bende nediycemm mutlakaa
bende iyiyim kan tahlillerimi yaptırdım ama kan hala sıvı yarında olamayabilir kürtaj bakalım kısmett..

serap ben bu ateş olayını hiç sallamıorum vala
uğraşma bence

AMAN UĞRAQŞSAMDA UĞRAŞMASAMDA OLMUYO ZATİ ŞU SON 2 AY YIPRATTI ZATİİ BOŞLADIM ARTIK BİLMİYOM BU AYDA BUNLARI DENEYECEĞİM BAŞKADA BİŞİ YAPMAM ADET OLUNCADA DOKTORA GİDERİM KİST YOKSA İLAÇ VERİR ZATİ VARSA SOĞAN KÜRÜ YAPARIM :çok üzgünüm:

hjoşgeldin tatlım nasılsın canım hadi hayırlısı biran önce sağlığına kavuş canım

hjoşgeldin tatlım nasılsın canım hadi hayırlısı biran önce sağlığına kavuş canım

hojbulduk beyaa bakalım canım aslında ben biran önce alınsın istiyorum 4 mayısta işe başlıyorum toparlarım ozamana kadar diye ama bakalım kısmet..ben işe başlayınca unutmayın beni sakın hee ozaman çok giremiyom benn

tosti şimdi kalkıp yazamadım ama ben seni bulur alırım bi ara
düzelimde yaparım tabüüüüüüüüüüüüüüüüüü
sen bna gaz verirsin

nan eylem unuturmuyuz kuşum
ne kadar beklemek gerekiomuş kan normale dönsün die
hala sıvı olduğu nasıl anlaşılıo canım
çok sordum dimi

kızlar ben 1 aydır temizleyemediğim evimi temizliycem bugün ancak akşam üzeri yada molalarda uğrarım sizee öpüyorumm çokkk çoookkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…