Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

:roflol:begenmezsen zamanla düzenını kendın yaparsın tatlım boşverr...bırak mıllet rahat rahat yerleştırsın yıne kovarsın bırılerını falan mazallahhhsempatiksalakcinni

çok stres yapıyom dimi ya ben

biras durur müsait bi zamanda yerleştirirsiniz canım taşındıktan sonra eşyaların düzeni zor olmuyo
ben oturma odamın koltuklarının yerini yaz kış değiştiriyorum hala ısınma düzenine göre

çatı katı bitti mobilyalarını yeni almıştıkta bi diğer odalar

oo annenler de ordaymış işte tamam onlara biras tarif edersin ney hangi odaya oluuur biteer

aman dimi ya bitsin gıcık oldum kendime şincik bu ay çok sıktım kendimi

incir kürünü ne zamana kadar yapmıştın canım
işte adetimle bal kürüne başlayıp 12 gün kadar yaptım
sonra da bi 12-13 gün kadar da incir kürü yaptım
benim adetim düzensiz olduğundan geç yumurtlayabiliyorum o nedenle yumurtlama günlerine kadar dewam ettim kürlere
ovulasyon testi kullandım bide çif çizgiyi gördüm 3 gün fln o aralar ilişkiye girdik o dönemi değerlendirdik yataktan kalkmadım belime de yastık koydum
ateş de ölçtüm ama onu pek anlamadım
bide eşime çakşır suyu, bal-polen arısütü, ve keçiboynuzu yedirdim
ben baya bişiy yapmışım :roflol::roflol:

ÇAKAL SENİ HİÇ ANLATMADI BAK TERBİYESİZEEE kaydirigubbakcemile5

evet canım ya baya şeyler yapmışsın bende bal kürü bitince incire başlıyım o zaman bide kocişe keci boynuzu yedireyim kaydirigubbakcemile3bakalım belki allahın izniyle tutar denemeye deger benim adetlerim düzenli ovulosyon testini eczanedenmi alıyosun canım:ecrin_bebek:

eczaneden pahalıya geliyodu çünkü benim düzensiz olduğundan bi ayda 10 tane fln gidiyo bana
gittigidiyordan toplu sipariş etmiştim öyle çok uyguna geliyo
bende olmaz diyodum canım ama bak bende pko olduu halde tuttu denemeye değermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…