Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

Suartım dÜŞÜnce zor gÜlÜyom yaaa ofta Çekmek ıstemıyorum allahım nasıp etmıyosa yapacak bıŞı yok sabır ver yarabbım

Suartım dÜŞÜnce zor gÜlÜyom yaaa ofta Çekmek İstemİyorum allahım nasİp etmİyosa yapacak bİŞİ yok sabır ver yarabbİm

üzme kendini hayatim ya..

ben daha duramicam burda çünkü gidiom artik ewime.

yarin görüşürük artik.

hepinizi sewiorum.kendinize ii bakin opuyorumnanaktan

CEYLAN CANIM ÇOK YORULDUM CANIM ÇOK ALLAHIM KİMSEYE ÇEKEMİYECĞİ YÜK VERMEZMİŞ BENİMDE KATLANMAM GEREK AMA BU ARA ÇOK BUNALDIM BEN SİTEM ETMİYORUM Bİ KAFAM RAHATLASA YETECEK BANA :gitme:

kuzum anlıyorum seni ...eve gidiyosun e toplu öbür eve gidiyon daha yerleşmesi gerek ama az kaldı evıne taşındıkan sonra yerleşşş derinn bi ohhh çekeceksın bebemmm...sana süreklı maydonoz olup da soru soran insanlardan da uzaklaşmış olup kfanı dınlıceksın..sonracıgıma bebişin bakacak annişinin hayatı rayına oturmaya başladı..hemen oda gelecek ben buna ınanıyorum iş ve ev de yogunsun kafan çok dolu.....kız senın bebe çok uyanık bence bu dagınıklıgın ortasında gelıp karambole gitmek istemedi sevincini doysıya yaşayın dıye yenı evı beklıyo bak görürsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…