- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.541
gülüm dönemlerinde yap bare kürleri ama havuç suyu fln hep iç ooh biras elma katınca tadı da güselKız elİfff Çok fena gaza geldİm ne varsa yİycem İÇİÇem Çok fena Çokkkk
eczaneden pahalıya geliyodu çünkü benim düzensiz olduğundan bi ayda 10 tane fln gidiyo bana
gittigidiyordan toplu sipariş etmiştim öyle çok uyguna geliyo
bende olmaz diyodum canım ama bak bende pko olduu halde tuttu denemeye değermiş
hatırlamıyorum ama benim kaydım war bekle birascık bi girip fiyat araştıriimovulasyon testinin fiyatı ne kadar baktım ama fiyatı görmek icin kayıt olun diyo şimdi ugraşamam onla söylermisin canım
kız herşey diğer evde elma havuç yapıyodum güzel oluyo tatlı tatlı ama bu işe yaradığnı bilmiyodum içeyim barim işyerinde olsada olur artık eşim zati içemez sigra içiyo posur posurrgülüm dönemlerinde yap bare kürleri ama havuç suyu fln hep iç ooh biras elma katınca tadı da güsel
ama en önemlisi kafanı dağıt accuk kontrolsüz güç güç değildir kaydirigubbakcemile3
elfella maşallah yapmadıgın şey klmamış gerçkten
kızlar ben geldim..kürtaj oldu..bebişim kromozom analizine gitti..benimde ağrım falan yok ama uykum var uzanıcam biraz..öptüm hoşçakalın..
geçmiş olsun canım iyi dinlenmeler sanakızlar ben geldim..kürtaj oldu..bebişim kromozom analizine gitti..benimde ağrım falan yok ama uykum var uzanıcam biraz..öptüm hoşçakalın..
:1shok:-tatlicadiarzu-UCUZMUŞ KIZ BUNLAR YA BUNLARDA BECEREBİLİRMİYİM BİLMİYOM BİDE BUNLARA BAKARAK YUMURTLAMADIM DİYE ÜZÜLÜRÜM BENPelüüünn
10 adet Laboquick ovulasyon testi : 9,90 (kaset tipi)
30 adet '' '' '' : 29,90 (kargo dahil) (kaset tipi)
40 adet yessbaby '' '' : 29,90 (2 adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)
20 adet Coretests '' '' : 29,90 (2adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)
Pelüüünn
10 adet Laboquick ovulasyon testi : 9,90 (kaset tipi)
30 adet '' '' '' : 29,90 (kargo dahil) (kaset tipi)
40 adet yessbaby '' '' : 29,90 (2 adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)
20 adet Coretests '' '' : 29,90 (2adet gebelik testi var yanında) (strip tipi)
yok canım bildiğim kadarıyla kartla ya da hesaptan ödeme yapılıyo zaten ödemeyi yaptıktan sonra satıcıya bilkdiriliyo ürünün satıldığı onlar da gönderiyo aonra sen elime ulaştı diye okey veriyosun siteden onlar da parayı satıcının hesabına aktarıyobende üye oldum gıttı gıdıyor a..bakalım işe yarar b işiler bıulabılcem mı kapıda ödeme yapılıyo dımı eliif..ben kredı kartı kullanmıyorum çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?