- 1 Mart 2010
- 2.782
- 516
- 163
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.261
iyi dileklerin için sagol canım benim inşallah en kısa zamanda olurdu bazılarınında çenesi kapanır....
valla arkadaşlar bu baskılar hepimizin üzerinde var galiba önce insan birtek banamı yapılıyor acaba diyor ama bakıyorki öyle değil, benim kaynanada yok rüyamda gördüm erkek olacak , yok adını bile seslendim belli adıda mustafa olacak, bir senedir kafamı yedi her telefonda konuştugumuzda artık korkudan bana soramıyor eşime soruyor ne zaman yapacaksınız diye sanki mutfakta iki karıştır yemek yapıyoruz ..:)
görümcem desen bana diyorki biz ikinciyi yapcaz siz daha bir tane yapmadınızklava:
serap kuşumm ümitsiz gördüm seni bebem çok bunaldım sanırımm iznin yok mu biraz izin kullansan dağıtırdın belkim biraz
aaaaa ne ayip yaa
sizin ilki olmamiş zaten ikinciye özen gösterin bari de sendeklava:
biz çok özenioruz en iisni yapmak için ondan böle deseydin
ay uyuz oldum
hoşgeldin canım nasılsın , bizde serapla bir dogun bin ah işit kıvamındayız serap dertini deyince benimkilerde su yuzune çıktı , ne yapcaz bu elalemin dilinin yüzünden ya herşeye muhalefetler benim gibi olumlu yapıcı bir insanı bile çileden çıkarabiliyorlar
ya varya anlattıklarımdan öyle bir gerilmişimki senin bu yazdıgnı okunca bir güldüm o zaman anladım anlatmak bile ne kadar kasıyor insanı ama rahatladım biraz dur birazdaha içimi dökeyim bari:)))
serap kuşumm ümitsiz gördüm seni bebem çok bunaldım sanırımm iznin yok mu biraz izin kullansan dağıtırdın belkim biraz
h.b saol bebem iyim sen nasılsınn
amaan sorma milleti herkeste var ama sizinkiler biraz abartılıı
eşimde hamile kalsanda kimseye söylemek yok diyo artık millet böyle yaptıkca çileden çıkmamak elde dğil allah yardımcımız olsun cümlemizinn
yok be tatlım nerde izin okadar iş var ev taşınacak
aahhhhhhhhh ahhhhhh asnil ne etçez bu dilli gacılarla bilmiyom bu haftada eşim bişeyler istedi canı çekmiş hamileisn galiba sen ondan istiyon falan diye takılıyolar beni bu ara hamile sanıyolar adım gibi eminim
Bİzİm yan taraftakİ amcanın kızı hamİle 7 aylık cİnsİyetİnİ sotuyoz bellİ deĞİl dİyolar bİz gÖrmedİĞİz ya nazar deĞdİrcezz gıcık oluyom bÖyle İnsanlara
valla serabım senle bu aralar çok benziyoruz galiba , afedersiniz bu aralar biraz kilo almışım aslında kışın almışım ne almışsamda yaz geldi ince giyinince kel göründü tabi :))) insancıklarda başaldılar hamilemisin diye eşim bile etkilenmiş yoksa gercekten varmı birşey diyor :)))
ah ah kızlar anlattım biraz rahatladım sagolun , size doyum olmaz ama ben çıkıyorum mesaim bitti canlarım yarın görüşürüz
serabım boşver takmayalım artık o dengesizleri yoksa birlerini bogacam ben :)))
hepnize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?