- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.621
iyiyimm cnm çok iyiyimm görüdk bgn kuzuyuu maşallh çok iyi tüm teyzelerine ağzını açıyıp kapattıı :roflol: kız sen geçmişi okumuyonmu gelince bi meraklı elifle benmıyız alkisalkisalkis
dilek huşgeldinnnn
iyiyimm cnm çok iyiyimm görüdk bgn kuzuyuu maşallh çok iyi tüm teyzelerine ağzını açıyıp kapattıı :roflol: kız sen geçmişi okumuyonmu gelince bi meraklı elifle benmıyız alkisalkisalkis
evet artıkın burda kımsecıkler bulunmuyor..bır zamanlar yazdıklarımızı okuyamıyorduk demi...hihoyyyt
hoşgordüm tatlım...emırı uyuttum..bende uyumusum..fisfisfis
nohut senin dr un 4 boyutlu değilmii ultrosunu biz hep 4 boyutludan görüyoz renkliii doppler mı ne denılıyoya ondan ay yanakları toplamışş bnmkininn renkli oldumu benzetıyoz bile bribirmize biz ağzını açıp kapıyoduuu ama fotojenık değil benmki çok utangaçç göstermıyo kendini pekk kafayı sokmuş plesantanın altına yarısını görüyoz yüzüününnn :1hug:
patıgım ısoldem elıf nırdesınız..
tatlı bir uyku çektin desene canım
evet şekerleme yaptım...sempatiksalakcinni
sen nasılsın...iyimisin...
bır zamanlar bırde yarencık vardı...elazıg depremınde onu çok merak etmıstık...o hiç gelmıyor deömiii
asnılcım ısmın neydı..ben unuttum..tanısmısdık demı...
nerdesın..çalısıyormusun kuşum..
ay o kadar yoğunum ki anlatamam
çok yordular bu gün beni(
tanışmıştık canım ismim nilgün aslen:))) asnil eşimle benim adımın kısaltılmışı aslan-nilgün :)) çalışıyorum canım belediye de ruhsat işlerini takip ediyorum bende sen neyapıyorsun canım sen evdesin yanlış hatırlamıyorsam demi
kim yordu kız seni de bakemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?