Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

ovulasyon testinin fiyatı ne kadar baktım ama fiyatı görmek icin kayıt olun diyo şimdi ugraşamam onla söylermisin canım

gülüm dönemlerinde yap bare kürleri ama havuç suyu fln hep iç ooh biras elma katınca tadı da güsel
ama en önemlisi kafanı dağıt accuk kontrolsüz güç güç değildir kaydirigubbakcemile3
kız herşey diğer evde elma havuç yapıyodum güzel oluyo tatlı tatlı ama bu işe yaradığnı bilmiyodum içeyim barim işyerinde olsada olur artık eşim zati içemez sigra içiyo posur posurr

kızlar ben geldim..kürtaj oldu..bebişim kromozom analizine gitti..benimde ağrım falan yok ama uykum var uzanıcam biraz..öptüm hoşçakalın..

Pelüüünn
10 adet Laboquick ovulasyon testi : 9,90 (kaset tipi)
30 adet '' '' '' : 29,90 (kargo dahil) (kaset tipi)
40 adet yessbaby '' '' : 29,90 (2 adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)
20 adet Coretests '' '' : 29,90 (2adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)

bende üye oldum gıttı gıdıyor a..bakalım işe yarar b işiler bıulabılcem mı kapıda ödeme yapılıyo dımı eliif..ben kredı kartı kullanmıyorum çünkü

:1shok:-tatlicadiarzu-UCUZMUŞ KIZ BUNLAR YA BUNLARDA BECEREBİLİRMİYİM BİLMİYOM BİDE BUNLARA BAKARAK YUMURTLAMADIM DİYE ÜZÜLÜRÜM BEN

benn geldimmmmmmmm kuzumu gördümmm ctesi 415 grdı bgn 461gr olmuşş kalbinde delik falan yokmuşş herşey yolunda dedii dr sadece ben kansızımm o sorun onuda ilacı 2 ye çıkardıkk ay ççok güzeldiiiii allahım hep böyyle devam ettirsinn kalbi bi atıyoki sormayınn maşallhh diyinnn hepiniz kızlarrr

tamam canım sagol ama ürünü satın almak icin üyemi olmak gerekiyo satın ala tıklıyorum bişey cıkmıyo

nohut senin dr un 4 boyutlu değilmii ultrosunu biz hep 4 boyutludan görüyoz renkliii doppler mı ne denılıyoya ondan ay yanakları toplamışş bnmkininn renkli oldumu benzetıyoz bile bribirmize biz ağzını açıp kapıyoduuu ama fotojenık değil benmki çok utangaçç göstermıyo kendini pekk kafayı sokmuş plesantanın altına yarısını görüyoz yüzüününnn :1hug:

bende üye oldum gıttı gıdıyor a..bakalım işe yarar b işiler bıulabılcem mı kapıda ödeme yapılıyo dımı eliif..ben kredı kartı kullanmıyorum çünkü
yok canım bildiğim kadarıyla kartla ya da hesaptan ödeme yapılıyo zaten ödemeyi yaptıktan sonra satıcıya bilkdiriliyo ürünün satıldığı onlar da gönderiyo aonra sen elime ulaştı diye okey veriyosun siteden onlar da parayı satıcının hesabına aktarıyo

bende kullandım ovülasyon testi serap çok kolay kız aynıı gebelik testleri gibi ama 4 saat çiş tutmak zor oluyoo su içmemen grekıyo o arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…