Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

evvet canım bide kür deniyim dedim allahtan ümit kesilmez bizim ilk göz agrısı yigenim nasıl annesi cinsiyeti belli oldumu tatlım

napsın teyzesi annesinin göbüşünü şişiriyo... yok cnm cinsiyet tam olarak bellı degıl ama 2 doktor kıza benzzıyo demıştı.. perşembe gunu gidicem inşallah doktora çok heycanlıyım bende

şükürrrr

kız nıye malesef diyon çalış işte sen ohh akşam ı gıt ev mis yan gel yat valaa..çok sevındım cnm

KIZ BENİM İSTEDĞİM GİBİ YERLEŞMESE BİDEE CANIM SIKILIR DEĞİŞTİREMEMDE AMA İYİ OLUCAK YENİ GELİNKEDE EŞYALAR EVE GELMİŞ YERLEŞTİRMİŞLERDİ Bİ DUVAR ÜNİTESİ YERLEŞİRKEN YETİŞMİŞTİM ZATİ OZAMANDA KAVGA EDİPTE GÖNDERMİŞTİM ÜNİTELERİ GALİBA ÇOK ÇAZGIR ÇIKIŞLARIM OLUYO BAZEN delikafaduldenklava:

hoşgeldin serapcım yeni evin ugurlu gelir inşallah tatlım

hoşbuldum tatlım inş.hayırlı olur canım ya

oo hayırlı olsaun canım yaa nihayet yeni evinde uyuucan demek yarın
en iyisi güzelim ne güzel taşınmaktan bişey anlamassın yormassın kendini

aynen annemler bu akşamdan gelicekler bize toparlıycaz yarında sabahtan ben işe onlar toparlamaya devam

:roflol:begenmezsen zamanla düzenını kendın yaparsın tatlım boşverr...bırak mıllet rahat rahat yerleştırsın yıne kovarsın bırılerını falan mazallahhhsempatiksalakcinni

biras durur müsait bi zamanda yerleştirirsiniz canım taşındıktan sonra eşyaların düzeni zor olmuyo
ben oturma odamın koltuklarının yerini yaz kış değiştiriyorum hala ısınma düzenine göre

napsın teyzesi annesinin göbüşünü şişiriyo... yok cnm cinsiyet tam olarak bellı degıl ama 2 doktor kıza benzzıyo demıştı.. perşembe gunu gidicem inşallah doktora çok heycanlıyım bende

yesin onu teyzesi...büyük ihtimal kız o zaman hayırlısı olsun canım bende meraklandım şimdi perşembe günü ögrencez desene tatlım:ecrin_bebek:

serapcım bende bal tarcın cörek otuna adetimin ikinci günü başladım 12 inci günde bırakılıyomuş ben kürü agzıma atıp hemen su iciyorum arkasından sabah akşam yiyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…