- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.121
aynı ben bande yatıp yuvarlanıyom:))imm ceylanım nasıl olım ıste yatıp yuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum kısss cınsıyetı ne zaman ogrencen
inşallah tanışıcaz bi gün bakalımçok sağol cnmm darısı sizlere inşşş kıskanma kızz sizde tanışırsınızz elbett bizde elifle aynı dr ye gidiyokkk yaaaaaaaaaaaakaydirigubbakcemile5
kizlar ben göztepe medical park ta gidiorum hastaneye..
orasi hakkinda bişii duyan var mi hiç??
aynı ben bande yatıp yuvarlanıyom:))
canım buyuk ıhtıml kız ama kesın olarak bu perşembe günü ögrenecegiiz hayırlısı ile:))
hayirlisi canim
gısslar ben geldım..elıf hamıle heeeeeeeeee..........
çok sevındım...yoktur dıyordu kuzum..allahım çok şükürrrrrrrrrrr................
allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın elıfe...hihoyyythihoyyyt
kızlar yaa ben bgn erken çıkıcam..
kaynana hastaymıştaa..
üff sdc eşimin hatrı için gidiorum sdc...
kızlar yaa ben bgn erken çıkıcam..
kaynana hastaymıştaa..
kuzum gezdım çokk..emır dun denıze gırdı tutamadım..önce elbıselerle daldı...sonra don kaldı sadece..en son donu da attı..çıbıldak girdi..utanma arlan ma yok...dilek hoş geldın bebemmm...gezdin mi çukk:icecream:
uyuttum kuzum uyuttum.sen nasısın..bebegen napıyor...kızmıydı erkekmıydı patıkcım yaaaaa.balık hafızam devreye gırdı yıne..unuttum galıba...dilekk huşgeldinnnn uyuttunmuu kuzuyu
gecmıs olsun...kolay gelsın kuşumm..opuyorumnanaktankızlar yaa ben bgn erken çıkıcam..
kaynana hastaymıştaa..
kızlar menüleri yazın akşama ne var yemek de ben hala karar veremedim
yok kuşum olmaz ınşallah..dun herkes gırdı bızımkılerden..kocıste gırdı..ama o zıpkınla dalıyor..koca koca çupralar tuttu bıze..kızz okadar ısınmadı daha havalar keşke izin vermeseydın dılek hasta olmasın şincii
kuşum senın kı kız galıba...ayy deniz sezonunuda çok erken açmışsnız yahu sizz ay üşütmesin kendinidee bizde iyiyizz dilekçiğimmm erkekkk cnm erkek yarın gidicem dr ye bende ctesi gittimm hiç göstermedi kendiniii yarın tekrar çağırdı dr
ne zaaman çıkıcan kuşumm iki sohpet edemedikkine
ne yazik ki bende karar weremedim..
hiç halim de yok yemek filan yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?