- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.061
ne koyimm kuzu ya kocişle resmümüzü koyammı bende istemiyorum onu..
sen aklını ferah tut zaten kalp atışlarını duyduktan sonra risk yarıya iniyo 1 hafta daha sabret sonra daha huzurlu olursun anneciğine git ohh bigüzel baksın sana..belirtilere takılma,benim memişler balon hala ama bak ne oldu kociş böyle kalsalar hep diye normalde 85 ti zaten düşün...ben inanıyorum bukez olacak canım dualarım seninle
söyleme işine gelince de ctesi günü göbüşünde sewimli bi bebiş resmi olan bi bai buldum aldım
elbisemin içine onu giydim elbise boyluboyunca düğmeliydi ewe gelince koltuğa uzandım
çok yorgunum elbisemi sen çıkarırmısın dedim yukardan başladı düğmeleri açmaya
göbek kısmına inince bebeği gördü şaşırdı yüzüme sorarak bakıyo sırıtıyo nedenbunu giydin dedi
sence neden dedim yoksaaa.... dedi ben gülümsedim başımı salladım çok sewindi sarıldı öptü öptü
durup durup gerçek mi orda bebişimiz mi war şimdi deyip sürekli karnımı öptü okşadı alnımdan öptü
bütün haftasonu dibimden ayrılmadı yemeği bile kendi yaptı bulaşık fln yıkadı ben ağrım olduğu için yatıp dinlendim
sürekli canın bişey çekiyomu çekerse söyle hemen gidip buliim fln sürekli ilgilendi çok güzeldi yani
saol canım yormamaya çalışıyorum haftasonu hep yattım ağrım war zatenay ağlıycam şimdi çok güzel olmuş canım caa..allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin sakın yorma kendinii
afiyet olsun canımkızlar ben mama yiyim bulantı yokken
anaaaaaaaaaaaaamm ne cisel olmış kıııı..
fik fikde yapsaydınız günün ehemmiyetine uygun...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
saol canım cuma gecesi ewde test yapınca gece planlamıştımeliff kuzum süper olmuş yaaa nerden aklına gelir bu işlerrr
bizede faydası oldu fikir sahibim olduukk
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş canımcıımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?