- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.501
oda olucak ınşallah cnm...sen tedbırlı ol korunmadıgın sürece tatlım belli mi oluur bak elifekaydirigubbakcemile3
şükürrrrKızlarrrrrrrrr yarın taŞınıyorum benn
Aİlecek gİdecektİ Çok stres yaptım eŞİmde naklİyecİ tuttu yarın taŞıyacak akŞam kurulu eve gİdecem ben maalesef ÇalıŞıcam
hoşbulduk canım iyiyim tebrik ediyorum seni hamileymişsin allahım saglıkla kucagına almayı nasip etsın canım:Saruboceq:
Amin canım inşallah sen de yap kürlerden bende geçen ay hem bal-tarçın-çörekotu hem de incir kürü yapmıştım
demek işe yaramış kaydirigubbakcemile3
ELÜFF BAL TARÇIN ÇÜREK OTUNU AÇMI YİYON TOKMU BİDE NE ZAMANLAR YİYON
oo hayırlı olsaun canım yaa nihayet yeni evinde uyuucan demek yarınAİlecek gİdecektİ Çok stres yaptım eŞİmde naklİyecİ tuttu yarın taŞıyacak akŞam kurulu eve gİdecem ben maalesef ÇalıŞıcam
evvet canım bide kür deniyim dedim allahtan ümit kesilmez bizim ilk göz agrısı yigenim nasıl annesi cinsiyeti belli oldumu tatlım
şükürrrr
kız nıye malesef diyon çalış işte sen ohh akşam ı gıt ev mis yan gel yat valaa..çok sevındım cnm
Kızlarrrrrrrrr yarın taŞınıyorum benn
sabah akşam diyolardı canım ama akşam yatarken yeyince midemi bulandırıyodu yiyemedimELÜFF BAL TARÇIN ÇÜREK OTUNU AÇMI YİYON TOKMU BİDE NE ZAMANLAR YİYON
sabahları uyanınca aç karnına karıştırıp yutuyodum hemen
tadı da güzel hiç zor olmuyo bitek çörekotları biras rahatsız ediyodu ama hemen yutarsan o da olmuyo
hoşgeldin serapcım yeni evin ugurlu gelir inşallah tatlım
oo hayırlı olsaun canım yaa nihayet yeni evinde uyuucan demek yarın
en iyisi güzelim ne güzel taşınmaktan bişey anlamassın yormassın kendini
KIZ BENİM İSTEDĞİM GİBİ YERLEŞMESE BİDEE CANIM SIKILIR DEĞİŞTİREMEMDE AMA İYİ OLUCAK YENİ GELİNKEDE EŞYALAR EVE GELMİŞ YERLEŞTİRMİŞLERDİ Bİ DUVAR ÜNİTESİ YERLEŞİRKEN YETİŞMİŞTİM ZATİ OZAMANDA KAVGA EDİPTE GÖNDERMİŞTİM ÜNİTELERİ GALİBA ÇOK ÇAZGIR ÇIKIŞLARIM OLUYO BAZEN delikafaduldenklava:
biras durur müsait bi zamanda yerleştirirsiniz canım taşındıktan sonra eşyaların düzeni zor olmuyoKIZ BENİM İSTEDĞİM GİBİ YERLEŞMESE BİDEE CANIM SIKILIR DEĞİŞTİREMEMDE AMA İYİ OLUCAK YENİ GELİNKEDE EŞYALAR EVE GELMİŞ YERLEŞTİRMİŞLERDİ Bİ DUVAR ÜNİTESİ YERLEŞİRKEN YETİŞMİŞTİM ZATİ OZAMANDA KAVGA EDİPTE GÖNDERMİŞTİM ÜNİTELERİ GALİBA ÇOK ÇAZGIR ÇIKIŞLARIM OLUYO BAZEN delikafaduldenklava:
kızz nihayet bak..
benimde muhtemelen son 2 haftam kaldı..
bi aksilik çıkmazsa tabi..
oo annenler de ordaymış işte tamam onlara biras tarif edersin ney hangi odaya oluuur biteeraynen annemler bu akşamdan gelicekler bize toparlıycaz yarında sabahtan ben işe onlar toparlamaya devam
napsın teyzesi annesinin göbüşünü şişiriyo... yok cnm cinsiyet tam olarak bellı degıl ama 2 doktor kıza benzzıyo demıştı.. perşembe gunu gidicem inşallah doktora çok heycanlıyım bende
sabah akşam diyolardı canım ama akşam yatarken yeyince midemi bulandırıyodu yiyemedim
sabahları uyanınca aç karnına karıştırıp yutuyodum hemen
tadı da güzel hiç zor olmuyo bitek çörekotları biras rahatsız ediyodu ama hemen yutarsan o da olmuyo
BEN BİR DEFA YEDİM ARA KANAMA YAPTI SANDIM BIRAKTIM BAŞLASAMMI ACEP
yesin onu teyzesi...büyük ihtimal kız o zaman hayırlısı olsun canım bende meraklandım şimdi perşembe günü ögrencez desene tatlım:ecrin_bebek:
sen bilirsin canım bende öyle bi kanama etkisi olmadıBEN BİR DEFA YEDİM ARA KANAMA YAPTI SANDIM BIRAKTIM BAŞLASAMMI ACEP
istersen bikaç gün ye dene
ya da bu ay soğan fln yaptın ya çok karıştırmiim diyosan da
bidahaki ay hastalanırsan başlarsın canım sana kalmış
ama kullanım açısından soğan suyu yada incir kürü gibi kaynat soğut fln olayı yok ya çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?