- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.241
Bİlmİyom bu ay bunalımım benİ bÖyle Çekİceksİnİz artık adet olana kadar ondan sonrada kİst Çıkar bÜyÜk İhtİmal baŞa sararız
maşallah..
Ay ne güzel.doya doya yaşiosun ewliliğini.o yüzden hiç kafana takma
6 aylik ewliyim 2,5 aylik hamileyim.
Bu ne şimdi bende bilmiom.
h.b saol canımcım nasılsın
oo serapp daha yeniymişiniz cnmm yaaa ben 5 inci senede aldım baksanaa sen çok üstüne düşüyosunnn ondanda etkilenıyosun böle çokkk yazık sanadaaa hamile kalınca çocuk olunca daha çok sıkıntılar bekliyto biziii o zamanaa bırakalımm birazz stresleri
sus allah korusun.
Hayirli şeyler yaz,düşün.
Böyle kötü düşünceyle olmaz.
Dağit azcik kafani.
Bak istanbul gibi yerde yaşiosun.çik gez toz.
Gitmediin yerlere git
cnmm benimmm inşşş sende yaşıycaksın o duygularıı dualarımmm tüm bebek isteyen arkdşlarlaa vallaa hem senin kalbin temizz kuşummm çok bekletmeden gelsin sseninde göbüşün dolsun
heee kaynanam dalga geçiyo ben yapçam vercem elinize diye
bende hiç anlamıyorum yaa onlar için 2 kelam laf ama ben onun için okadar çok uğraşıyporumki diyemiyosun işte kafa çeneni diye
serabum bırakmışın kendini ben seni böle görmeye alışık diilim
bende olsaydım ben dünden hazırım hemen yılmaya
sen ayakta durabiliodun canım
iyi dileklerin için sagol canım benim inşallah en kısa zamanda olurdu bazılarınında çenesi kapanır....
Valla arkadaşlar bu baskılar hepimizin üzerinde var galiba önce insan birtek banamı yapılıyor acaba diyor ama bakıyorki öyle değil, benim kaynanada yok rüyamda gördüm erkek olacak , yok adını bile seslendim belli adıda mustafa olacak, bir senedir kafamı yedi her telefonda konuştugumuzda artık korkudan bana soramıyor eşime soruyor ne zaman yapacaksınız diye sanki mutfakta iki karıştır yemek yapıyoruz ..:)
görümcem desen bana diyorki biz ikinciyi yapcaz siz daha bir tane yapmadınızklava:
iyi dileklerin için sagol canım benim inşallah en kısa zamanda olurdu bazılarınında çenesi kapanır....
valla arkadaşlar bu baskılar hepimizin üzerinde var galiba önce insan birtek banamı yapılıyor acaba diyor ama bakıyorki öyle değil, benim kaynanada yok rüyamda gördüm erkek olacak , yok adını bile seslendim belli adıda mustafa olacak, bir senedir kafamı yedi her telefonda konuştugumuzda artık korkudan bana soramıyor eşime soruyor ne zaman yapacaksınız diye sanki mutfakta iki karıştır yemek yapıyoruz ..:)
görümcem desen bana diyorki biz ikinciyi yapcaz siz daha bir tane yapmadınızklava:
canım bende evliliğimi yaşamasaydımda bebişim olsaydı diyorum cidden böyle düşününce olmuyo düşünmedende yapamıyosun allahımdan hakkında hayırlısı böyleymiş böyle yazmış canım senin yazınıda bakalım allahım bize bi evlat nasip edecekmi
serabum bırakmışın kendini ben seni böle görmeye alışık diilim
bende olsaydım ben dünden hazırım hemen yılmaya
sen ayakta durabiliodun canım
YOK ÇİÇEEEEM ARTIK İÇİMDE BAZI ŞEYLER GÜNYÜZÜNE ÇIKIYO ÇOK YORULMUŞUM BUNU ANLADIM :a015:
canım iskenderun a gidiorum biliomusun
hataya bağlı
şu an güldeşeker orda ama evden çıkabilseydim onla görüşcektim
bidaha ki gittiğimde görces birbirimisi allah izin verirse
buraya 3 saat ama otabüsle
arabayla 1,5 satte gidios
iğneyide annemin alt komşusu hemşire o vurcak
bideneeeeeeeeeeeeeeeeeem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?