Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

kızlar elifinn kan tahlilii çıkmış yükselmişşş sonuçç progestoronmu ne vermiş dr lekelenmeleri oluyo diee iiyi demiş doktorr şimdilik sorun yokmuşş geceleyın 200 lük o ilacı alıcakmışş çiçek senin kullandığından galiba demi o

patikkk neden bana haber vermediniz küstüm bende gelirdim sabah devlet hastanesinde tahlile gittim erkenden bidaha görüşürseniz haber ver banada

eylemm ohhh temizliği bitirmişsin kız senn maşallhh bizde kısmetse bu hafta boyaya başlıycaz halılar herşey yıkanıcakk malum yaz geldii

offf çok yormussun kuşum kendını sen..naptın kuşum yaa..

hımm..dınlensın patıgım elıfcık...

annenemı gıdıyorsun çıçemmm...

çiçeğim gülegüle kendine çooooooooook iyibak fındığa daha iyi ona göre..annişede selamlar benimkide istanbula düğüne gitti c.tesi buakşam üstü gelii..

patikkk neden bana haber vermediniz küstüm bende gelirdim sabah devlet hastanesinde tahlile gittim erkenden bidaha görüşürseniz haber ver banada

kız bizimkiside planlanmış bişi değildi küsmee aniden oldu ben çarşıda vakit doldururken elif aradıı oda kan vermeye gelmiş öle görüştük tamam söleriz sanada elif bu ara dinlencek galibaa bilmim bakalım ama çiçekte dinlensin dio baksana

eylemm ohhh temizliği bitirmişsin kız senn maşallhh bizde kısmetse bu hafta boyaya başlıycaz halılar herşey yıkanıcakk malum yaz geldii

ahhh patikim çağır beni başlayınca bayılırım temizlik yapmaya halıları kendiniz mi yıkayacaksınız ben yıkamacıya vercektim güvenemedim kapıcının büyük balkonu var orda köpürte köpürte yıkadımm ohhh miss

merhaba eylemcim nasılsın iyimisin , çok yorma kendini okudum birsürü temizlik yapmışsın canım , birde öyle iletine vazgeçtim falan yazma canım kötü düşünme hemen:teselli:

SÜPER OLMUŞ CANIM YAAA opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

selcan sorum şu:
mide bulantıların benim haftalarımda durduğu günler oluo muydu
benim dururo sora yine başlıo öle bi sistem mümkünmü aceba

Nabersınız kızlar ben bu ara gıremıycem galıba patron sÜreklı buralarda Çokta yoruldum Çok ıŞ var

kendimiz yıkıycazz cnmm biizm ev bahçeli kayınvalide para verdirtmezz öleee yıkamıcıya falalnn hep kendimiz yıkıyozz ohhh mis gibi olmşturr

evet dilekcim anacuğa gidom

eylemim sölerim tabi başüstüne hepinizi tanıo nerdeyse

kızlar herkes geldi ama benim giyinmem lazım

bakarım arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…