Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

oo serapp daha yeniymişiniz cnmm yaaa ben 5 inci senede aldım baksanaa sen çok üstüne düşüyosunnn ondanda etkilenıyosun böle çokkk yazık sanadaaa hamile kalınca çocuk olunca daha çok sıkıntılar bekliyto biziii o zamanaa bırakalımm birazz stresleri

Bİlmİyom bu ay bunalımım benİ bÖyle Çekİceksİnİz artık adet olana kadar ondan sonrada kİst Çıkar bÜyÜk İhtİmal baŞa sararız

sus allah korusun.
hayirli şeyler yaz,düşün.
böyle kötü düşünceyle olmaz.
dağit azcik kafani.
bak istanbul gibi yerde yaşiosun.çik gez toz.
gitmediin yerlere git

maşallah..
Ay ne güzel.doya doya yaşiosun ewliliğini.o yüzden hiç kafana takma
6 aylik ewliyim 2,5 aylik hamileyim.
Bu ne şimdi bende bilmiom.

canım bende evliliğimi yaşamasaydımda bebişim olsaydı diyorum cidden böyle düşününce olmuyo düşünmedende yapamıyosun allahımdan hakkında hayırlısı böyleymiş böyle yazmış canım senin yazınıda bakalım allahım bize bi evlat nasip edecekmi

ben düşmesem eşim düşüyo poff aklımdan atamıyom kopsun şu kafam yaaa

serabum bırakmışın kendini ben seni böle görmeye alışık diilim
bende olsaydım ben dünden hazırım hemen yılmaya
sen ayakta durabiliodun canım

sus allah korusun.
Hayirli şeyler yaz,düşün.
Böyle kötü düşünceyle olmaz.
Dağit azcik kafani.
Bak istanbul gibi yerde yaşiosun.çik gez toz.
Gitmediin yerlere git

ayaklarımı uzatıp oturamıyorum bile bi bu ev bi diğer ev uyurken dinleniyorum sadece bu ara üst üste çok geldi iş ev

cnmm benimmm inşşş sende yaşıycaksın o duygularıı dualarımmm tüm bebek isteyen arkdşlarlaa vallaa hem senin kalbin temizz kuşummm çok bekletmeden gelsin sseninde göbüşün dolsun

iyi dileklerin için sagol canım benim inşallah en kısa zamanda olurdu bazılarınında çenesi kapanır....

heee kaynanam dalga geçiyo ben yapçam vercem elinize diye
bende hiç anlamıyorum yaa onlar için 2 kelam laf ama ben onun için okadar çok uğraşıyporumki diyemiyosun işte kafa çeneni diye

valla arkadaşlar bu baskılar hepimizin üzerinde var galiba önce insan birtek banamı yapılıyor acaba diyor ama bakıyorki öyle değil, benim kaynanada yok rüyamda gördüm erkek olacak , yok adını bile seslendim belli adıda mustafa olacak, bir senedir kafamı yedi her telefonda konuştugumuzda artık korkudan bana soramıyor eşime soruyor ne zaman yapacaksınız diye sanki mutfakta iki karıştır yemek yapıyoruz ..:)

görümcem desen bana diyorki biz ikinciyi yapcaz siz daha bir tane yapmadınızklava:

ne kadar ayıp ya sanki kendilerini patır patır doğuruyolar olmayınca olmuyo ne yapıcaz

canım iskenderun a gidiorum biliomusun
hataya bağlı
şu an güldeşeker orda ama evden çıkabilseydim onla görüşcektim
bidaha ki gittiğimde görces birbirimisi allah izin verirse
buraya 3 saat ama otabüsle
arabayla 1,5 satte gidios
iğneyide annemin alt komşusu hemşire o vurcak
bideneeeeeeeeeeeeeeeeeem

kız olmazmıı köyüde aynıı şehride aynı kötü insan heryerde kötüü işteee bilmiyolar söledikleri sözlerin nereye gidecekleriniii patavatsızlık zor işş hay senin o görümcene bennn ne diimm 3üncüyü yapsın söle onaaa klava:

wericek inşallah wericek..içime doğuyo benim.en kisa zamanda hayirli müjdeli haberle gelicen buraya biliorum..
daha çeyizimdeki kiyafetleri,gecelikleri giyemedim ben..
ama olsun..Rabbim şimdi uygun gördü şimdi oldu.hiçkimse ve hiçbirşey kaderin önüne geçemez.

serabum bırakmışın kendini ben seni böle görmeye alışık diilim
bende olsaydım ben dünden hazırım hemen yılmaya
sen ayakta durabiliodun canım

merhaba çiçegim nasılsın denk gelemedik bir türlü seninlede

YOK ÇİÇEEEEM ARTIK İÇİMDE BAZI ŞEYLER GÜNYÜZÜNE ÇIKIYO ÇOK YORULMUŞUM BUNU ANLADIM :a015:

yapma serap böyle bak bende senin gibiyim inan hafta sonu burnumdan getirdiler , misafirlerim vardı birkaç farklı misafir aynı günde geldi ama ortak noktarı şuydu bana ' aaaa kız sen kilomu almışsın ne yanların çıkmış sanki yoksa hamilemisin ' yani ortak agız yapmışlar bende sadece biraz fazla yemek istedim bu aralar ondan bildiginiz kilo almış olamazmıyım dedim artık batıyor bazı şeyler biliyorum ama ne olursa olsun umutlu olmak zorundayız canım

he anladımmm cnmm ay meraklılığım üstümde benimde bgnnn biliyom cnm bliyom iskenderunuu sen iyi oldaa sonra görüşürzsünüz cnmm inşşş bebişini görür güldeee ohh hemşirenizde varmışş no problemmm çokta uzak değilmişş 1,5 saat eşine söle yavaş gitsinnn 2 saatte gidinn yollarınız düzgünmü barii

ya valla bunlara birşeyde begendiremezsin işte dogursakta kilosunu boyunu bosunu begenmezler art niyetli insan yapıcı değil yıkıcı insan heryerde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…