Çıtırlar,anne olacağız diyoruz, başka bir şey demiyoruz.Sorular,sıkıntılar,sevinçler

iyiyimm cnm çok iyiyimm görüdk bgn kuzuyuu maşallh çok iyi tüm teyzelerine ağzını açıyıp kapattıı :roflol: kız sen geçmişi okumuyonmu gelince bi meraklı elifle benmıyız alkisalkisalkis

kıs resım mı var..hemen bakam bende o zamna..

iyiyimm cnm çok iyiyimm görüdk bgn kuzuyuu maşallh çok iyi tüm teyzelerine ağzını açıyıp kapattıı :roflol: kız sen geçmişi okumuyonmu gelince bi meraklı elifle benmıyız alkisalkisalkis

canım benim işler biraz yogun bakıyorum burda sizleri görünce hemen sohpete dalmak istiyorum :kedi: ondan geçmişi anca iki sayfa geriden okuyabiliyorum :))) kuzuyuda severim ben annesinin kuzusu demek teyzelerine agzını açıp kapattı

evet artıkın burda kımsecıkler bulunmuyor..bır zamanlar yazdıklarımızı okuyamıyorduk demi...hihoyyyt

he valla haklısın canım o zamanlar ben iki sayfa bile geriye gidip okuyamıyordumkaydirigubbakcemile3 yetişemiyordum sizlere ortadan bir yerden dalıyordum muhabbete

ohh buldum...su içiyordur patıgım..hihoyyyt

asnılcım ısmın neydı..ben unuttum..tanısmısdık demı...
nerdesın..çalısıyormusun kuşum..

evet şekerleme yaptım...sempatiksalakcinni
sen nasılsın...iyimisin...
bır zamanlar bırde yarencık vardı...elazıg depremınde onu çok merak etmıstık...o hiç gelmıyor deömiii

valla bende işlerin peşinden koşturuyorum , şimdi bayındırlık sitesi çalışmadıgı için bende işlerime ara verdim:)) sizlere baglandım hemen, yok canım ben uzun zamandır rastlamadım kendisine

asnılcım ısmın neydı..ben unuttum..tanısmısdık demı...
nerdesın..çalısıyormusun kuşum..

tanışmıştık canım ismim nilgün aslen:))) asnil eşimle benim adımın kısaltılmışı aslan-nilgün :)) çalışıyorum canım belediye de ruhsat işlerini takip ediyorum bende sen neyapıyorsun canım sen evdesin yanlış hatırlamıyorsam demi

evet kuşum..senın hafızan kuvvetlı ...akannehirakannehirakannehir

ne güzel konuşuyorduk yaaaa offf işlerim çıktı belki gelirim birazdan yin hepiniz öpüldünüzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…