- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.161
hoşbulduk bebeeeeem
alcam pc yi kuzu bakcem artıkım var mı kimsede
hazırlanıom kıslar
offf çok yormussun kuşum kendını sen..naptın kuşum yaa..napisiniz kızlar ben oturma odamın ve mutfağımın halısını yıkadım camlarımı sildiiiim balkonları yıkadımm bide sil,süpür toz al yaptım hızlıdan..şimdi mutfak dolaplarım kaldıı silinecek okaaa...mola verdim ilk defa sizler napisiniz..
hımm..dınlensın patıgım elıfcık...kızlar elifinn kan tahlilii çıkmış yükselmişşş sonuçç progestoronmu ne vermiş dr lekelenmeleri oluyo diee iiyi demiş doktorr şimdilik sorun yokmuşş geceleyın 200 lük o ilacı alıcakmışş çiçek senin kullandığından galiba demi o
annenemı gıdıyorsun çıçemmm...sultişim sabah senlen sohbet etmek istedim hayatım ama olmadı
üzme kendini tamam mı
iyiyim ben
ama yinede 3 aya kadar benim kociş yatırcak beni
bende en azından mekan değiştirim dedim
sıkıldım canım yaaa
patikkk neden bana haber vermediniz küstüm bende gelirdim sabah devlet hastanesinde tahlile gittim erkenden bidaha görüşürseniz haber ver banada
eylemm ohhh temizliği bitirmişsin kız senn maşallhh bizde kısmetse bu hafta boyaya başlıycaz halılar herşey yıkanıcakk malum yaz geldii
patikkk neden bana haber vermediniz küstüm bende gelirdim sabah devlet hastanesinde tahlile gittim erkenden bidaha görüşürseniz haber ver banada
söyleme işine gelince de ctesi günü göbüşünde sewimli bi bebiş resmi olan bi bai buldum aldım
elbisemin içine onu giydim elbise boyluboyunca düğmeliydi ewe gelince koltuğa uzandım
çok yorgunum elbisemi sen çıkarırmısın dedim yukardan başladı düğmeleri açmaya
göbek kısmına inince bebeği gördü şaşırdı yüzüme sorarak bakıyo sırıtıyo nedenbunu giydin dedi
sence neden dedim yoksaaa.... dedi ben gülümsedim başımı salladım çok sewindi sarıldı öptü öptü
durup durup gerçek mi orda bebişimiz mi war şimdi deyip sürekli karnımı öptü okşadı alnımdan öptü
bütün haftasonu dibimden ayrılmadı yemeği bile kendi yaptı bulaşık fln yıkadı ben ağrım olduğu için yatıp dinlendim
sürekli canın bişey çekiyomu çekerse söyle hemen gidip buliim fln sürekli ilgilendi çok güzeldi yani
ahhh patikim çağır beni başlayınca bayılırım temizlik yapmaya halıları kendiniz mi yıkayacaksınız ben yıkamacıya vercektim güvenemedim kapıcının büyük balkonu var orda köpürte köpürte yıkadımm ohhh miss
pööff yoruldummmm ya çamaşır asmak bu kadar yordu ütüyü düşünemıyorummm(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?