Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kizlar ben göztepe medical park ta gidiorum hastaneye..
orasi hakkinda bişii duyan var mi hiç??

gısslar ben geldım..elıf hamıle heeeeeeeeee..........
çok sevındım...yoktur dıyordu kuzum..allahım çok şükürrrrrrrrrrr................

allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın elıfe...hihoyyythihoyyyt

imm ceylanım nasıl olım ıste yatıp yuvarlanıyorum sen nasılsın kuzum kısss cınsıyetı ne zaman ogrencen
aynı ben bande yatıp yuvarlanıyom:))
canım buyuk ıhtıml kız ama kesın olarak bu perşembe günü ögrenecegiiz hayırlısı ile:))

çok sağol cnmm darısı sizlere inşşş kıskanma kızz sizde tanışırsınızz elbett bizde elifle aynı dr ye gidiyokkk yaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile5
inşallah tanışıcaz bi gün bakalım
kizlar ben göztepe medical park ta gidiorum hastaneye..
orasi hakkinda bişii duyan var mi hiç??

ayy cnm hiç bilmiyoum valla:uhm:

dilek hoş geldın bebemmm...gezdin mi çukk:icecream:
kuzum gezdım çokk..emır dun denıze gırdı tutamadım..önce elbıselerle daldı...sonra don kaldı sadece..en son donu da attı..çıbıldak girdi..utanma arlan ma yok...
bolbol resım cektım bende...
dilekk huşgeldinnnn uyuttunmuu kuzuyu
uyuttum kuzum uyuttum.sen nasısın..bebegen napıyor...kızmıydı erkekmıydı patıkcım yaaaaa.balık hafızam devreye gırdı yıne..unuttum galıba...

kızlar yaa ben bgn erken çıkıcam..
kaynana hastaymıştaa..
üff sdc eşimin hatrı için gidiorum sdc...
gecmıs olsun...kolay gelsın kuşumm..opuyorumnanaktan

ayy deniz sezonunuda çok erken açmışsnız yahu sizz ay üşütmesin kendinidee bizde iyiyizz dilekçiğimmm erkekkk cnm erkek yarın gidicem dr ye bende ctesi gittimm hiç göstermedi kendiniii yarın tekrar çağırdı dr

kızz okadar ısınmadı daha havalar keşke izin vermeseydın dılek hasta olmasın şincii
yok kuşum olmaz ınşallah..dun herkes gırdı bızımkılerden..kocıste gırdı..ama o zıpkınla dalıyor..koca koca çupralar tuttu bıze..
emır de yengec yakaladı kollarında gezdırdı...kaçanları affetmıyor..atladı denıze yenıden kaptı...
hava dun ayvalıkta çok sıcaktı...
bugun ıse oyle sogudukı..bırkaçgun boyle geçecekmıs...

kuşum senın kı kız galıba...
kızlar utangac oluyormus genellıkle...erkekler sere serpe yatıyor utanmazlar..ohaoldumsmile
emır 3 aylıkken açmıstı heryerını..doktor 3 aylık demıstı..pipi var şurda dıye.. akannehirakannehir

ne yazik ki bende karar weremedim..
hiç halim de yok yemek filan yapmaya

benım kocış bugun 11 de gelcek...
o yusden ben meyve yıycem..ayvalıkta çok yedım...3 gun yemesem bışeycık olmaz...
emır için çorba yapsam ıyı olcak..iyiki hatırlattın kuşum..koyam da gelem ocaga..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…