- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.521
bend e öyle adetimle başlamıştım o bittikten sonra da incir kürüne geçmiştimserapcım bende bal tarcın cörek otuna adetimin ikinci günü başladım 12 inci günde bırakılıyomuş ben kürü agzıma atıp hemen su iciyorum arkasından sabah akşam yiyorum tatlım
:roflol:begenmezsen zamanla düzenını kendın yaparsın tatlım boşverr...bırak mıllet rahat rahat yerleştırsın yıne kovarsın bırılerını falan mazallahhhsempatiksalakcinni
biras durur müsait bi zamanda yerleştirirsiniz canım taşındıktan sonra eşyaların düzeni zor olmuyo
ben oturma odamın koltuklarının yerini yaz kış değiştiriyorum hala ısınma düzenine göre
oo annenler de ordaymış işte tamam onlara biras tarif edersin ney hangi odaya oluuur biteer
kız evin bitsin foto göster ben merak ediyorum çatı katı hastası olduumdan kaydirigubbakcemile3çatı katı bitti mobilyalarını yeni almıştıkta bi diğer odalar
aman dimi ya bitsin gıcık oldum kendime şincik bu ay çok sıktım kendimi
sen bilirsin canım bende öyle bi kanama etkisi olmadı
istersen bikaç gün ye dene
ya da bu ay soğan fln yaptın ya çok karıştırmiim diyosan da
bidahaki ay hastalanırsan başlarsın canım sana kalmış
ama kullanım açısından soğan suyu yada incir kürü gibi kaynat soğut fln olayı yok ya çok basit
KIZ 12.GÜNÜ BIRAKILIYOSA BENİMKİ 21.GÜNDE YAPMIYIM BEN OZMAN BİDAHAKİ AY BAŞLAYAYIM
bend e öyle adetimle başlamıştım o bittikten sonra da incir kürüne geçmiştim
bencede canım bu ay karıştırma çok adetlenirsen başlarsınKIZ 12.GÜNÜ BIRAKILIYOSA BENİMKİ 21.GÜNDE YAPMIYIM BEN OZMAN BİDAHAKİ AY BAŞLAYAYIM
kız evin bitsin foto göster ben merak ediyorum çatı katı hastası olduumdan kaydirigubbakcemile3
işte adetimle bal kürüne başlayıp 12 gün kadar yaptımincir kürünü ne zamana kadar yapmıştın canım
işte adetimle bal kürüne başlayıp 12 gün kadar yaptım
sonra da bi 12-13 gün kadar da incir kürü yaptım
benim adetim düzensiz olduğundan geç yumurtlayabiliyorum o nedenle yumurtlama günlerine kadar dewam ettim kürlere
ovulasyon testi kullandım bide çif çizgiyi gördüm 3 gün fln o aralar ilişkiye girdik o dönemi değerlendirdik yataktan kalkmadım belime de yastık koydum
ateş de ölçtüm ama onu pek anlamadım
bide eşime çakşır suyu, bal-polen arısütü, ve keçiboynuzu yedirdim
ben baya bişiy yapmışım :roflol::roflol:
olsun güzelim herşey zamanla gönlüne göre oluryok kız bişi odada bi oturma grubu var okadar şu an biraz fakirlik çekiyoz
yastık durumu haricindekilerden hep bahsettik kız nie annatmiim ayol aklinialirimsmileÇAKAL SENİ HİÇ ANLATMADI BAK TERBİYESİZEEE kaydirigubbakcemile5
işte adetimle bal kürüne başlayıp 12 gün kadar yaptım
sonra da bi 12-13 gün kadar da incir kürü yaptım
benim adetim düzensiz olduğundan geç yumurtlayabiliyorum o nedenle yumurtlama günlerine kadar dewam ettim kürlere
ovulasyon testi kullandım bide çif çizgiyi gördüm 3 gün fln o aralar ilişkiye girdik o dönemi değerlendirdik yataktan kalkmadım belime de yastık koydum
ateş de ölçtüm ama onu pek anlamadım
bide eşime çakşır suyu, bal-polen arısütü, ve keçiboynuzu yedirdim
ben baya bişiy yapmışım :roflol::roflol:
yastık durumu haricindekilerden hep bahsettik kız nie annatmiim ayol aklinialirimsmile
eczaneden pahalıya geliyodu çünkü benim düzensiz olduğundan bi ayda 10 tane fln gidiyo banaevet canım ya baya şeyler yapmışsın bende bal kürü bitince incire başlıyım o zaman bide kocişe keci boynuzu yedireyim kaydirigubbakcemile3bakalım belki allahın izniyle tutar denemeye deger benim adetlerim düzenli ovulosyon testini eczanedenmi alıyosun canım:ecrin_bebek:
eşimle ben bide her akşam havuç-elma suyu sıkıp içmiştik
hattaa sırf bu nedenle katı meyva sıkacağı almıştım :roflol:
:roflol::roflol:KUDUZ HATUNNN NELER NELER YAPMIŞohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmileohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?