- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.601
anam kız senn 14 haftayı devirmişsinn maşallhh kuzuyaaaaa ay rabbim sonuna kadr yüzümüzü güldürsünnn ay benimki diyoki dr ye nerden nefes alıyo o ciğerleri çalışıyomu diee dr de diyokii nefes almıyo ciğerlerii var ama şimdi yedekte tutuyoo anneden nefes alıyoo doğduktan sona kendi iş başı yapıcak :roflol:
anam kız senn 14 haftayı devirmişsinn maşallhh kuzuyaaaaa ay rabbim sonuna kadr yüzümüzü güldürsünnn ay benimki diyoki dr ye nerden nefes alıyo o ciğerleri çalışıyomu diee dr de diyokii nefes almıyo ciğerlerii var ama şimdi yedekte tutuyoo anneden nefes alıyoo doğduktan sona kendi iş başı yapıcak :roflol:
slm kızlar....dualarımda ve aklımdasınız..hepinizi kocaman öpüp sevgilerimi yolluyorum ....
patikcim canımm gözün aydın..
hiç bi problem yokmuş...
çok sevindim vallaaaa
slm kızlar....dualarımda ve aklımdasınız..hepinizi kocaman öpüp sevgilerimi yolluyorum ....
çok sağol fatoşçuğummmm Şeniz
asnil huşgeldinnn kızz
kıslar bende geldım...bütün kızlar toplandık ...
canım hoşgeldin naptın yaa nerelerdesin sen??
hoşgeldin canım valla kendimi tek sanarken kalabalılaştık güzel oldu umarım işelrim çıkmazda sizlerle sohpete devam ederim canlarkaydirigubbakcemile5
hoşbulduk cankuşum nasılsın bebişimizden son haberleri ver bakamım bana selamı varmı annecik, teyzeme selam söyle demedimi sana:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?