Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyi günler arkadaşlarrrrr...
ugurlu topıcımızınn ugurlarıı nasılsınız bakalım..
ben az önceye kadar çok iyiydim ama haberlerı seyrettikden sonra moralım çok bozuldu
detaya girmeden söliyim siir de yaşanan olay canımı çok çok sıktı böyle insanların rabbim belasını tez zamanada versin inşallahhhh

çok üzüldüm yaaa(

canım benımmm gitmeden denk gelelımde görüşelimm

selam kizlar..
ancak gelebildim ama kimsecikler kalmamiş topikte..
bi kaç gündür giremiodum geçmişi okiim bari
bakiim neler olmuş ben yokken

patıkım geçmişimi okuyosun tatlım:))

he kız geçmişii okuyommm ayy sabahtan beri dışarıdayım bendee şeker yüklemesi yaptırdımm bebektede bendede sorun çıkmadı çok şükürr biz elifle buluştuk kızlarr bgnnn beraber kahvaltı ettik sohpet ettik ordan ssağlık ocağına gittim ilaçlarım vardı yazılcakkk öff yoğun bi gündüü

serapım sanada cvp yazim kuşummm hamişlere 20 inci haftadan sonra şeker yüklemesi yapılıyoo bebişte ve annede hamilelik şekeri varmı yokmu diee eğer sorun varsa ilaçla tedavıye başlanıyoo çok şükürkii sorun çıkmadı ikimizinkide normal çıktııı

selam kizlar..
ancak gelebildim ama kimsecikler kalmamiş topikte..
bi kaç gündür giremiodum geçmişi okiim bari
bakiim neler olmuş ben yokken
selam cnmm

şükür canım bi sorun yokmuş gözün aydın....elifle tanıştınız demek bak çok kıskandım şimdi yaaaa...ne güzell ben hala serapla tanışcam aynı doktora gidiyoz bide:umursamaz:

imm ceylanım nasıl olım ıste yatıp yuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum kısss cınsıyetı ne zaman ogrencen

selam cnmm

şükür canım bi sorun yokmuş gözün aydın....elifle tanıştınız demek bak çok kıskandım şimdi yaaaa...ne güzell ben hala serapla tanışcam aynı doktora gidiyoz bide:umursamaz:

çok sağol cnmm darısı sizlere inşşş kıskanma kızz sizde tanışırsınızz elbett bizde elifle aynı dr ye gidiyokkk yaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…