Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

canım ben eşine yapıldığını bilmiyodum kuzum bende cerrapaşada yaptırdım ama sadece bana yapıldı mthfr,kardiyolipin,faktör 5,antitrombin vs ondada pıhtılaşma çıktı okadar kromozomlar yapılmadı ne bana ne eşime ondan sordum bizde direk pgt istiyoruz artık riske girmeyelim diye ama bakalım tahliller yapılsın ben histeroskopi yaptırıp rahimdeki septumu aldırim ona göre bi yol izliycez artık..sağol canım

[/B]
vaaay anasını beeeeeeeeeeeeeeeee
bis hiç böle şeylerle uğraşamadık vala
güzelmiş

[/B]

vaaay anasını beeeeeeeeeeeeeeeee
bis hiç böle şeylerle uğraşamadık vala
güzelmiş

kıs benimde aklıma hiç böle biş gelmedi bgne kadar..
hep şii düşünürdüm..
bi hediye paketinin içinde bi çift patik ve pozitif test sonucumu eşime verme gibi bişi..
annaaaaaaaaamm hiç bele allengirli biş aklıma gelmedi...
elife bak bee bu durumda bilem fik fiki düşünii..
anam bu kız napcak 9 ay boyunca
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anaaaamm elif geldi..
okadarda arkasından attım beeeeee
eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

önemli diil canım
ama dinlenme sürende ilk iş kromozon analizi ossun
sora duruma göre artıkım
.bebişide genetiğe gönder bence
ama sizde kromozon sorunu olmasa bile bebişte olabiliomuş canım.döllenme sırasında yanlış eşleşme oluomuş.oda özürlü bebeiiş oluo doğal olarak yaşamıo
o yüzden hep diorum sağlıklı bebek olsun die

bisim 3. bebiş gitmişti genetiğe 1 kromozon fazla çıkmıştı.ama bizde sorun yoktu .ama kalbi durdu sağlıksız oluğu için.işte bunada çözüm pgt

allah yardımcımız olsun

bir tatlı huzzzzzzzuuuuuuuuuuuuurr almaya geldim
kalamıştan ahhhhh ,ahh kalamıştaaannnnn
zemuszemuszemuszemus

gülşenim senin doğumgünü organizasyonu nasıldı??

canım süperdi cumartesi gece 12 yi bekledim o lavaboya gitti ben pastanın mumları yaktım ışığı söndürdümm üzerimi değiştirmeye zamanım olmadı tabii :)))
onuda mumları üfledikten sonra yaptımm ee sonu malum olduuu:kedi:

ama çok şaşırdı beklemiyodu hiç kaç gündür adını etmiyodum unuttum sanmış
bide komik oldu o pijamalarla falan kaydirigubbakcemile3
pazar günüde yemeğe gittik okadarcık işte kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…