- 18 Mayıs 2009
- 9.147
- 3
- 156
- 41
- Konu Sahibi NohutluPilav
-
- #24.581
yok kız ben öyle tutmadım yoğun iş zamanlarımda bisüre tuwalete gitmediim zaman yaptım
ama öyle saat fln tutmadım sadece çok yoğun su içmemek gerekiyomuş
ewet kullanımı da çok basit serabım
nohut senin dr un 4 boyutlu değilmii ultrosunu biz hep 4 boyutludan görüyoz renkliii doppler mı ne denılıyoya ondan ay yanakları toplamışş bnmkininn renkli oldumu benzetıyoz bile bribirmize biz ağzını açıp kapıyoduuu ama fotojenık değil benmki çok utangaçç göstermıyo kendini pekk kafayı sokmuş plesantanın altına yarısını görüyoz yüzüününnn :1hug:
yok canım bildiğim kadarıyla kartla ya da hesaptan ödeme yapılıyo zaten ödemeyi yaptıktan sonra satıcıya bilkdiriliyo ürünün satıldığı onlar da gönderiyo aonra sen elime ulaştı diye okey veriyosun siteden onlar da parayı satıcının hesabına aktarıyo
çok kullanılan bi site canım normaldirbüssürü kullanıcı adı yazdım hepsi kullanılıyo bi türlü kayıt olamadım yaaaboshayallersmile
ben herakşam aynı saatınde bide su içmeden çişe çıkmadan yapıyodum eliff
HavuÇ suyu sİgara İÇen İÇİn zararlı dİmİ ama anaaaaaaa aranızda tek k.kartı kullanan benmİyİm bende İnternetten alıŞverİŞ yapmadım hİÇ daha
ben,m de war canım internet alışweriş yapmayı sewiyorum sürekli tükkanda olduğumdan ve çorluda neyi nerde bulucama alışamadığımdan ewlendiğimden beri gitig. den hepsib. den alıyorum bişiyler ggden keçiboynuzu, bal-polen karışımı bilem aldım :roflol:HavuÇ suyu sİgara İÇen İÇİn zararlı dİmİ ama anaaaaaaa aranızda tek k.kartı kullanan benmİyİm bende İnternetten alıŞverİŞ yapmadım hİÇ daha
anaaa benimki inattan gelir ozman geçen muayneye gittiğimde kadın ultrasonla üstten bakıcak indir düzlerini diyo yok dedim bakın böyle mümkün değil uzatamam zati muayne etti ben vın wc eşime anlatmıştı hehehehehehe
nohutumm hadi bakalım hayırlısı olsnn kuşummm seninkii şöle sere serpe yatsında rahat rahat görsün annişi babası onu
canım netten bak bişiyler beğenirsen hallederiselüf bak ordann bebiş kiyafetlerine sen nasıl olsa alışveriş edıyon sen edersin ben saa nakit üderimm
kız kocam kendı bıle kullanmıyo bana kullandırırmı hiçkaydirigubbakcemile3
bende istemiyom zati sonra ayaklarım yorganın dışına çıkabılıyooeyvahedigeldismile
ayyy ınşallah canım yaa çok heycanplıyım şimdiden zaten
ben,m de war canım internet alışweriş yapmayı sewiyorum sürekli tükkanda olduğumdan ve çorluda neyi nerde bulucama alışamadığımdan ewlendiğimden beri gitig. Den hepsib. Den alıyorum bişiyler ggden keçiboynuzu, bal-polen karışımı bilem aldım :roflol:
ay hamile kalıncaa çok zor oluyo ben normaldee nadir çişe giderdim çok su içmediğimdennn gelmezdi gelsede sıkardımm anam şimdiii üfff nasıl gelıyo anlatamm sıkamıyosunda
yok kız çok şükür allahıma annemlerin ödü patlıyodu k.kartını ilk aldığımda alıştılar şimdi onlarada iyi geliyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?