Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

çok sağol canım tamam öyle yapalım bizde mayıs ayında yaptırırız kromozom analizlerimizi ben rahimide düzelttiririm sonra seneyede sağlıklı bi kardeş yaparım sizin bebişlereeee..

anaaaaaaaaaaaaamm ne cisel olmış kıııı..
fik fikde yapsaydınız günün ehemmiyetine uygun...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

fik fik le kafayı bozdumm..
sempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

malum kırmızı kartlı olunca...

:roflol::roflol::roflol:

çok sağol canım tamam öyle yapalım bizde mayıs ayında yaptırırız kromozom analizlerimizi ben rahimide düzelttiririm sonra seneyede sağlıklı bi kardeş yaparım sizin bebişlereeee..

inşallaaaah kuzum yaaaa
senle alkası yok sakın öle anlama
ama zor geçio benim her günüm
şaştım vala geceleri uyanıorum gögüslerime bakıorum
midem bi bulanıo bi bualanmıo
çok zor çoook
allah hayra çıkarsın
şu durumda iyi anlarsın beni

çiçeeem akrabalar var eşiminde iş maraştan başlıyo 2 gün orda olması lazım işçileri teste tabii tutacaklarrmış ev baya uzak oluyo bizde gidelim dedik hem ben burda sıkılmam oda eve erken dönmüş olur

eyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeemmm şu avatarınıda deşşştür..
beni dellendirmee...
delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sen aklını ferah tut zaten kalp atışlarını duyduktan sonra risk yarıya iniyo 1 hafta daha sabret sonra daha huzurlu olursun anneciğine git ohh bigüzel baksın sana..belirtilere takılma,benim memişler balon hala ama bak ne oldu kociş böyle kalsalar hep diye normalde 85 ti zaten düşün...ben inanıyorum bukez olacak canım dualarım seninle

söyleme işine gelince de ctesi günü göbüşünde sewimli bi bebiş resmi olan bi bai buldum aldım
elbisemin içine onu giydim elbise boyluboyunca düğmeliydi ewe gelince koltuğa uzandım
çok yorgunum elbisemi sen çıkarırmısın dedim yukardan başladı düğmeleri açmaya
göbek kısmına inince bebeği gördü şaşırdı yüzüme sorarak bakıyo sırıtıyo nedenbunu giydin dedi
sence neden dedim yoksaaa.... dedi ben gülümsedim başımı salladım çok sewindi sarıldı öptü öptü
durup durup gerçek mi orda bebişimiz mi war şimdi deyip sürekli karnımı öptü okşadı alnımdan öptü
bütün haftasonu dibimden ayrılmadı yemeği bile kendi yaptı bulaşık fln yıkadı ben ağrım olduğu için yatıp dinlendim
sürekli canın bişey çekiyomu çekerse söyle hemen gidip buliim fln sürekli ilgilendi çok güzeldi yani

ayyyy ne güzel yaaaaa..
valla sırf herifi dize getirmek için bile hamile kalınabilir kızlarr..
bende hamile kalmak istioooooooooooommmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…