- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.041
önemli diil canım
ama dinlenme sürende ilk iş kromozon analizi ossun
sora duruma göre artıkım
.bebişide genetiğe gönder bence
ama sizde kromozon sorunu olmasa bile bebişte olabiliomuş canım.döllenme sırasında yanlış eşleşme oluomuş.oda özürlü bebeiiş oluo doğal olarak yaşamıo
o yüzden hep diorum sağlıklı bebek olsun die
bisim 3. bebiş gitmişti genetiğe 1 kromozon fazla çıkmıştı.ama bizde sorun yoktu .ama kalbi durdu sağlıksız oluğu için.işte bunada çözüm pgt
allah yardımcımız olsun
canım süperdi cumartesi gece 12 yi bekledim o lavaboya gitti ben pastanın mumları yaktım ışığı söndürdümm üzerimi değiştirmeye zamanım olmadı tabii :)))
onuda mumları üfledikten sonra yaptımm ee sonu malum olduuu:kedi:
ama çok şaşırdı beklemiyodu hiç kaç gündür adını etmiyodum unuttum sanmış
bide komik oldu o pijamalarla falan kaydirigubbakcemile3
pazar günüde yemeğe gittik okadarcık işte kuzummm
kovdum kıs seni..
get yörüüüüüüüüüüüüüü
:mymeka::mymeka::mymeka:
elif yazmadan imkanı yok gidemem gitmiycem banane bananeŞenizolumunekankayizsmile
çok sağol canım tamam öyle yapalım bizde mayıs ayında yaptırırız kromozom analizlerimizi ben rahimide düzelttiririm sonra seneyede sağlıklı bi kardeş yaparım sizin bebişlereeee..
çiçeeem akrabalar var eşiminde iş maraştan başlıyo 2 gün orda olması lazım işçileri teste tabii tutacaklarrmış ev baya uzak oluyo bizde gidelim dedik hem ben burda sıkılmam oda eve erken dönmüş olur
inşallaaaah kuzum yaaaa
senle alkası yok sakın öle anlama
ama zor geçio benim her günüm
şaştım vala geceleri uyanıorum gögüslerime bakıorum
midem bi bulanıo bi bualanmıo
çok zor çoook
allah hayra çıkarsın
şu durumda iyi anlarsın beni
eyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm şu avatarınıda deşşştür..
beni dellendirmee...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
söyleme işine gelince de ctesi günü göbüşünde sewimli bi bebiş resmi olan bi bai buldum aldım
elbisemin içine onu giydim elbise boyluboyunca düğmeliydi ewe gelince koltuğa uzandım
çok yorgunum elbisemi sen çıkarırmısın dedim yukardan başladı düğmeleri açmaya
göbek kısmına inince bebeği gördü şaşırdı yüzüme sorarak bakıyo sırıtıyo nedenbunu giydin dedi
sence neden dedim yoksaaa.... dedi ben gülümsedim başımı salladım çok sewindi sarıldı öptü öptü
durup durup gerçek mi orda bebişimiz mi war şimdi deyip sürekli karnımı öptü okşadı alnımdan öptü
bütün haftasonu dibimden ayrılmadı yemeği bile kendi yaptı bulaşık fln yıkadı ben ağrım olduğu için yatıp dinlendim
sürekli canın bişey çekiyomu çekerse söyle hemen gidip buliim fln sürekli ilgilendi çok güzeldi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?